Nosíte krikľavé a ružové podprsenky?
Ahojte nosite kriklave, ruzove podprdy alebo nejake vystredne farebne? 🙂
Mám také 😁 v lete pod tielko alebo ružové tričko aj keď trocha presvita nevadí 😁
Áno, mám a nosím rada
nemam .. neupozornujem na hrud-mam aj ine prednosti kt sa da zaujat ..
Nie. Pre mňa je to nevkusné. Nosím len telové a biele hladké.
no ked uz mame temu o pradle 🙂 nosite korzety, podvazkove pasy stale neviem ci to nosit ci nie 🙂
Nie, načo? Ved ju aj tak nikto nevidí. A nie som z tých co si vycapnu cecky až ku krku.
no ked uz mame temu o pradle 🙂 nosite korzety, podvazkove pasy stale neviem ci to nosit ci nie 🙂
@lujza1123 nenosím nič z toho. Nenosím nič nekomfortné. Ale že ty nie si nejaká Lujza?
@lujza1123 obcas ano na spestren ie vecera .. cez den nie .. zena ma byt zahadna a az doma muzovi ukazat co ma .. a nie vsetkym na ulici -to uz nieje zena/dama..ale lahka,lacna,neupravena a hlavne nevkusna
@lujza1123 áno ja iba krikľavé farby...ako papagáj 😀
@lujza1123 Za mňa úbohé…O ženách, ktoré nosia podprsenky v takýchto farbách si myslím, že nevedia nijak inak zaujať a ich sebavedomie úplne dole…
@lujza1123 Za mňa úbohé…O ženách, ktoré nosia podprsenky v takýchto farbách si myslím, že nevedia nijak inak zaujať a ich sebavedomie úplne dole…
@nikoletta1712 a podľa teba si všetky dávajú neónové podprsenky pod biele tričko alebo čo? 🤣
@nikoletta1712 a podľa teba si všetky dávajú neónové podprsenky pod biele tričko alebo čo? 🤣
@nicoletta98 Proste pod biele tričko tričko biela podprsenka, pod čierne tričko čierna a podprsenka telovej farby pod ostatné farby…
@nicoletta98 Proste pod biele tričko tričko biela podprsenka, pod čierne tričko čierna a podprsenka telovej farby pod ostatné farby…
@nikoletta1712 hlavne pod biele tričko nie bielu podprsenku 🙏🏼 pod biele telova..
@nikoletta1712 hlavne pod biele tričko nie bielu podprsenku 🙏🏼 pod biele telova..
@nicoletta98 Ja len bielu…
@lujza1123 nenosím nič z toho. Nenosím nič nekomfortné. Ale že ty nie si nejaká Lujza?
@anonym_7f7964 tiež si myslím, že skôr “Lojzo” 😅
Teraz som si kúpila oranžovú a ružovú a nosím aj pod biele trička
Nie, nenosim lebo neupozornujem na svoje prsia....
A sice moda kriklavo farebnych podprseniek pod bielymi trickami bola tak 15 rokov dozadu 🤦🏻♂️
@lujza1123 nie, pripadá mi to lacné
tuším sa tu zbehli samé konzervy 🙈 anooo ja rada nosím 😁 práve mám na sebe cukríkovo ružovú 🤭 a to mám teda bližšie k 50 než ku 20 😀 a podväzky tiež zbožňujem
To sa pýta muž od kolotočov? 😝
@lujza1123 načo, nemam už 15 aby som musela byt silou mocou zaujímavá. Hlavne pohodlne a dospelacke. A korzety tiež nevidím dôvod, nie sme v amerických filmoch. Ak je to súčasť nejakého oblečenia ok ale načo byt stiahnutá.
Kedysi bolo spodné prádlo jediné farebné a vzorovane čo som mala - odjakživa som rada nosila na vrchu tmavé farby a iba spodné prádlo farebné.. dnes už aj spodné prádlo mám neutrálnych farieb, hoci nohavičky sa nájdu u mňa aj ružové, zelené a podobne..
Ale teda myslieť si o Tom, že farebné podprsenky "sú úbohé" a že ženy chcú v takom prípade zaujat je premna celkom silné kafe.. to vážne ešte aj farebné spodné prádlo ideme súdiť a ženy na základe tohto nejako odsudzovať? Na základe oblečenia ktoré vidí maximálne partner a možno niekto v šatni? Fakt prestávam rozumieť tomuto svetu, kde srší hejt z každej strany.. úplne čokolvek - ČOKOĽVEK zhodiť, ohovorit..
tuším sa tu zbehli samé konzervy 🙈 anooo ja rada nosím 😁 práve mám na sebe cukríkovo ružovú 🤭 a to mám teda bližšie k 50 než ku 20 😀 a podväzky tiež zbožňujem
@zuzanka.zuzu rozmýšľam kde by som tu kriklavo ružovú podprsenku nosila a prečo, tu farbu neznasam. Co sa týka podväzkov, alebo korzetu, pre môjho muža majú rovnaký význam, ako potápačské okuliare, nie je to jeho šálka kávy a moja tiež nie. Tým som akékoľvek dôvody na ich nosenie vycerpala
Kedysi bolo spodné prádlo jediné farebné a vzorovane čo som mala - odjakživa som rada nosila na vrchu tmavé farby a iba spodné prádlo farebné.. dnes už aj spodné prádlo mám neutrálnych farieb, hoci nohavičky sa nájdu u mňa aj ružové, zelené a podobne..
Ale teda myslieť si o Tom, že farebné podprsenky "sú úbohé" a že ženy chcú v takom prípade zaujat je premna celkom silné kafe.. to vážne ešte aj farebné spodné prádlo ideme súdiť a ženy na základe tohto nejako odsudzovať? Na základe oblečenia ktoré vidí maximálne partner a možno niekto v šatni? Fakt prestávam rozumieť tomuto svetu, kde srší hejt z každej strany.. úplne čokolvek - ČOKOĽVEK zhodiť, ohovorit..
@jana_eyre_2 myslím, že nešlo o spodné oblečenie, ktoré nevidieť, naopak, sú ženy, ktoré majú potrebu obliecť si kriklavu podprsenku pod biele, alebo bledé tielko na ramienka. Preto som reagovala, že to na mňa pôsobí lacno. Pod oblečením, alebo na intímne chvíle nech si nosí každý to, čo sa mu páči a v čom mu je prijemne
@jana_eyre_2 myslím, že nešlo o spodné oblečenie, ktoré nevidieť, naopak, sú ženy, ktoré majú potrebu obliecť si kriklavu podprsenku pod biele, alebo bledé tielko na ramienka. Preto som reagovala, že to na mňa pôsobí lacno. Pod oblečením, alebo na intímne chvíle nech si nosí každý to, čo sa mu páči a v čom mu je prijemne
@anonym_a68738 vôbec som neriešila tvoj komentár, pretože vyjadrenie že ti to príde nevkusné je premna úplne v pohode.. čo nie je v pohode je reakcia kde je písané, že to je úbohé.. úbohé sú úplne iné veci, ako farebné podprsenky.
@nikoletta1712 pod biele tricko biela podprsenka nepatri, to uz snad vedia aj deti.. A k ubohosti tvojich skostnanenych nazorov, ktorymi hadzes na zaklade svojho nevkusu vsetky damy do jedneho vreca snad ani nema zmysel sa vyjadrovat..
@anonym_a68738 vôbec som neriešila tvoj komentár, pretože vyjadrenie že ti to príde nevkusné je premna úplne v pohode.. čo nie je v pohode je reakcia kde je písané, že to je úbohé.. úbohé sú úplne iné veci, ako farebné podprsenky.
@jana_eyre_2 ok
To vážne už je aj povinne aké podprsenky sa majú nosiť pod biele trička. Je na to zákon a je aj trestne ,ak je nevyhovujúca?

áno. mám aj takej farby. ružové, modré, krémové, biele, čierne...