Prečo sú čierne legíny na ženách také príťažlivé?
Dobrý deň , chcem sa priznať mojou takou úchylkou na legíny , no nie, že by všetky neboli krásne , ale obzvlášť na čisto čierne na ženách a hlavne na ulici spolu s botaskami , je to zvláštne, ale aj na baculatych ženách , no a čo je zaujímavé , ak vidím krásnu ženu , ktorá má voľné nohavice alebo nejaké tepláky , ani si ju nevšimnem nejak extra, no ale keď má legíny tak áno , resp. ak by som videl ženu, ktorá na tvári sa mi extra nepáči, no alebo nemá extra dobrú postavu, no má čierne legíny , tak skôr si všimneme práve ju ako krásnu sexi ženu , ktorá má voľné široké nohavice … a je to top, moja bývala hlavne kvôli mne ich často nosila , nenútil som ju, ľúbil som ju pre povahu, ona sama ma chcela prekvapiť, to ale neznamená , že keď zobrala nohavice alebo tepláky, že som ju už neľúbil …
a ani cierne leginy jej nepomohli, ked je uz ex 😅
Najskor preto, ze si jednoduchsi a absolutne nemas vkus. Dufam, ze ty nosis aspon retaz na krku. ⛓️
Mozno podvedome checkuje rozmery panvy ci bude rodit zdrave deti
Každému sa páči niečo iné, je to normálne. Ja zas na mužoch milujem sivé tepláky a biele tričko🤣🤣🤣 moja sestra je zas zaťažená na mužoch v uniforme.. Asi preto ma vojaka a ja fitnessaka🤣🤣🤣🤣
@zralok28 fuuu, no u nás v práci by si sa cítil ako v raji, lebo drvivá väčšina žien tu máme leginy
Ja ti neviem. 🤷🤷Tiež mi to nejde do hlavy, prečo sú pre teba príťažlivé. Je to hrôza.
To je vec zvyku, keď budú moderné iné typy nohavíc pre ženy, tak si za viac rokov ľudia nato zvyknú, mne sa tie čierne legíny nepáčia.
Ja ti neviem. 🤷🤷Tiež mi to nejde do hlavy, prečo sú pre teba príťažlivé. Je to hrôza.
@koniarova prečo asi, vidí každý záhyb tela aj bez vyzlečenia.
@koniarova prečo asi, vidí každý záhyb tela aj bez vyzlečenia.
@januska12323 jaaj, takto dierku ide 😂😂😂
A ja zase milujem mužov/chlapcov v montérkach, špinavých od cementu, betónu atď…Takí muži zo stavby, och😍…
@januska12323 jaaj, takto dierku ide 😂😂😂
@koniarova taviu labu, za mna gadzovina chodit v leginach po meste, pokial clovek ich nema na nejaky sport vo fitku
Mna zas beru vysoki, tak akuratne stihli, v obleku. Alebo sofistikovanom volnocasovom obleceni, taka nedbala elegancia.
Mna zas beru vysoki, tak akuratne stihli, v obleku. Alebo sofistikovanom volnocasovom obleceni, taka nedbala elegancia.
@moonlight1210 a keby bol v takom oblečení nejaký feťák alebo zlodej ? 🙂
A ja zase milujem mužov/chlapcov v montérkach, špinavých od cementu, betónu atď…Takí muži zo stavby, och😍…
@nikoletta1712 aj keby to bol najaký násilník alebo vrah ? :D
@zralok28 fuuu, no u nás v práci by si sa cítil ako v raji, lebo drvivá väčšina žien tu máme leginy
@marhulka13 je to namyslenosť
@moonlight1210 a keby bol v takom oblečení nejaký feťák alebo zlodej ? 🙂
@zralok28 odpovedz si sam najprv na otazku: ty by bol cely vzruseny z baby v obtiahnutych ciernych leginach a botaskach, aj keby si vedel, ze je to usvedcena trojnasobna vrahyna babatiek?
@zralok28 odpovedz si sam najprv na otazku: ty by bol cely vzruseny z baby v obtiahnutych ciernych leginach a botaskach, aj keby si vedel, ze je to usvedcena trojnasobna vrahyna babatiek?
@moonlight1210 :D bože môj , keb som vedel , že je vrahyňa tak ja mám teleskop a dobil by som ju ;) mne je to jedno, že je to žena
@zralok28 rozumiem , dám také trápne prirovnanie . Ja keby vidím nejakého kravaťaka na ulici a chlapa v monterkách tak jasne , že sa otočim za tým v montérkach 🥵😂 keď vidím môjho chlapa v montérkach tak mi srdce buší až neviem kde 😆
@simona1998 divné :D
@moonlight1210 a keby nejaký chlap ju chcel zachrániť tk mám boxer a dobijem aj toho muža
@nikoletta1712 aj keby to bol najaký násilník alebo vrah ? :D
@zralok28 Hmmmmm….🙂
@moonlight1210 a keby nejaký chlap ju chcel zachrániť tk mám boxer a dobijem aj toho muža
@zralok28 hm, ocividne tvoja noc bola bohata na navykove latky, alebo tvoja fixacia na cierne leginy je len vrchol ladovca dalsich mentalnych “vynimkek”, co este skryvas.

@zralok28 rozumiem , dám také trápne prirovnanie . Ja keby vidím nejakého kravaťaka na ulici a chlapa v monterkách tak jasne , že sa otočim za tým v montérkach 🥵😂 keď vidím môjho chlapa v montérkach tak mi srdce buší až neviem kde 😆