Skúsenosti so svadobnými šatami z Aliexpressu a Sheinu
Ahojte, objednával niekto v poslednej dobe šaty z aliexpressu , shein ? Mne sa tam jedny zapáčili, prikladám fotku ale neviem či teda prídu také krásne , aj keď sa v recenziách píše že su superx nadherné atď.. moja švagriná si odtial kupila dvoje na svadbu ale to bolo pred 10 rokmi a vtedy by som ani nepovedala že su z ali ,fakt boli obe nádherné. Stále sa neviem rozhodnúť 🙈 lebo niektoré sk stránky majú také isté šaty ako sú na ali :D cize predavaju ich drahšie..
@frflos_nespokojny nech sa ti páči,šaty najlacnejšie za 150(nevravím ,že sa mi tieto kontkretnr páčia),ale majú tam krásne šaty a za facku aj bez výpredaja....
https://www.salonrusalka.sk/p/vivien#666
Za 300 eur su tam úplne nádherné....ale si chlap a moc nejaký prehľad a vkus, priority nemáš....
@sonula no tak moja svagrina si objednavala a boli ako zo salonu, asi podla toho aky predajca 🙂 bolo to uz davno
Aj tieto su krasne , poslal mi aj real foto ako vyzeraju v skutocnosti , tak skusim objednat a uvidim 🙂 my platime za cca za 55 ludi ked v tom ratam aj deti (70%) ako jedlo cca 3300e a v tom je jedlo o tej 17:00 cca a potom svedske stoly. Kolace a tortu robi moja mamina kedze ona je cukrarka spolu s tetou , vino, pivo to tiez platia oni. Dj stoji 600e, prenajom priestoru 500e , fotografka 250e na 3-4 hodky, obrad budeme mat vonku to je 100e , obrucky do vyzdobu si riesim sama cize to tiez z ali,temu atd 🙂 obrucky neviem kolko budu stat lebo mame aj po mojej babke zlate prstene cize to by som tam chcela zakomponovať 🙂
Autorka keď máš 55 ľudí a už dačo platíš skus pouvažovať ci chceš mať svadbu v pekných šatách alebo nie . Radšej dám o 100e viac ale aspoň budem spokojná. Ako môžeš skúsiť len potom to vraciať žiadať o vrátenie platby. Takto keď pôjdeš tak aj vidíš aké sú v skutočnosti. Ako je to tvoja svadba , tvoje rozhodnutie aké chceš šaty ale skus prosím zvážiť cez čo chceš kúpiť šaty. Však môžeš aj cez bazoš a dohodnúť sa že keď by nesadli či ich môžeš danej osobe vrátiť a jedine o čo prídeš je poštovné .
Na týchto poslednýcg fotkách krásne vidno, že sú to šaty objednávané z Číny.
@mariska1989 ale ja som sa pytala hlavne tych žien ktore odtial už objednávali a nie tych ktore by v zivote odtial neobjednali ..kopu salonov na sk som videla tie iste saty na ali ci na sheine..čiže 🙂
Autorka, ked si už rozhodnutá, tak si ich objednaj. Prinajhoršom skončia ako handra na podlahu ak by sa ti nakoniec nepacili. Len v takom pripade by si bola v mínuse 120€. A vlastne viac, pretože by si musela kúpiť nové šaty.
@oblecenie99 vidieť ten rozdiel. Mne osobne sa nepáčia, ale keď autorka je pre ne rozhodnutá, tak nech si ich kúpi. Len aby to neskôr neľutovala.
Nerozumieme vete :"kopu salonov na sk som videla tie iste saty na ali ci na sheine..čiže 🙂
Veď ak si presvedčená,že sú to tie isté,tak ich kúp.
Dokonca keď máš skúsenost aj z okolia....
Ja naozaj,keď som videla pred nejakým časom,pár dní, tu šaty presne kúpené z týchto stránok,tak už len na foto sa mi zdalo ako igelit a naozaj boli škarede.,neforemné,nedosite akoby..
Pôsobili na mňa strašne umelo....
@fantaghiro21 ano urcite su také šaty čo posobia lacno a umelo ale to su skor takí čo nepozerajú na recenzie a kupujú bezhlavo..moja svagrina mala krasne saty na to že ich mala z ali asi za 80e ..
No mne sa zdá,že ťa čipka,tyl jej tak planta na tele....
Keď som si ja skúšala v salónoch,mala som to priamo na tele ,pri mojej konfekčnej veľkosti....ale kvalitu človek nevie podľa foto rozoznať...len môj prvý dojem....
Ale ak si presvedčená,že aj tvoja švagriná mala super,a vieš ako na to,prečo neobjednas?
Ja som si hneď spomenula na tú diskusiu,s tými šatami.tie boli naozaj otrasné...
@fantaghiro21 ona to nechcela mať priamo na tele tú čipku .No ja som chcela vediet aj druhych skusenosti pre zaujimavost , ale vidim tu v komentaroch že niektoré objednali a boli spoko tak skusim 🙂
Vyskúšaj a potom sa ozvi. Som zvedavá na to. Dúfam, že budeš spokojná 🙂
Jasné,uvidís,daj foto potom aký bude výsledok.
@fantaghiro21 ano som chlap ale to co sa tebe paci, tak mne nemusi a opacne.
kazdy ma svoj vkus 😉 a priznam sa prehlad uz nemam, ale priority boli a preto sa sili na mieru.
@bessie12 musim uznat ceny za fotografa a dj mas dobre a saty boli tiez site na mieru.
kolko by to teraz stalo v polsku netusim.
domnieval som sa, ze cena liter, ale saty, zavoj a podpira cca osem stovak a samozrejme
cesta tam/spat skuska siat- nepamatam presne tri/styri krat
@frflos_nespokojny doplnky na Ali: závoj dlhý, topánky, slnečník a tiara.
Shein: závoj krátky, spodnička (ale mozno kupim este jednu priamo v salone ) a kabelka. Ešte odtiaľto chcem kupit ďalší závoj. Nasla som s podobnými detailami aké mám na šatách. Neskôr sa rozhodnem, ktorý si vezmem.
Šaty boli kupované v salone. Šité sú na mieru, ale nesiju ich v NL. Keď do toho všetkého započítam šaty a ich následná úprava (ak bude potrebná) a doplnky, tak výsledná suma je cca 4000€.
Ja som si objednala svadobné šaty aj z Alliexpresu aj zo Sheinu , z Ali my dosli ale zlý strih , tak som riskla aj cez shein . Zo Sheinu boli saty kvalitné a krasne ale spodok šiat sa mi páčil viac z Ali takže som zobrala sičke a z dvoch šiat mi spravila 1 . Boli nádherné , som bola maximálne spokojná.
@brigitte93 ja som si teraz z tej zaujímavosti pozrela rýchlo tvoj profil, chcela som vidiet,či náhodou nemáš foto na MK zo svadby a všimla som si,že vela cestujete.
Takže vo financiách ani tak asi problém nie je ...
Mňa zaujíma,na čo teda objednávas z týchto stránok?
Musela si kúpiť 2 šaty,konečná suma aj s usitim sa mohla šplhať k cene šiat v salóne(.k tým drahším)...(Cenovo by si si asi aj tak nelamala hlavu)
Čo som tak rýchlo pozrela,nemala si zase nejaké extra specialne, atypické šaty ,že by si ich v salónoch nenašla ...
Mňa naozaj čisto zo zvedavosti zaujíma,prečo?(Aby si si to zle nevysvetlila) 😀
Naozaj ,či investujes do pofidernych obchodov,alebo podvodníkov,ktori zarábajú....tých pár évri cloveka asi nezruinuje
Naozaj,prečo?
@fantaghiro21 saty mi vyšli menej než zo salónu. A za sicku som neplatila ;) nechcela som investovať zbytocne veľa peňazí za saty. Chceli sme setrit tam kde sa dá.
@brigitte93 tak to si mala dobrú sicku🙃ak by si platila,možno by sa aj mierne nadvihla cena oproti salónu....
A pre tých pár eur sa to aj oplati?
Fakt ma to zaujíma 😃 Hlavne ,keď som si ja osobne porovnala sumy za iné polozky, nutné,tak nejakých 100-200 eur bolo také ako záprdok....
@fantaghiro21 tak zo Sheinu saty vyšli do 60e a z Ali stali menej tuším do 50e . A spodnicka 10. 😉 mne sa to oplatilo. Korunku som tiez mala zo Sheinu. Ja som bola spokojná.
@bessie12 To musí byť "rozprávkový" fotograf 🙈 Ani špičkový IT nezarobí toľko za hodinu (samozrejme, keď to rozrátame na hodiny)
@mandarinka555 bude so mnou od začiatku až do konca. Ja som spokojná s cenou 🙂
@mandarinka555 dnes, keď sme išli domov, tak pred nami bolo auto svadobného fotografa. Isla som na jeho web stránku a pohladala ceny za svadobné fotenie. Na Slovensku sú ešte prijateľné ceny (pre mňa). Tu v NL to už sú úplne iné cenové pálky 🙈 preto ani nebudeme mat holandského fotografa, ale jednu pani, ktorá pracuje v tej istej firme ako aj môj muž. Fotografovanie ma ako svoje hobby, tak to bude oveľa oveľa lacnejšie.
@frflos_nespokojny tieto kalkulácie sú strašne individuálne.
A ak má pamäť neklame,za požičanie keď som sa.ja vydávala,pýtali 500 eur myslím.ale to uz by som stielala....
Vtedy som fakt váhala,či sa mi neopatí kúpiť a potom predať.
Teraz keď na mám vybiehaju svadobné šaty v akcii tak do 200eur krásne kúsky...
A vlastne keď som sa vydávala,priamo v salónoch mali vo výpredaji,ale ako píšem vyššie...nič sa mi nepáčilo
@fantaghiro21 známa dala za požičanie 800eur...tento rok

@frflos_nespokojny fotograf 650€ a DJ 750€. Šaty boli drahé. Ušité na mieru. Ale napíš najprv koľko by to stalo v Poľsku. Ale nemyslím si, že ma vyšli lacnejšie. Nekupovala som ich na Slovensku 🙂