icon

Šaty na svadbu ako hosť

uragan
8. aug 2023

Ahojte,chcem sa opýtať lebo mám takú malú dilemu 😁
Mame ísť na svadbu,priateľ má byť svedkom a ja mam problém lebo neviem co si mám obliecť 😆
Mám dvoje štátov na výber ale neviem či sa teda hodia na svadbu keď že nechcem neveste ukradnúť jej deň a krásu tak prosím o pomoc 😀
Vopred ďakujem 😊

Šaty na svadbu ako hosťŠaty na svadbu ako hosť
Strana
z2
terezka1947
8. aug 2023

Mne sa páčia aj tie prvé,aj tie modré.
Tie prvé by boli vhodné,nerozumiem tomu hejtu,ale dosť záleží od veku,viem si ich prestaviť na takej 16-25r babe. Na staršej už asi na svadbu nie.

maru33ka
8. aug 2023

Mne sa tiež páčia tie prvé, ak si mladá a nerozumiem tomu, ako ťa tu zhejtovali 😃, určite sa lepšie zabaviš, ako v tých úzkych modrých. Len iné lodičky

ninusa221
8. aug 2023

1 úplne v pohode len iné lodičky a určite dáke sako aspoň do kostola aj keď ja by som si ich nedala za mňa máš dosť odhalený dekolt

haanovajana
8. aug 2023

Určite modre

zorkahorka
8. aug 2023

Je leto, daj si nieco letne a lahke. Obojo siat posobi na leto tazko

mici88
8. aug 2023

@uragan tie prvé modré sú krásne.

hladamematku
9. aug 2023

@uragan oboje su pekne a urcite jej v nich neukradnes den...

domkakvet
9. aug 2023

@uragan ani jedny.

uragan
autor
9. aug 2023

@terezka1947 ďakujem,100 ľudí 100 chutí, mam 24 tak ze tu hranicu ešte spĺňam 😀 áno samozrejme to som len skúšala
@ninusa221 áno samozrejme však by som nešla až tak odhalená 😀 no ten výstrih práve že nie je až tak veľký 😀 na živo to vypadá úplne normálne

nikdenikto
9. aug 2023

Keďže píšeš že ide o luxusnú svadbu a si mladá baba, tak by som na tvojom mieste zvolila dlhé spoločenské šaty kľudne saténové, sú ľahučké, posielam obrázok ak sa ti páči modrá, majú hocijaké farby. Je tam korzet takže aj pekne stiahnu. Inak, v každom obchode so spoločenskými šatami majú takéto kúsky, nebolo by lepšie ísť a nejaké so skúsiť tam rovno s topánkami? Takto naslepo stále objednávať....

terezka1947
9. aug 2023

@uragan vyber si šaty,v ktorých sa dobre cítiš.
Lebo mať šaty pre šaty je o ničom.
A tie prvé šaty,ak lichotia postave,cítiš sa dobre,spĺňajú aj "požiadavky" luxusnej svadby. Len si to nepokaz "lacnými" doplnkami. Keď ak menej je viac a jednak,už šaty sú výrazne,hoci farebne nenápadne.
Mať dlhé šaty je super vec,len na nízkej a plnsej postave nevyniknu.

vanesapompova
11. júl 2025
@uragan

No objednala som sie dvoje šiat lebo proste ma to byt luxusná 🙃 svadba a s tímy čiernymi tiež nesúhlasím a v tých bledych sa obávam ísť lebo sa bojím aby nevesta nemala nejakú takú podobnú farbu šiat🫠
Ďakujem za názory 😊

@uragan je ešte dostupné?

Strana
z2