icon

Najlepšie podprsenky pre veľké a ťažké prsia

16. sep 2025

Baby co mate veľké a hlavne tazke prsia poraďte ake podprsenky nosíte? Mňa každé ramienka tak tlacia ze sa idem zblázniť a neviem najst dobre padnúcu podprdu

Strana
z3
cacianka
18. sep 2025
@hopsas

@cacianka 😀👍

@hopsas Kurňa chcem poradiť s podprsenkou a dve rarohy tu spamuju už druhú stranu, nech sa idú hádať na svoju diskusiu, alebo nech sa stretnú 👀 a 👀 a vyrazia si hoc aj zuby 🤦😉

hopsas
18. sep 2025
@cacianka

@hopsas Kurňa chcem poradiť s podprsenkou a dve rarohy tu spamuju už druhú stranu, nech sa idú hádať na svoju diskusiu, alebo nech sa stretnú 👀 a 👀 a vyrazia si hoc aj zuby 🤦😉

@cacianka 😀 inak ale ja som si problém s podprsenkou na moju veľkosť 70F už poriesila tu na MK, baby poradili veľmi dobre - astratex 3D spacer model, za mňa veľká spokojnosť. Ak by si chcela vyskúšať:
https://www.astratex.sk/podprsenka-spacer-3d-si...

cacianka
18. sep 2025
@hopsas

@cacianka 😀 inak ale ja som si problém s podprsenkou na moju veľkosť 70F už poriesila tu na MK, baby poradili veľmi dobre - astratex 3D spacer model, za mňa veľká spokojnosť. Ak by si chcela vyskúšať:

@hopsas mne takéto nepasujú, ale ďakujem, budem tam pátrať in typ

autor
18. sep 2025
@julia_romeo

@anonym_autor preco ti po 2 hodinach nepomohli? Nic nesedelo, mas specificky typ prs, nic sa ti nepacilo alebo aky bol problem?

@julia_romeo nic mi nesedelo. Nakoniec mi povedala ze tu čo by mi urcite sedela práve teraz nemaju

mirka2405
18. sep 2025

@anonym_autor zn. fellina, triumph..

autor
18. sep 2025
@mirka2405

@anonym_autor zn. fellina, triumph..

@mirka2405 nevieš kde v bb predávajú fellinu?

autor
18. sep 2025
@hopsas

@hopsas pre mna ma ten spacer príliš tenké ramienka

julia_romeo
18. sep 2025
@anonym_autor

@julia_romeo nic mi nesedelo. Nakoniec mi povedala ze tu čo by mi urcite sedela práve teraz nemaju

@anonym_autor skus inu predajnu. maju v Ba 3

mirka2405
18. sep 2025
@anonym_autor

@mirka2405 nevieš kde v bb predávajú fellinu?

@anonym_autor V ESC, predajňa Intim, dole na prízemí pod schodami..mne sa najviac osvedčila táto značka, je drahá, ale skúšala som aj lacnejšie, ale to sa nedá porovnať..

julia_romeo
18. sep 2025
@mirka2405

@anonym_autor V ESC, predajňa Intim, dole na prízemí pod schodami..mne sa najviac osvedčila táto značka, je drahá, ale skúšala som aj lacnejšie, ale to sa nedá porovnať..

@mirka2405 felllina je dobra a kvalitna znacka. Nie je draha - je cenovo v pohode... tiez ju odporucam

mirka2405
18. sep 2025
@julia_romeo

@mirka2405 felllina je dobra a kvalitna znacka. Nie je draha - je cenovo v pohode... tiez ju odporucam

@julia_romeo …tak ja uz cenu od 75€-120€ za vyssiu, ale su to dobre investovane peniaze

julia_romeo
19. sep 2025
@mirka2405

@julia_romeo …tak ja uz cenu od 75€-120€ za vyssiu, ale su to dobre investovane peniaze

@mirka2405 kvalitna podprsenka nikdy nemoze stat 20,30, 40 €... Ale chapem ze to povazujes za vyssiu cenu, no je to adekvatne...

Strana
z3