Sú barefoot topánky lepšie než Protetika pre deti?
Ahojte, nájdem takéto topánky v protetike? V meste máme len 1 obchod kde sa predávajú zdravotnícke pomôcky a topánky Protetika/rak/manik. Dcérke dosť zarastaju nechty, myslím že to má súvis s nesprávnou obuvou. Je Protetika vhodná na tento problém? Alebo barefoot je iná značka?
@denkabemommy hovorim ze mi je to u prdele.som turista, nosim poriadne pevne topanky.mam tisice kilometrov v nohach, 50 rokov a nohy a chrbticu v topkovom stave.decka mam dospele.je mi fuk co teraz leti, za tie roky som.pochopila, ze vacsinou je to vela kriku pre nic.iba som spomenula rozhovor ktory som citala par dni dozadu a prekvapil ma, lebo v robote sa tiez idu zblaznit z barefoot topanok.tak ma to prekvapilo.aj tak sa ukaze az po rokoch co bolo okay.a btw, zdravy sedliacky rozum sa pyta, aly ma barefoot vyznam na betonovych chodnikoch
@nenne27 svaly na chodidle používa človek aj pri chôdzi na betóne, alebo tam už nie? 🙂 takže taký ma význam aj na betóne. ja nenosím len barefoot ale nič pohodlnejšie som ešte nenašla. Rovnako moje deti majú na výber topánky a siahajú takmer vždy po barefoot. Vôbec sa však neriadím trendami ale skôr tak intuitívne vždy a vo všetkom 😊.
Barefoot robia aj v protetika.
https://www.protetika.sk/blog5/protetika-infose...

@denkabemommy hovorim ze mi je to u prdele.som turista, nosim poriadne pevne topanky.mam tisice kilometrov v nohach, 50 rokov a nohy a chrbticu v topkovom stave.decka mam dospele.je mi fuk co teraz leti, za tie roky som.pochopila, ze vacsinou je to vela kriku pre nic.iba som spomenula rozhovor ktory som citala par dni dozadu a prekvapil ma, lebo v robote sa tiez idu zblaznit z barefoot topanok.tak ma to prekvapilo.aj tak sa ukaze az po rokoch co bolo okay.a btw, zdravy sedliacky rozum sa pyta, aly ma barefoot vyznam na betonovych chodnikoch
@nenne27 tenká podrážka je len jedno z kritérií bf obuvi. Vhodný tvar špičky a nulový sklon má predsa význam aj na betónovom povrchu.