Oblečenie pre mamu na prvé sväté prijímanie dieťaťa
Zeny, co ste mali oblecene ako mamy na prvom svatom prijimani vasich deti?
Ja chodim vacsinou sportovo a vobec netusim, co by som mala zhanat pre seba. Ziadne elegos oblecenien totiz doma nemam 🙂
( vyska 170, 56 kg) dakujem za inspiracie. 🙂
Šaty a sako s 3/4 rukavom
a kedy to máte?
@anonym_autor normálne nohavice, blúzka ,sako
No tak byva to v maji standardne, to je uz teplo. Ja som mala 2x na sebe take saty letne, prekrizene cez prsia, prvy raz kvoli kojeniu a druhy raz nahodne. A lodicky k tomu. Tie som potom vyzula, oslavu sme mali doma teda. Inak by som sa prezula do sandalok. Nejake extra slavnostne to nemusi byt. Stacia nejake puzdrove saty alebo elegantne nohavice, bluzka, top.
Niečo takéto by som si kúpila, dá sa využiť pri rôznych príležitostiach.
@ika02 to je veľmi pekné, to by som brala, dík ta tip
a kedy to máte?
@biba_18 v maji dakedy 🙂 no ja sa poznam , s takymto oblecenim mam velky problem..
Nie som vobec zvyknuta 🙂
@anonym_73e05f aj štýl, proste mne to neevokuje cirkevnú slávnosť…
@anonym_autor ak nie si zvyknutá tak ako píšu baby - spoločenské nohavice - ale ak nemáš cit čo je spoločenské, lepšie bude puzdrová sukňa a pekná blúzka k tomu… a k tomu lodičky na nízkom opatku…
https://www.bonprix.de/produkt/jumpsuit-mit-spi...
Overal s tým nič nepokaziš ,je to pohodlne
@anonym_autor väčšinou mali šaty a sako alebo nohavicovy kostym, prípadne elegantný overal
@ika02 cipana, v kostole by v tom bola jak zjavenie 😲
@biba_18 prečo? Veď je to kostým...
Ja by som si to do kostola kľudne obliekla, väčší výstrih vykompenzuje top pod tým. Do kostola nemusí ísť jak stará Totka v čiernych nohaviciach s pukmi a bielou priesvitnou blúzkou kde vidno podprsekove zapínanie na chrbte...
https://www.bonprix.de/produkt/jumpsuit-mit-spi...
Overal s tým nič nepokaziš ,je to pohodlne
@minenkaa taketo nieco hladam 🙂
Niečo takéto by som si kúpila, dá sa využiť pri rôznych príležitostiach.
@ika02 super kostým 👍

Tiež nie som satovy typ. Nohavice a pekný top.