Nosíte dve podprsenky kvôli spevneniu?
Ženy, hanbím sa. Mám veľké prsia, ťažké prsia, samá mliečna žľaza. Akákoľvek aj športová a ultra pevná podprsenka mi prsia nedrží tak, ako chcem. Našla som si systém, že si dám dve podprsenky, toto mi funguje. Ale... natrafím na prípad napríklad, mala som ich na sebe a skončila som neplánovane u lekára, kde mi on neplánovane hovorí, že vyzlečte si zvršok, pozriem vám chrbticu. A ja som sa hanbila a potajme som si dávala druhú podprsenku pod tričkom dole. Potom sa bojím, že sa mi niečo stane, ja neviem, nehoda, zrazí ma auto, nehoda s autom, odpadnem v meste, čokoľvek, prídu záchranári a zrazu bude vidno, že mám dve podprsenky.
Otázka - je tu niekto na tom tak ako ja a nosí kvôli spevneniu dve podprsenky?
Ja v tom nevidím až tak veľký problém, trochu sa zdržíš s rozopínaním. Záchranári sú zvyknutí na také veci.
U nas v domove dôchodcov mala jedna nosí mobil v podprsenke takže mňa už neprekvapí 🤣🤣.
Má menšie prsia a väčšiu podprsenku zmestí sa jej tam mala Nokia.
Ja teda problém s prsiami nemám, ale ak sa vyzliekam u lekara, tak vždy v kabínke a k nemu už idem vyzlečená.. to mi zaručuje že môžem mať na sebe co chcem a nikto nebude čudne pozerať.. napríklad ja nosievam spevnujuce prádlo na nohavičkách, už ani nie tak kvôli tomu aby mi nebolo vidno faldy, ale kvôli tomu pocitu oblečenia na ktorý som si zvykla a ochraňuje mi to kríze.. cítim sa tak komfortne.. u gynekológa si to zvleciem v kabínke a nemá teda šancu ma kritizovať..
A ak má budú ratovať záchranári, tak myslím že im bude sumafuk čo mám na sebe..
Záchranári na sanitke bežne vidia ľudí došťatých a dosratých, dogrcaných až za ušami a rôzne iné poklady. Myslíš, že budú riešiť tvoje podprsenky?
Moze Ti byt suma fuk, ci mas 2 podprsenky.
Ja by som si dala normalnu a na to este pevnu, na sposob sportovej, len aby vyzerala ako tielko s krajkou s dlzkou pod prsia. Mam taku doma, nosim to ako braletku pod sako. Su to 2 podprsenky na sebe, ale vyzera to ako podpsenka s kratkym tielkom.

@anonym_056a5b kto vraví, že ich mám prázdne 🙂
@anonym_autor co komentar to sama rada a ty furt svoje furt svoje dookola, neviem ako co chces pocut?
Podla mna to normalne nie je
Bud si fakt nevies vybrat podprsenku alebo lekara
Lebo teda fakt neviem kde si ich chces vytiahnut , po bradu asi..
🤷🏻♀️