icon

Plavecké plavky pre ženu

27. sep 2025

Ahojte
Chodím plávať na plaváreň. Chcem si kúpiť plavecké plavky a čo som zatiaľ videla, žiadne nemajú podšívku alebo vypchavky na prsiach. Mám malé prsia, ale strašne mi vytŕčajú bradavky a hanbím sa za to. Je nejaký trik, ako to zakryť?

maranta_leuconeura
27. sep 2025

Plavaj rychlejsie, nikto si nevsimne 😉 kup si klasicke jednodielne s vypchavkami, ak to chces, ak je spravna velkost, nebudu oadat z ramien ani ked nemaju na chrbte spojenie

anonym_c2c068
27. sep 2025

Plavecké s nejakými vypchavkami ťažko zoženieš.ja som stojace bradavky po čase prestala riešiť.ale som zvedavá čo tu poradia ostané ženy

kiki68
27. sep 2025

Kup si neoprenove, tie maju trosku hrubsiu vrstvu

lenja123
27. sep 2025
@kiki68

Kup si neoprenove, tie maju trosku hrubsiu vrstvu

@kiki68 mám z Decathlonu, jednoduché čierne s podšívkou cez prsia, tú ich značku.

autor
27. sep 2025
@lenja123

@kiki68 mám z Decathlonu, jednoduché čierne s podšívkou cez prsia, tú ich značku.

@lenja123 super, pôjdem pozrieť

lenja123
27. sep 2025
@anonym_autor

@lenja123 super, pôjdem pozrieť

@anonym_autor takéto niečo

minenkaa
27. sep 2025

Preco ti vadia vlastne bradavky

nellyuana
27. sep 2025

@anonym_autor skus pripadne pretekárske, tie su troska sťahovacie. Dcéra pláva a pri nich nič nevidno (z lacnejších su Funkita)

biba_18
27. sep 2025

lenže ťa sklamem - žiadna podšívka na svete ti nezakryje bradavky pokiaľ ich máš také že ich vidno…

simsalabim
27. sep 2025

A to ti to tak vadi tych 20 sekund presunu zo sprchy do bazena a z bazena do sprchy? Prave som sa vratila z plavarne, mam jednoduche tenke plavecke plavky, plavam pravidelne a nemam pocit, ze by na plavarni niekto riesil niekoho plavky….