Najlepšie tipy na nákup kvalitného oblečenia pre ženy
Ženy kde kupujete? Uz mam dost z toho ze veci z HM, New Yorker, Temu, Shein a podobne sa znicia po par noseniach.. som ochotna investovat do niecoho drahsieho, ale bola by som vdacna za tipy.🤗
Orsay
Ja kupujem online len veľmi zriedka, ale kupovala som vždy len z Cropp.
Zara, Reserved, Mohito
Pripnu se a popravde se snazim nakupovat co nejméně, nebo i z druhé ruky.
Často nakupujem v sekači, nájdem tam kúsky, ktoré sú v super kvalite a za dobrú cenu. Nakupujem tam aj deťom, keďže bývame na dedine, deti veci "na von" zničia rýchlo. Kúpila som synovi tepláky za 15 eur, mal ich dva krát von a zašpinil kolená, už sa to nedalo oprať... Tých zo sekáča za pár korún mi nebolo tak ľúto.
aboutyou, zoot
Preferujem sekace a outlety a niekedy drahy ulet … 1 zimna bunda za 700€ ale ani po 13 rokoch to nevidiet. Dalsiu netreba … nejdem s modou, rifle kvoli velkosti hlavne sekace a outlety … nam par oblubenych veci, kt kupujem a nosim stale a su nadcasove. Kupujem uz malo vacsinou len basics, malemu sekac Takko Pepco .. aj tak dojde po tyzdni z dierou na kolene 🤷🏻♀️ a tenisky len v akcii. .. je ich schopny znicit za 3 m
Sekáče. Dajú sa vybrať krásne kvalitné kúsky. Posledne kabát z ovčej vlny, šitý - Hand Made. Snáď ani noseny nebol.
Vtacatko, severanka, rivica. Lokalne znacky. Menej ale vydrzi
ak nove tak za mna cos, massimo duti, &other stories, arket, sessun, armedangels, bobo choses, sportove patagonia/columbia, pri troche stastia sa to da najst aj v sekacoch. zo slovenskych mam rada mile, vtacatko, littlesouls, ceska onedaystudios, buffet.
Ja taký sekáčový hippie style✨🍀
Sekac humana, textile house
Pre krista pana 🤦🏻♀️

Zara, oysho, alo, skims je super..