icon

Prečo nosiť topánky bez ponožiek v lete?

annamarin
30. mar 2025

Ahojte,

chcela by som cez leto začať nosit také balerínky/poltopánky alebo ako sa to volá ku sukniam. Nemám však žiadnu skúsenosť takúto a neviem teda, či je niečo špeci, aby sa mi noha nezaparila alebo nespotila. Alebo kupit nejaké drahšie či nejaký sprej? 🙂

oceanahory
30. mar 2025

@annamarin Platenky? Espadrilky? Normalne sa k nim nosia ponozky 😁.

denisa_deniska
30. mar 2025

@annamarin sú aj také ponožky priamo k takejto obuvi

maddie1711
30. mar 2025

Sú také ponožky úplne nízke len na prsty, chodilo a pätu. Ja by som to bez ponožiek nenosila. Ak sa ale nedajú ani takéto ponožky tak potom deodorant

biba_18
30. mar 2025

ja nosím k tomu buď silonkové žabky alebo také ponožkové. nenosím na boso… do espadriliek na boso

zuzuliennka1
30. mar 2025

@annamarin nosia sa do takych topanok, specialne ponozky, kupis v podstate hocikde

annamarin
autor
30. mar 2025

Taketo nejake som pozerala. Majú otvorenú pätu, tak neviem ci s ponozkou by to vyzeralo dobre.

biba_18
30. mar 2025

@annamarin do takých bez ponožiek samozrejme. písala si o poltopánkach…

zuzuliennka1
30. mar 2025

@annamarin toto sa nosi normalne naboso

annamarin
autor
30. mar 2025

Aha prepáčte. Nevedela som ako sa to volá, keďže ja som doteraz mávala len botasky. 😄 A teda v tom sa nezapari noha?

biba_18
30. mar 2025

@annamarin keď sú kožené aj keď sa noha spotí, nemá sa ako zapariť…

oceanahory
30. mar 2025

@annamarin Jasne ze nie, ved ma otvorenu patu.

moonlight1210
30. mar 2025

Mne tieto specialne ponozky vzdy bud vyliezaju von, alebo sa pre zmenu za chodze zroluju pod chodidlo. Nepouzivam ich. Miesto toho mam v balerinach blozene tenke kozene vzdusne vlozky, ktore viem vybrat, vycistim a dezinfikujem.

Do tych otvorenych nenosim nic. Len pravidelne vytriem vlhkou handrickou stielku a hned vysusim a vyzedinfikujem, aby nebola spinava (vychodene cierne odtlacky od prstov) a nesmrdela od zvyskov potu.

margotka17
30. mar 2025

@annamarin najskôr vyskúšaj bez ponožiek, ja nenosím ponožky ani do baleriniekk, ani espadriliek a ani do bielych tramiek. Mne sa nepotia nohy, skôr mi nové topánky otlacia pätu, ale potom už pohoda.

ekira1
3. apr 2025

@annamarin ja nenosím ponožky, treba kvalitnú obuv, do športových si dávam vložky čo sa môžu v pohode prať.

janci27
4. apr 2025

ja tento typ topanok nosim len so silonkovou ponozkou, lebo kedze maju zatvorenu spicku, spotila by sa mi noha a moze to byt akykolvek material. Je mi to jednoducho neprijemne uplne naboso nosit, ale u teba to moze byt inak. Vyskusaj na boso aj so silonkou a uvidis, co ti viac vyhovuje.