icon

Páči sa vám tento zásnubný prsteň?

13. aug 2025

Ahojte, páči sa vám tento zásnubný prsteň?

Páči sa vám tento zásnubný prsteň?
conquestor
13. aug 2025
@tramtada31

Mne sa tiež nepaci. Rovnako si over, či žena preferuje zlte alebo biele zlato. To zlte sa veľmi na snubne prstene nedava

@tramtada31 a to od kedy? Ja preferujem žlté a niekto zasa biele...odjakživa sa dávalo žlté zlato

amajlik
13. aug 2025

@anonym_autor prepáč,ale žltý nie...keby bol z bieleho zlata možno by inak ukázal ale aj tak to vykrivenie alebo ako to povedať mám. Jednoduchý obyčajný ale ty vieš čo sa jej páči

tramtada31
13. aug 2025
@conquestor

@tramtada31 a to od kedy? Ja preferujem žlté a niekto zasa biele...odjakživa sa dávalo žlté zlato

@conquestor no relatívne už dlho, rozprávala som sa aj so sperkarkou, ktorá robi aj drahe diamantove zásnubne prstene. Nechcela som sa tým niekoho dotknut, len upozorniť na problem, že ak nie je na zlte zlato, tak reakcia bude rozpačitá ako bola aj u mna, hlavne keď som mužovi vravela, aký prsteň by som si priala a on si vybral taký, aký sa mu pacil presne s odôvodnením, že biele zlato vyzerá ako striebro, takze sme potom isli do zlatníctva vyberat prsteň, nakoniec nebol podľa mojich predstav, ale aspoň nebol zo žltého zlata a ešte musel zan aj doplácať

mimi3008
14. aug 2025

@anonym_autor Nie, 1./ neznasam zlte zlato, 2./ ten tvar je gycovy a nevyzera ako zasnubny

muchotrafka298
14. aug 2025

Nie. Mne pripada ako pre dieta, nie dospelu zenu. Okrem toho tie vyrezy su neprakticke.

michaelamedova
14. aug 2025

Prepáč ,nie nepáči

tetapetra
14. aug 2025
@tramtada31

@conquestor no relatívne už dlho, rozprávala som sa aj so sperkarkou, ktorá robi aj drahe diamantove zásnubne prstene. Nechcela som sa tým niekoho dotknut, len upozorniť na problem, že ak nie je na zlte zlato, tak reakcia bude rozpačitá ako bola aj u mna, hlavne keď som mužovi vravela, aký prsteň by som si priala a on si vybral taký, aký sa mu pacil presne s odôvodnením, že biele zlato vyzerá ako striebro, takze sme potom isli do zlatníctva vyberat prsteň, nakoniec nebol podľa mojich predstav, ale aspoň nebol zo žltého zlata a ešte musel zan aj doplácať

@tramtada31 už len keď si dáš do Google,tak sú aj aj. Ide o to čo preferuješ.

susitko
14. aug 2025

@anonym_autor za mna NIE

len_nig
15. aug 2025

Nie

gerrwie_girl
15. aug 2025
@zmrzlinka8

@petrahl presne. mne osobne biele zlato pride ako striebro.

@zmrzlinka8 tak samozrejme, ked je biele tak vyzerá ako striebro 🙂 Ale ja tiez len biele zlato.

timea301196
15. aug 2025

Nie

7komorova
15. aug 2025

@anonym_autor podla mna ku zasnubam, by mal inak vyzerat

lenka_1705
15. aug 2025

mne nie, otrasný je..

fadama
15. aug 2025

Ak je tvoja frajerka normálna a nie je namyslená ako 80% koníka,bude sa jej páčiť.😁

bezmena001
15. aug 2025

@anonym_autor ten je prekrásny 😊

luizina
15. aug 2025
@zmrzlinka8

@tramtada31 ja by som zase biele zlato na snubny prsteň nechcela

@zmrzlinka8 suhlasim, mne sa prstene z bieleho zlata nepacia. No tento osobne sa mi na zasnubny, ak je zasnubny (necitala som vsetky komentare), nepaci. Som za niečo alegantnejsie, viac zenske.

gerrwie_girl
15. aug 2025
@fadama

Ak je tvoja frajerka normálna a nie je namyslená ako 80% koníka,bude sa jej páčiť.😁

@fadama ony nie su namyslene, len sa chovajú ako kravy 😀. Ono staci napísať ano alebo nie, nie je nutné písať ze je otrasný a podobne kecy. Ale klasika, maju potrebu si rypnut 🙂. A hlavne anonymne 😀

fadama
15. aug 2025
@gerrwie_girl

@fadama ony nie su namyslene, len sa chovajú ako kravy 😀. Ono staci napísať ano alebo nie, nie je nutné písať ze je otrasný a podobne kecy. Ale klasika, maju potrebu si rypnut 🙂. A hlavne anonymne 😀

@gerrwie_girl krajšie si to napísala 😆😆😀

gerrwie_girl
15. aug 2025
@fadama

@gerrwie_girl krajšie si to napísala 😆😆😀

@fadama 😀

ravehami
15. aug 2025

Ak by ma poziadal muz, ktore lubim a chcem s nim byt tak posledne co budem riesit ako prstienok vyzera 🙂 ved taka stastna budem, ze ench je prsten hocijaky, bude pre mna najkrajsi 🙂

banalu
15. aug 2025

Moja mama ma takyto velmi podobny. Tento rok budu svoji 40 rokov. Prsten sa jej stale paci.

A co tebe? Paci sa ti?

fineta
15. aug 2025

Nekúpila by som si ho, ale... pokiaľ by som ho dostala od milovaného snúbenca, tak by som jeho hodnotu nemerala dizajnom a karátmi. Aj takýto kúsok by mal pre mňa hodnotu sveta, pretože by sa spájal s človekom, ktorý mi ho daroval. ♥️ Prsteň je len akýsi symbol, nie podstata dvoch ľudí, ktorí chcú byť svoji.
@anonym_autor

oblecenie99
15. aug 2025
@gerrwie_girl

@fadama 😀

@gerrwie_girl A ešte sa tu polka rozhada na tom, že žlté je out a biele vyzerá ako striebro

barbie2023
16. aug 2025

Všetky tieto "paničky" čo tu píšu,že je škaredý , by sa s ním chválili do minúty akoby ho od svojho muža dostali. podla mňa je to prsteň , gesto a symbol lásky a spoločného života. Ak mi ho muž vyberie z lásky tak vie ,že ho budem ako jeho milujúca partnerka hrdo nosiť. A štýl aký sa mi hodí a páči pozná najlepšie.

domka_sviecky
16. aug 2025

Pekný je, aspoň teda mne sa páči, ale ako snubák za mňa nie.

nyusika
16. aug 2025
@lili205

Mne nie, tiež mi pride taky detsky 🤷‍♀️

@tramtada31 toto ma zaujalo, že žlté sa na snubne prstene nedáva? To máš odkiaľ? Nerypem, len ma to zaujalo, lebo ja teda nosím len žlté zlato a teda v zlatníctvach majú toho v žltom na výber dostatočne...

@lili205 toto aj mňa zaujalo.
Mne sa biele zlato totiž vôbec nepáči

mk1111111111
16. aug 2025
@nyusika

@lili205 toto aj mňa zaujalo.
Mne sa biele zlato totiž vôbec nepáči

@nyusika kazdemu sa paci nieco ine, to je pravda. Ja zasa nenosim zlte zlato, mam ho doma na mraky, ale radsej nosim to biele. Bizuteriu napodiv nosim aj zlatej farby. Len to zlato nie. Som sa teraz zamyslela, ze preco nie, ale sama neviem 🤔

anonym_290bb2
16. aug 2025

Vôbec sa mi nepáči a nepríde mi ani ako snubný. Skôr taký na bežné nosenie

muchotrafka298
16. aug 2025

V dnesnej dobe si vela zien vybera zasnubny prsten samo. Ze idu s partnerom a povedia, co sa im paci/nepaci. Lebo kazda mame iny vkus a aj ine financne moznosti. Lebo moze sa mi paci prsten od Tiffany alebo Cartier za 20 tisic EUR, ked viem, ze financna situacia a moznosti mojho partnera su na Alo Diamods za 500 EUR.

anonym_680952
16. aug 2025

@anonym_autor mne sa nepáči sú oveľa krajšie prstene so srdiečkom 🙂 popozeraj ešte iné prípadne sa opýtaj partnerky aký by chcela