icon

Sú dlhé svadobné šaty vhodné na malú svadbu?

3. okt 2025

Ahojte budeme mať svadbu na úrade len s 7 ľuďmi pôjdeme sa potom najesť, len budem mať krásne šaty princeznovské dlhý závoj, kvôli foteniu vždy som chcela na svadbu dlhé krásne šaty aby sme mali peknú spomienku z fotografií. Len som nikdy nechcela veľkú svadbu, proste vždy som to chcela intímne s pár ľuďmi, nemám moc rada veľké oslavy zábavy a tak😊 Len teraz mi hovorila mama že načo také šaty na malý obrad, že si mám dať nejaké jednoduché a na fotenie sa prezliecť, že na mňa na tom úrade budú divné pozerať, lenže mne sa úprimne nechce sto krát prezliekať a hlavne po fotení ideme hneď na obed. Čo di myslíte je to naozaj moc? Mali ste na malú svadbu nejaké pekné dlhé šaty podľa vašich predstáv?

Strana
z2
vilma7
3. okt 2025

Za mna je to len na úrad so 7 ľuďmi tiež moc. Fotiť ste sa mohli hocikedy inokedy, v kľude sa ísť po obrade najesť a domov.

autor
3. okt 2025
@vilma7

Za mna je to len na úrad so 7 ľuďmi tiež moc. Fotiť ste sa mohli hocikedy inokedy, v kľude sa ísť po obrade najesť a domov.

@vilma7 Len sa vydávam prvý krát a nechcem raz ľutovať že mohla som si také šaty dať a neurobila som to

lubkavargova1
3. okt 2025

Nie nebudu sa pozerat cudne

anonym_b4a27d
3. okt 2025

@anonym_autor Urob tak, aby si sa ty cítila komfortne, nie okolie. Je to TVOJA svadba a tvoje vysnívané šaty. Prečo by si mala mať na obrade iné a na fotkách iné? To mne zase skôr toto príde divné - že vydávam sa v jedných šatách a na fotkách iné.
Neviem, prečo by sa mali pozerať čudne.

tamtamka26
3. okt 2025

to je tvoja vec, čo si oblečieš, nech si na úrade myslia, čo chcú. veď oni nevedia, koľko vás tam potom bude.... ale keby chceš, mám svoje jednoduché svadobné v bazári, tiež sme mali malú svadbu 🙂

rachel36a
3. okt 2025

Úplne v pohode si ich daj keď chceš. Moja kamoška sa tiež vydávala v krásnych satach ako princezná, a z obradu išli rovno domov a hotovo. Ale na obrade chcela byť krasna

autor
3. okt 2025

Ďakujem baby, presne tiež mi prišlo divné čo vravela mama že mám mať na obrad iné a na fotenie iné a vôbec by sa mi ani prezliekať nechcelo. Ja to tak cítim že sa chcem v ten deň cítiť super aj keď to bude malé ale budú tam ľudia na ktorých mi záleží

zoja6913
3. okt 2025

Urob si tak aby si nelutovala, my mame obrad len o nas dvoch, dokonca svedkovia budu ,,erarni,, zabezpeceni uradom a ja budem mat sice kratke saty, ale aj kyticku aj ozdobu vo vlasoch aj muz bude komplet vycancany a mam u prdele co si budu a nebudu myslet 😀
Tiez si mozu myslet ze na tych 10min sme mohli v sukni a saku ale pre nas je to dokezite byt pekni pre nas dvoch 🙂 takze si sprav podla seba, ked sa ti paci daj si co ty chces a nepozeraj na druhych lebo potom si povies ze co som bola blba kukala som na druhych a mala som prilezitost raz za zivot si dat pribceznovske biele svadobne saty a nedala som lebo co povie ,,tetka Mariska,, 🤷🏽‍♀️

jaska25
3. okt 2025

@anonym_autor Je to tvoja svadba, tvoj deň. Daj si to, čo chceš ty, v čom sa budeš cítiť dobre a krásne v tvoj deň...a hlavne aby si bola ty šťastná...na ostatných sa vykašli 🙂

diewcatqoo
3. okt 2025

No, ono zavisi od toho, ake presne saty. Ja som mala tiez malu svadbu, mala som dlhe biele saty, ale uplne jednoduche, neprecackane. Ked sme prisli na urad, tak akurat koncila ina svadba, kde ich bolo dokopy asi 10 a nevesta mala saty totalne gycove, s velkou vleckou, obrovske.. podla mna sa tie saty na tak malu svadbu vobec nehodili.

jumama
3. okt 2025

Urob vsetko ako citis ty. Lebo lutujeme vzdy len veci, ktore sme neurobili a chceli.

anonym_352dd3
3. okt 2025

Ja som sa vydavala treti krat v smotanovych dlhych satach a tehotna bolo nas 12.A z pohladu fotografky,svadobne fotky su najkrajsie v den svadby,tam su zachytene tie prave emocie nie o par dni pred alebo po.Takze smelo do svadobnych siat.

elenka.k
3. okt 2025

@anonym_autor svadba - sobáš, je sobáš urob ako snívaš, ako chceš, nech ťa nik neprehovorí, kľudne si zober aj dlhé šaty

hapkova
3. okt 2025

aj kamaratka sa vydavala na urade, mala dlhe saty, pretoze si ich chcela dat v tento vynimocny den. je to absolutne tvoja vec. 🙂 ♥

7miriam77
3. okt 2025

...keď túžiš po krásnych dlhých šatách pri obrade, tak si ich obleč. Nebudeš hádam kvôli iným ľuďom celý život ľutovať, že si si neurobila podľa seba. Byť tebou, dám si ich určite!!!

viktoriaandrascik
3. okt 2025

Obleč si šaty po akých túžiš ty, je to tvoj deň

bg92
3. okt 2025

jezis daj si saty ake chces!!! kludne aj totalnu robu ved sa vyadavas (snad🙂) len raz a je to pre teba velky den!
ze divne budu na teba pozerat - toto je ta mentalita ludi vo veku nasich rodicov omg, snad si nedas smutne saty kvoli tomu. jednak je to kazdemu jedno a jednak ved sa vydavas tak jasne ze sa vystarfirujes. nonsens toto uvazovanie az mi je smutno... ze saty len na foenie, ved ty chces byt krasna prave v tej chvili ked je obrad snad nie?? ved to je to dolezite.

zuzikak
3. okt 2025

je to tvoja prva svadba. Pri kazdej prvej svadbe kazdy dufa a veri, ze bude aj posledna. Tak si daj na seba po com tuzis. Je to den tvoj a tvojho muza. Nikto sa nestara ak sa rozhodnu 2 zosobasit pomaly v rifloch. Ak tuzis po dlhych satoch so zavojom tak si ich daj a budes mat aj krasne saty na fotkach. Ludom na urade je u prdele, ci mas dlhe alebo kratke a ci tam mas 7 ludi alebo 100. Ver viacerym zenam tu - urob si podla seba a spln si sen. (lebo druha svadba asi nebude a ked bude tak mozno budes tehotna alebo prave nebudes chciet dlhe princeznovske saty....) V zivote treba byt aj na seba dobry a ked mas moznost- spln si tuzbu.

januska12323
3. okt 2025

Ľudí na úrade vôbec nezaujímajú tvoje šaty, je to tvoja svadba a môžeš si obliecť čo chceš.

autor
3. okt 2025

Ďakujem baby, šaty si teda dám a deň si užijem naplno už teraz sa neviem dočkať 🫶🏻🙏🏻

sara07
3. okt 2025
@anonym_autor

Ďakujem baby, presne tiež mi prišlo divné čo vravela mama že mám mať na obrad iné a na fotenie iné a vôbec by sa mi ani prezliekať nechcelo. Ja to tak cítim že sa chcem v ten deň cítiť super aj keď to bude malé ale budú tam ľudia na ktorých mi záleží

@anonym_autor normálne si daj šaty svadobne, ked už si ich požičiavaš nech ich aj máš
čo vidím v piatok na radnici čo su fakt pidi svadby tak normálne maju šaty svadobne, skôr málokedy jednoduche puzdrove že len podla kytice vieš

beronsche
3. okt 2025

@anonym_autor úplne sa vykašli na to, čo kto vraví a daj si svadobné šaty, aké chces. 🙂

kiki68
3. okt 2025

Nezalezi ake mas saty a mozes mat dlhe aj keby tam boli iba dvaja ludia. Toto nikto riesit nebude. Urcite vhodnejsie ako teplaky

iwka_77
3. okt 2025

Je to tvoja svadba, ty si nevesta, obleč si to, čo sa ti páči a sprav tak, ako si vždy túžila 🙂

muchotrafka298
3. okt 2025

Moj nazor je taky, ze je to tvoja svadba a mozes si obliect co sama uznas za vhodne. Je prva a dufas, ze aj posledna. Nevidim najmensi dovod neobliect si to, po com tuzis. Chces ruzove saty s pavymi perami? Tak si ich daj. Lebo ty si ta, na ktorej tento den stoji, mas byt hlavna hviezda a urob si ako ty chces. A nepocuvaj druhych, co hovoria. Nie je to ich den.

evcagabi
3. okt 2025

Ja si myslim to, ze si dospela, hadam svojpravna zena a mozes si to urobit ako len a len ty chces.

anonym_8538ad
3. okt 2025

Kludne sa obleč ako chceš je to tvoja svadba, ide tu len o Teba a tvojho muža je jedno kolko budete mať ludí a kde bude svadba....len si uži tento deň aby si bola štastna a spokojna Ty nie mama.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
pikachu999
3. okt 2025

Je to váš veľký deň obleč si tvoje vysnívané šaty a uži si to 🩷

cimage
3. okt 2025

My sme mali svadbu dvaja + svedkovia na dovolenke a mala som dlhe saty. Take, ake by som si dala aj na velku svadbu. Tiez som uvazovala o kratkych, alebo jednoduchsich, ale preco si odopriet saty, ktore som si vzdy predstavovala, ze budem mat na svojej svadbe. Dalsiu svadbu nechystam 😁 kto si co mysli, je jeho vec 🤷🏻‍♀️

Strana
z2