icon

Nakupovanie na Sheine

olivka0216
5. jún 2025

Ahojte, ešte nikdy som nič neobjednávala zo Sheinu. Kto odtiaľ nakupuje, prosím pomôžte mi.
Samozrejme, že som si tam našla rôzne šaty, ktoré sa mi páčia. Bojím sa si ich objednať, lebo ak mi prídu malé/veľké(to skôr)tak potom čo s nimi ?(áno, viem, sú tam ku všetkému tabuľky, no moc tomu neverím) a pri mojej postave nejde iba o veľkosť, no aj o strih. Mám bruško(nie tehu). Myslím si, že vyreklamovať sa to nedá a ani vrátiť s tým, že mi vrátia peniaze.

Baby, ešte sa spýtam, kupovali ste si odtiaľ aj nohavičky, ponožky ? ja by som potrebovala aj tričká, kde mi nebude po 2. či 3. vypraní vidno podprsenku. Ďakujem vám.

Strana
z2
bessie12
7. jún 2025
@wikira
Odpoveď bola zmazaná

@wikira prestaň spamovat diskusie s týmto dotaznikom... Daj si to na svoju stenu.

gubcikova
7. jún 2025
@bessie12

@wikira prestaň spamovat diskusie s týmto dotaznikom... Daj si to na svoju stenu.

@bessie12 tiež pozerám. Otvára všetky možné diskusie

bessie12
7. jún 2025
@gubcikova

@bessie12 tiež pozerám. Otvára všetky možné diskusie

@gubcikova to je taky problém si to dat na svoju stenu ? Určite by sa niekto našiel kto by jej ten dotazník vyplnil. Ale takto ... nahlasila som to.

wikira
7. jún 2025
@bessie12

@bessie12 Nechcem spamovať, len som poprosila o názor rôznych ľudí, nakoľko my máme pocit, že nevieme nič kúpiť v kamenných obchodoch a to sme prešli všetky obchody. Zatiaľ to nie sú naše výrobky, ani náš tovar, ale na základe ankety potrebujeme zistiť, čo komu chýba, páči sa, alebo sa nepáči. Pri objednaní tovaru zo zahraničia (väčšinou z Číny) veľakrát príde sklamanie pri dodanom tovare - hlavne kvalita materiálu... aj to potrebujem zistiť, či je to pre ľudí dôležité... Ďakujem za každé vyplenenie.

bessie12
7. jún 2025
@wikira

@bessie12 Nechcem spamovať, len som poprosila o názor rôznych ľudí, nakoľko my máme pocit, že nevieme nič kúpiť v kamenných obchodoch a to sme prešli všetky obchody. Zatiaľ to nie sú naše výrobky, ani náš tovar, ale na základe ankety potrebujeme zistiť, čo komu chýba, páči sa, alebo sa nepáči. Pri objednaní tovaru zo zahraničia (väčšinou z Číny) veľakrát príde sklamanie pri dodanom tovare - hlavne kvalita materiálu... aj to potrebujem zistiť, či je to pre ľudí dôležité... Ďakujem za každé vyplenenie.

@wikira nechceš spamovat, ale robíš to. Daj si to na svoju stenu.

wikira
7. jún 2025
@bessie12

@wikira nechceš spamovat, ale robíš to. Daj si to na svoju stenu.

@bessie12 myslíš, že si to tam všimne dostatočný počet ľudí? Nemám s tým skúsenosť. To jeden príspevok tak podráždi ľudí? Nebola som na fóre roky, ale je zaujímavé aká agresia je všade. Hneď negatívny postoj. Nikoho som sa nechcela dotknúť, ani uraziť.

bessie12
7. jún 2025
@wikira

@bessie12 myslíš, že si to tam všimne dostatočný počet ľudí? Nemám s tým skúsenosť. To jeden príspevok tak podráždi ľudí? Nebola som na fóre roky, ale je zaujímavé aká agresia je všade. Hneď negatívny postoj. Nikoho som sa nechcela dotknúť, ani uraziť.

@wikira všimnú si to tí, ktorí sledujú aj stenu. Alebo začni novú diskusiu s prosbou o pomoc s dotaznikom.

Strana
z2