icon

Najlepšie tipy na nákup kvalitného oblečenia pre ženy

9. mar 2025

Ženy kde kupujete? Uz mam dost z toho ze veci z HM, New Yorker, Temu, Shein a podobne sa znicia po par noseniach.. som ochotna investovat do niecoho drahsieho, ale bola by som vdacna za tipy.🤗

lucia13022023
9. mar 2025

Zara, oysho, alo, skims je super..

igiana
9. mar 2025

Orsay

yelena159
9. mar 2025

Ja kupujem online len veľmi zriedka, ale kupovala som vždy len z Cropp.

ivik4
9. mar 2025

Zara, Reserved, Mohito

hanaluteranova
9. mar 2025

Pripnu se a popravde se snazim nakupovat co nejméně, nebo i z druhé ruky.

veronka523
9. mar 2025

Často nakupujem v sekači, nájdem tam kúsky, ktoré sú v super kvalite a za dobrú cenu. Nakupujem tam aj deťom, keďže bývame na dedine, deti veci "na von" zničia rýchlo. Kúpila som synovi tepláky za 15 eur, mal ich dva krát von a zašpinil kolená, už sa to nedalo oprať... Tých zo sekáča za pár korún mi nebolo tak ľúto.

vanilkovazmrzka
Odpoveď bola odstránená
mabenn
9. mar 2025

aboutyou, zoot

olimuc
9. mar 2025

Preferujem sekace a outlety a niekedy drahy ulet … 1 zimna bunda za 700€ ale ani po 13 rokoch to nevidiet. Dalsiu netreba … nejdem s modou, rifle kvoli velkosti hlavne sekace a outlety … nam par oblubenych veci, kt kupujem a nosim stale a su nadcasove. Kupujem uz malo vacsinou len basics, malemu sekac Takko Pepco .. aj tak dojde po tyzdni z dierou na kolene 🤷🏻‍♀️ a tenisky len v akcii. .. je ich schopny znicit za 3 m

zuzudrnda
9. mar 2025

Sekáče. Dajú sa vybrať krásne kvalitné kúsky. Posledne kabát z ovčej vlny, šitý - Hand Made. Snáď ani noseny nebol.

sonula
9. mar 2025

Vtacatko, severanka, rivica. Lokalne znacky. Menej ale vydrzi

haraburdova
9. mar 2025

ak nove tak za mna cos, massimo duti, &other stories, arket, sessun, armedangels, bobo choses, sportove patagonia/columbia, pri troche stastia sa to da najst aj v sekacoch. zo slovenskych mam rada mile, vtacatko, littlesouls, ceska onedaystudios, buffet.

lazygirl558
9. mar 2025

Ja taký sekáčový hippie style✨🍀

victoriab
9. mar 2025

Sekac humana, textile house

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

Pre krista pana 🤦🏻‍♀️