icon

Najlepšie podprsenky pre veľké a ťažké prsia

16. sep 2025

Baby co mate veľké a hlavne tazke prsia poraďte ake podprsenky nosíte? Mňa každé ramienka tak tlacia ze sa idem zblázniť a neviem najst dobre padnúcu podprdu

Strana
z3
sweet20
16. sep 2025

@anonym_autor co za velkost je "velke prsia"?

adaam
16. sep 2025

našla som si typ, ktorý mi sedí na alliexpres. Má široké ramienka, široké zapínanie v zadu a vysoký mostík. hľadala som podobné aj v bežných obchodoch, ale nič som nenašla. mám zopár minimazer podprseniek, sú pohodlné, ale nerobia mi pekný tvar.

o__o
16. sep 2025

Nosim tieto, ale treba kupit spravnu velkost, prsia ti nemaju drzat ramienka, ale obvod podprsenky.. ked mam pod prsiami napr. 90cm, obvod podprsenky nech ma minimalne 85cm, moze to zo zaciatku trochu tlacit, ale zvyknes si

https://www.astratex.sk/podprsenka-cotton-class....
https://www.astratex.sk/podprsenka-eleanora-new...

conta22
16. sep 2025

@anonym_autor určite značka Panache, už v inej diskusii sme to prebrali a jednoznačne vyhrala. Ja mám prsia G-H nič iné mi tak nesedí 🙂

flatwhite
16. sep 2025

Mne sa najviac osvedcil Bonprix (cenovo drahsie ale stale asi najviac dostupne) a hlavne zaklad je pre mna cim sirsie ramienka tym lepsia😀 teraz som skusila objednat taky isty typ zo Sheinu ale o polovicu lacnejsie tak uvidim … ja mam kosiky az H a tiez je to masaker najst nieco schopne a aby ma to financne nezruinovalo😀

gondyo
16. sep 2025

Na zalando nájdeš podprsenky marks& spencer tá značka ponúka aj väčšie veľkosti, prípadne lascana hunkenmoller huber ..a treba samozrejme zistiť správnu veľkosť podprsenky, to je základ

ajsha123
16. sep 2025
@adaam

našla som si typ, ktorý mi sedí na alliexpres. Má široké ramienka, široké zapínanie v zadu a vysoký mostík. hľadala som podobné aj v bežných obchodoch, ale nič som nenašla. mám zopár minimazer podprseniek, sú pohodlné, ale nerobia mi pekný tvar.

@adaam vieš, prosím, poslať link? Na tú z ali.... Ďakujem

adaam
16. sep 2025
@ajsha123

@adaam vieš, prosím, poslať link? Na tú z ali.... Ďakujem

@ajsha123 I just found this on AliExpress:
€13.14 | Full Large D E F cup bras for women big bust 38 40 42 44 46 48 50 Sexy lace bralette push-up-bra hot underwear lingerie vs 3328
https://a.aliexpress.com/_EQDCgT0

tetapetra
16. sep 2025
@conta22

@anonym_autor určite značka Panache, už v inej diskusii sme to prebrali a jednoznačne vyhrala. Ja mám prsia G-H nič iné mi tak nesedí 🙂

@anonym_autor ako píše conta22.

autor
16. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor co za velkost je "velke prsia"?

@sweet20 H - I

mikasa_ackerman
16. sep 2025

@anonym_autor najlepšia podprsenka je žiadna, nič nikde netlačí haha😆

adaam
16. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor najlepšia podprsenka je žiadna, nič nikde netlačí haha😆

@mikasa_ackerman áno, máš pravdu, ale len v prípade keď máš A-B

anonym_5617f1
16. sep 2025

@anonym_autor Športové podprsenky… nič iné ani nenosím a vlastne ani nechcem. Sú pohodlné a takmer necítiš, že ich máš na sebe. Mám aj také za 100 €, ale paradoxne moja obľúbená je tá z Lidlu, červená, so širšími ramienkami, ktoré idú aj cez chrbát.

autor
16. sep 2025
@anonym_5617f1

@anonym_autor Športové podprsenky… nič iné ani nenosím a vlastne ani nechcem. Sú pohodlné a takmer necítiš, že ich máš na sebe. Mám aj také za 100 €, ale paradoxne moja obľúbená je tá z Lidlu, červená, so širšími ramienkami, ktoré idú aj cez chrbát.

@anonym_5617f1 a urobi ti pekný tvar? Lebo mne všetky športové splastia prsia a vyzerá to otrasne

anonym_5617f1
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_5617f1 a urobi ti pekný tvar? Lebo mne všetky športové splastia prsia a vyzerá to otrasne

@anonym_autor Práveže áno, ja vždy vyberiem košíčky von, lebo tie často kazia tvar. Keď ich vyberiem, podprsenka sa prispôsobí tvaru pŕs

mikasa_ackerman
16. sep 2025
@adaam

@mikasa_ackerman áno, máš pravdu, ale len v prípade keď máš A-B

@adaam ja mám E a úplne v pohode, neviem si predstaviť ju znovu nosiť, ale tak nie každému to je komfortné

kalifka
16. sep 2025

@anonym_autor ak môžem odporučiť navštív predajňu actrative. Ja som bola u nich v Nitre a prišla som tam s veľkosťou, ktorú som dlhé roky nosila a nakoniec som odchádzala s úplne inou veľkosťou. A odvtedy žiadne zarezané ramienka a bolenie ramien.

autor
16. sep 2025
@kalifka

@anonym_autor ak môžem odporučiť navštív predajňu actrative. Ja som bola u nich v Nitre a prišla som tam s veľkosťou, ktorú som dlhé roky nosila a nakoniec som odchádzala s úplne inou veľkosťou. A odvtedy žiadne zarezané ramienka a bolenie ramien.

@kalifka bola som tam, nepomohli mi

tetapetra
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús inú predavačku, tiež som to zažila s kolegyňou,ale pustili sa tu do mňa, že to nebolo predavackou, ale bolo. Kolegyňa šla znova, iná predavačka a všetko super

autor
16. sep 2025
@tetapetra

@anonym_autor skús inú predavačku, tiež som to zažila s kolegyňou,ale pustili sa tu do mňa, že to nebolo predavackou, ale bolo. Kolegyňa šla znova, iná predavačka a všetko super

@tetapetra pre mna je to dosť ďaleko, to len ako by som náhodou mala cestu niekam do BA

kalifka
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si prvá od ktorej toto počujem, v mojom okolí nie je žena, ktorá by si nepochvaľovala. Možno skús inú predavačku majú viac predajní v BA. Ja som bola v NR aj BA, ale najviac mi zapasovali v Nitre.

tetapetra
16. sep 2025
@anonym_autor

@tetapetra pre mna je to dosť ďaleko, to len ako by som náhodou mala cestu niekam do BA

@anonym_autor určite skús. Osobne nemôžem kupovať len tak na verím boha,musím mať vyskúšanu. Kedysi aj mne sedeli Mark and Spencer,ale tí už nie sú na SK. Bez skúšania nekúpim.

julia_romeo
16. sep 2025
@tetapetra

@tetapetra ano a na tom trvam ze si trepala hluposti...

julia_romeo
16. sep 2025
@adaam

@adaam Chapem, preco ta minimizer zaujal – vela zien po nom siaha v nadeji, ze prsia budu posobit mensie a ze im prinesie ulavu. Pravda je vsak taka, ze minimizer je marketingovy trik nez skutocne riesenie. Prs sa totiz zbavit neda, tkanivo sa nema kam stratit. Minimizer ich iba splosti, rozprestrie viac do stran a posunie o kusok nizsie. To sposobi, ze objem posobi opticky mensi, ale realna velkost je stale rovnaka – ak mas 85G, aj v minimizeri mas 85G, len stlacene v jednom „monolite“.

To so sebou prinasa niekolko dosledkov. Ano, pod koselou sa moze zdat, ze hrudnik je plochsi, gombiky sa neotvaraju a posobi to praktickejsie. Ale zaroven mizne prirodzeny tvar prs – namiesto pekneho zaoblenia dostanes splosteny, rozmazany profil. A vaha prs, ktora je stale rovnaka, sa nerozlozi lepsie. Skor naopak, telo musi hladat oporu inde, takze chrbtica a ramena to necitia lahsie. Preto zeny, ktore si kupia minimizer, ho casto po case prestanu nosit. Nie preto, ze by to bol vyslovene zly produkt, ale preto, ze nesplni to, co slubuje.

Na druhej strane, ked ma podprsenka spravny obvod a vhodny strih, vysledok je uplne iny. Obvod drzi vacsinu vahy, takze ramena nie su zatazene a nepotrebuju siroke ramienka, ktore casto zeny hladaju len preto, lebo ich sucasne podprsenky nesedia. Spravny strih dokaze prsia pekne nadvihnut, vytvarovat do prirodzenej siluety a zaroven spravit postavu vizualne lahsou. Zena tak ziska komfort, pekny tvar aj oporu naraz – a to je nieco, co ziadny minimizer nedokaze. Skutocne riesenie je najst spravnu velkost a strih, ktory prsia podrzi a vytvaruje, namiesto toho, aby ich „zmazal“.

tetapetra
16. sep 2025
@julia_romeo

@tetapetra ano a na tom trvam ze si trepala hluposti...

@julia_romeo hluposti trepes ty. Zase nerobme z predavačky, expertku na kvantovu fyziku,keďže viditelne tapala. Ty si tam nebola,tak radšej mlč

julia_romeo
17. sep 2025
@tetapetra

@julia_romeo hluposti trepes ty. Zase nerobme z predavačky, expertku na kvantovu fyziku,keďže viditelne tapala. Ty si tam nebola,tak radšej mlč

@tetapetra nie, mlcat nebudem... pretoze podstata fittingu je prave v skusani co najviac modelov. co ty stale nechapes, pani odbornicka...

tetapetra
17. sep 2025
@julia_romeo

@tetapetra nie, mlcat nebudem... pretoze podstata fittingu je prave v skusani co najviac modelov. co ty stale nechapes, pani odbornicka...

@julia_romeo nie ty nechápeš. Aj autorka píše,že jej nepomohli. Ale ty budeš hučať svoje, namiesto toho, aby si uznala,že jednoducho to predavacka nezvládla.

autor
17. sep 2025
@julia_romeo

@julia_romeo ano, ani mne nepomohla a to som tam skúšala viac ako 2 hodiny

julia_romeo
17. sep 2025
@tetapetra

@julia_romeo nie ty nechápeš. Aj autorka píše,že jej nepomohli. Ale ty budeš hučať svoje, namiesto toho, aby si uznala,že jednoducho to predavacka nezvládla.

@tetapetra ano budem, lebo trepes aj ked sa na hlavu postavis... vid ta slavna diskusia. proste si mimo a na tom trvam a budem to opakovat kludne dokolecka pod kazdym tvojim prispevkom v ktorom sa budes snazit mat posledne slovo....

Strana
z3