Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?
Dievčatá, idem na prijímanie neteri. Treba mi lodičky, ja vôbec také topánky nenosím... Čo som skúšala teraz pár, tak boli vyššie opätky a dosť úzke... Jedine tieto boli ako tak pohodlné, akurát neviem či to nie je skôr pre staré tetku...čo na ne poviete? Mám 41 rokov, tak zas nech nevyzeram odveci...

A neboli v telovej/nude farbe tie lodicky? To by mozno aj k tej sukni slo. Ta farba je podla mna este univerzálnejsia nez cierna.. Inak ako radia sandále asi radsej .
Ja od materskej pozeram uz len pohodlne topanky, je mi jedno, co si kto mysli, nikto nekraca namiesto mna.. tie uzucke spicate, to by som dala pred 20r 🙈😃 ale teraz ani za svet, au moje prsty, nohy
Mne by sa páčili v inej farbe. Takto naozaj pôsobia trochu usadlo, a v kombinácii s tou sukňou by to bolo ešte horšie... Keby boli skombinované s niečím iným, napríklad farebným overalom, vtedy by mi to nevadilo...
@bessie12 velmi zaujimave kusky, pripomina mi to emily clark v me before you 🙂 mne sa paci, ked ma niekto taky osobity styl
@dadis to je vlastne ten vintage štýl 1940-50 🙂
Dnes je v NL Deň oslobodenia, tak som využila príležitosť a obliekla sa v štýle ako pred 80 rokmi a zožalo to úspech. Zopár ľudí ku mne prehovorilo a pýtali sa na môj outfit. Pre mňa nič výnimočné, ale ludom sa to páčilo. Môj muž bol asi na to hrdý 🤣🤣 Pravdupovediac bola som milo prekvapená a úprimne ma to veľmi potešilo 😊 ale to som ja. Aj bezne sa takto obliekam, keď niekam idem.
Sukne s bluzkami, kardigany (saká v tomto style este zatial nemam), šaty, baretky a fascinatory/klobúky. A niekedy bez pokrývky hlavy.
Je to veľmi pekný a elegantný štýl. Keď vidím tie oversize veci, tak sa mi chce z toho zvracat. Vôbec sa mi to nepáči.
@bessie12 niečo v štýle Hercula Poirota
Suknička pekná...topánky nie.
Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.
@bessie12 co.su za topky? Maju aj male cisla? Vyzeraju aj sirsie, ci sa mi to zda? Ja som na skusku vzala z V. jedny podobne, vyrobca Seba, polske, ale v 35 su mi velke, ale su take sirsie a keby boli 34, tak by mi sadli. Este Gabor vyraba sirsie, ale velmi ich nedostat, nenasla som u nas sirku H a velkost 35. Lebo asi sa predpoklada, ze mala noha je aj uzka 😔

Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.
@bessie12 velmi zaujimave kusky, pripomina mi to emily clark v me before you 🙂 mne sa paci, ked ma niekto taky osobity styl