Páči sa vám tento zásnubný prsteň?
Ahojte, páči sa vám tento zásnubný prsteň?

Mne sa biele zlato ani striebro nehodi, nevyzeram s tym dobre. Zlte ma vzdy rozziari, ale kazda to mame inak. Niekomu sa hodi zlte a niekomu biele. Treba si pozriet ake zlato nosi a take jej kupit. Tvar srdiecka mi tam vadi. Mne sa paci ked vynikne kamienok
@anonym_autor nie
nie 😕
Mne sa nepáči. Ale to som ja. Ty poznáš svoju partnerku najlepšie. Prípadne na takéto rozhodnutia využi jej sestru, ak nedisponuje sestrou, využi služby naozaj dobrej kamarátky. Alebo svoju sestru. Alebo choď do naozaj dobrého klenotníctva, kde popíšeš aké šperky nosí, akú preferuje farbu. Či má vôbec rada kamene, aký ma štýl. U takéhoto výnimočného prsteňa by som šla do nadčasovosti a jednoduchej elegancie pokiaľ nenosí šperky. Predstav si, že ten prsteň bude nosiť ešte roky 😇
Mne sa biele zlato nepáči , pôsobí mi ako striebro ni každému sa hodi niečo iné
Prsteň sa mi tiež neľubi, volila by som niečo jemnejšie
Mne pride v pohode, mne sa zas nepacia take tie velmi vytrcajuce, velke, do priestoru. A nosim biele zlato, striebro, kedze som studeny typ, ja so zltym zlatom vyzeram ako ciganka. Prepacte, neberte to v zlom, ale nehodi sa mi to, vyzeram strasne. Tak na farbu zlata by som si dala pozor. Aby to bol kusok, kyory sa naozaj tomu cloveku, tej zene, bude hodit aj k stylu, farbe pleti, vlasom, atd....
hrozny :(
Nie
@anonym_autor áno veľmi pekný 🙂
Mne sa páči, aj keď si nie som istá či ako zásnubný prsteň.
@anonym_autor jej, ten je milý a jemný. Ak bude tvoja budúca žena mladučká, tak za mňa áno. Ak má 30+, tak už nie.
Kde su vsetky nazory, ze hlavne ze je z lasky? 🤣
@anonym_autor nie, mne sa zda trosku nevkusny, resp ako z automatu pre 5r dievcatko 🙈 ale pacit sa ma hlavne buducej nevesta a ma odrazat jej vkus a styl, takze my ostatni si mozeme mysliet hocico, ale je to nepodstatne…
Nie.
@anonym_autor nie.
Nie
Nie, nehodi sa ako zasnubny a pripada mi ako do relacie Mama ozen ma
Mne sa nepáči žlté zlato, inak ok.
V konečnom dôsledku nejde zas až tak o prsteň ako o ten akt požiadania o ruku, a každá vydaja chtiva by povedala ano
Ak si muz, popros jej dobru kamaratku, alebo sestru, nech ti s tym pomoze. Ak poznaju jej vkus, tak urcite dobre poradia s vyberom a ak si zena, ktora si ma vybrat snubak, tak si vyber taky, aky sa ti paci, my ho nosit nebudeme.
@anonym_autor mne nie, ale to sa musi dotycnej pacit, nie nam
Absolútne nie
@anonym_autor nie
@petrahl lebo sa viac predávajú snubne prstene vo vyhotovení bieleho zlata. Ja som si napriklad bola vymenit zasnubak, lebo ja zlte zlato nepreferujem a v dobe, kedy má muž poziadal o ruku, tak zlte zlato trendy ani nebolo, ako je teraz. Ale závisí od vkusu..
@tramtada31 trendy? 😁😁😁 aha 😁
@anonym_autor pre dieta
Mne nie. Nemam rada zlato, srdiečko aj kamienok je uz moc podľa mňa
@anonym_autor áno, je pekný, ak je daný z lásky. Dámy, a vy očakávate aký zásnubák? Niečo od Claude Thibaudeau, alebo ďaľší Koh-i-Noor zasadený do kopy zlata?
Nie
@anonym_autor áno, je pekný, ak je daný z lásky. Dámy, a vy očakávate aký zásnubák? Niečo od Claude Thibaudeau, alebo ďaľší Koh-i-Noor zasadený do kopy zlata?
@anonym_8ba298 musela som si vyguglit kto to je 😀 ale za mňa áno - prstene od Claude Thibaudeau sa mi teda páčia oveľa viac... mne sa napríklad ako zasnubak paci klasicky prsteň s jedným väčším ockom ..alebo kamienkov môže byt aj viac, ale paci sa mi, ked je tam dominannty ten jeden kameň...ale teda to som ja, a ked ide naozaj o zásnubak, tak pýtať sa na MK úplne cudzích žien mi nepríde celkom šťastné riešenie 😀
@anonym_autor nie

Keby som ho dostala od cloveka, ktoreho milujem, bol by to najkrajsi prsten na svete. A myslim to vazne. Moje priority su teda uplne inde a to, co by si o tom mysleli druhí, by mi bolo uplne jedno.
@rapunzel0 to nie je o prioritach. Ved aj ked nieco dostanem stale mam svoj nazor, vkus a styl. Nezacne sa mi nieco pacit len pre to ze som to dostala