icon

Oplatí sa investovať do šľapiek Birkenstock Arizona EVA?

fixka3
15. aug 2025

Ahojte, rozmýšľam kúpiť si tieto šľapky Birkenstock, mám taký strih z Gate, super sa ku všetkému hodia, len sa mi po chvíli nosenia "polámali" ako keby, preto rozmýšľam zainvestovať, len sa chcem opýtať, tie ktoré tento model máte, či naozaj tak vydržia alebo to žiadna dobrá investícia nie je :D nosím ich každý deň. Ďakujeeem

https://sportofino.com/sk/damske-biele-slapky-b...

Strana
z2
muchotrafka298
15. aug 2025
@fixka3

@muchotrafka298 máš tieto šľapky prosím ťa?

@fixka3 nemam, pretoze som ich vratila. Strasne sa mi v nich smykala noha, takze som ich po kupe vratila naspat do eshopu.

luckajozko21
15. aug 2025

Mne su pohodlnejsie korkove. EVA mam k vode, mne sa tiez smykaju. Ale napr. moj muz nosi tieto EVA nonstop a o korkovych ani pocut. Cize tak... Ak ti celkovo nevadia gumenne slapky, tak myslim, ze budes spokojna.

zuzana76
15. aug 2025
altaya
15. aug 2025

@fixka3 ja mám take gumené už veľmi dlho a tiež jedny korkové/kožené. Sú najlepšie. Aj krpcovi som kupovala ako prezúvky do školy.
Za mňa určite áno! Cenovo, zničíš troje nekvalitné (a nohy sa ti tiež nepoďakujú) kým tieto vydržia roky.

curlie
15. aug 2025

@fixka3 kupuj 🙏 Najlepšie šľapky aké som mala, pomohli mi na celé telo 😊 z obyčajných ma bolievalo koleno, krivil sa mi chrbát, Birkenstocky ma dali dokopy 😊

anonym_d92d08
15. aug 2025

Mám big buckle Madrid a aj keď boli drahé , investícia sa mi oplatila.Prestali ma bolieť päty s ktorými som si roky nevedela dať rady, pochodila som s nimi hodiny bez bolesti nôh.Mne sa páčia tie veľké dizajnové kovové pracky,tie s tými malými mi pripadajú ako ortopedické.Určite si kúpim aj v inej farbe , je to aj investícia do zdravia.

fixka3
autor
16. aug 2025

Ženy a v šírke si kupujete normálnu šírku? Nemám problém s topánkami, že by mi boli dáke široké, ale predsa.

curlie
16. aug 2025
@fixka3

Ženy a v šírke si kupujete normálnu šírku? Nemám problém s topánkami, že by mi boli dáke široké, ale predsa.

@fixka3 ja mám uzučkú nohu a mám klasiky, sú super, keď tak pritiahneš si pracky 😊

snowflakenel
16. aug 2025
@fixka3

@minenkaa adidas penové šľapky mám napríklad od roku 2018 a stále sa mi nepolámali v najviac ohýbaných miestach, preto by som rada vedela či tieto po roku vyhodím, alebo niečo vydržia 🙂

@fixka3 mam adidas od 2013. 🙂 Maju odchodene kilometre.. je to sice uz starsi model, no nevadi.
Mam aj birkenstock, tiez su super, no nemam tie plastove ale korkove v kombimacii s kozou. Nosim ich tusim 4 rok.

katkaseiner
26. aug 2025
@ndrag

Mam viac druhov kozenych a jedny aj gumene ako papuce na doma, su ok, pohodlne, nikdy sa mi nepokazili. Mne sa pacia, ale rozculuje ma, ze to vnutro na kozenych sa tazsie cisti a treba ich cistit ak sa casto nosia, lebo sa zmenia na zapotene smradlaky:D.

@ndrag ako sa prosim tie kožene čistia...toto ma strasne štve na Birkenstockoch...proste super pohodlne, ale ked ich vyzujem, vyzeraju po 2 rokoch hrozne.vdaka

ndrag
27. aug 2025
@katkaseiner

@ndrag ako sa prosim tie kožene čistia...toto ma strasne štve na Birkenstockoch...proste super pohodlne, ale ked ich vyzujem, vyzeraju po 2 rokoch hrozne.vdaka

@katkaseiner na hulvata, necham ich trochu vo vode a potom jarovou vodou a vydrhnem hubkou, zatial su ok. Ale neviem ako budem riesit Bostony 🙈

Strana
z2