Sú dlhé svadobné šaty vhodné na malú svadbu?
Ahojte budeme mať svadbu na úrade len s 7 ľuďmi pôjdeme sa potom najesť, len budem mať krásne šaty princeznovské dlhý závoj, kvôli foteniu vždy som chcela na svadbu dlhé krásne šaty aby sme mali peknú spomienku z fotografií. Len som nikdy nechcela veľkú svadbu, proste vždy som to chcela intímne s pár ľuďmi, nemám moc rada veľké oslavy zábavy a tak😊 Len teraz mi hovorila mama že načo také šaty na malý obrad, že si mám dať nejaké jednoduché a na fotenie sa prezliecť, že na mňa na tom úrade budú divné pozerať, lenže mne sa úprimne nechce sto krát prezliekať a hlavne po fotení ideme hneď na obed. Čo di myslíte je to naozaj moc? Mali ste na malú svadbu nejaké pekné dlhé šaty podľa vašich predstáv?
Moja dcéra mala svadbu presne o 7. osobách na MÚ a potom pohostenie v krásne vyzdobenom salóniku v reštaurácií. Mala jednoduché dlhé svadobné šaty, bez závoja, kyticu, dokonca krájali aj svadobnú tortu. Ja som dokonca dcéru prehovorila, nech má normálne svadobné šaty, pretože nechcela. Vôbec to divné nebolo, veď bola mladucha. A že mala málo hosti? Personál na MÚ a v reštikách je zvyknutý na hocičo.
Ja ako 20 rokov vydatá a s malou svadbou do dnes ľutujem, že som si nedala biele krásne šaty ☹️. Mala som len také, bordové, však načo pri dvoch svedkoch. Neurob tú istú chybu ak to cítiš inak a nedaj sa presvedčiť okolím
@anonym_autor ja som mala takú malu svadbu na úrade, saty som mala krásne svadobné a čuduj sa svetu, svadba nebola v sobotu ale vo štvrtok a vôbec mi to neprišlo moc,
Kedy uz ľudia prestanú rozmýšľať, co si druhí o nich pomyslia. Môže ti to byť u prdeli. Keď chceš, daj si aj ružové saty. Je to tvoj den a na ostatných sa môžeš zvysoka vykašľať. Daj si saty, aké chceš, aby si nelutovala. Príjemný zážitok želám.
Ja som mala druhú svadbu na úrade len s dvomi svedkami a mala som dlhé šaty. Daj si také, o akých snívaš.😉
Ja som mala na svadbe 8 ľudí +3 deti krpaté, po civilnom obrade obed a domov. Trvalo to dokopy asi 3h a mala som dlhé saty po zem, pretože som chcela mať také. Ja som ale túžila po väčšej svadbe, ale manžel nieje veľmi spoločenský 😀 tak som si dopriala aspoň tie šaty. Nech je počet ludi akýkoľvek, taky deň zažijeme snáď len raz, tak prečo sa neobliecť tak ako to cítime. Obleč si tie šaty, a potom si uži váš veľký deň 😇😇😇
@vilma7 Len sa vydávam prvý krát a nechcem raz ľutovať že mohla som si také šaty dať a neurobila som to
@anonym_autor Tiez som mala, po svadobnych satach som vzdy tuzila a bolo to v pohode. Bola svadba? Bola.. a ja mam aspon pekne fotky, ked uz teda manzelstvo nevydrzalo 🥲
Môžeš mať aj kostým stormtroopera, je to tvoja svadba 😉 Vždy by si ľutovala, že si si neobliekla šaty, aké si chcela.

Daj si také, po akých túžiš...Je to váš deň a o vás. Ja som sa vydávala pred dvomi týždňami, ja druhýkrát, manžel prvý. Mám 47 rokov a mala som dlhé biele šaty, tylové, jednoduché, v romantickom štýle. Dokopy nás bolo všetkých 17 ľudí. Nikto sa divne nepozeral. 🙂