icon

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?

4. máj 2025

Dievčatá, idem na prijímanie neteri. Treba mi lodičky, ja vôbec také topánky nenosím... Čo som skúšala teraz pár, tak boli vyššie opätky a dosť úzke... Jedine tieto boli ako tak pohodlné, akurát neviem či to nie je skôr pre staré tetku...čo na ne poviete? Mám 41 rokov, tak zas nech nevyzeram odveci...

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?
Strana
z4
dadis
5. máj 2025
@bessie12

Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.

@bessie12 velmi zaujimave kusky, pripomina mi to emily clark v me before you 🙂 mne sa paci, ked ma niekto taky osobity styl

pralinka86
5. máj 2025

A neboli v telovej/nude farbe tie lodicky? To by mozno aj k tej sukni slo. Ta farba je podla mna este univerzálnejsia nez cierna.. Inak ako radia sandále asi radsej .
Ja od materskej pozeram uz len pohodlne topanky, je mi jedno, co si kto mysli, nikto nekraca namiesto mna.. tie uzucke spicate, to by som dala pred 20r 🙈😃 ale teraz ani za svet, au moje prsty, nohy

kathhii
5. máj 2025

Mne by sa páčili v inej farbe. Takto naozaj pôsobia trochu usadlo, a v kombinácii s tou sukňou by to bolo ešte horšie... Keby boli skombinované s niečím iným, napríklad farebným overalom, vtedy by mi to nevadilo...

bessie12
5. máj 2025
@dadis

@bessie12 velmi zaujimave kusky, pripomina mi to emily clark v me before you 🙂 mne sa paci, ked ma niekto taky osobity styl

@dadis to je vlastne ten vintage štýl 1940-50 🙂
Dnes je v NL Deň oslobodenia, tak som využila príležitosť a obliekla sa v štýle ako pred 80 rokmi a zožalo to úspech. Zopár ľudí ku mne prehovorilo a pýtali sa na môj outfit. Pre mňa nič výnimočné, ale ludom sa to páčilo. Môj muž bol asi na to hrdý 🤣🤣 Pravdupovediac bola som milo prekvapená a úprimne ma to veľmi potešilo 😊 ale to som ja. Aj bezne sa takto obliekam, keď niekam idem.

cacianka
6. máj 2025
@bessie12

Sukne s bluzkami, kardigany (saká v tomto style este zatial nemam), šaty, baretky a fascinatory/klobúky. A niekedy bez pokrývky hlavy.
Je to veľmi pekný a elegantný štýl. Keď vidím tie oversize veci, tak sa mi chce z toho zvracat. Vôbec sa mi to nepáči.

@bessie12 niečo v štýle Hercula Poirota

bessie12
6. máj 2025
@cacianka

@bessie12 niečo v štýle Hercula Poirota

@cacianka áno, niečo také

nominka86
7. máj 2025

Suknička pekná...topánky nie.

autor
7. máj 2025
@nominka86

Suknička pekná...topánky nie.

@nominka86 ďakujem 🙂

nevenka
13. máj 2025
@bessie12

Autorka, nosím takéto topánky i kabelky. Momentálne len tú čiernu a topánky striedam. Podľa toho kam idem. Ale najčastejšie nosím tie hnedé. Minimálne ešte jednu kabelku, ale s tým klasickým zapínaním (nie zips), si chcem objednať. Aj svadobnú kabelku mám s podobným zapínaním.

@bessie12 co.su za topky? Maju aj male cisla? Vyzeraju aj sirsie, ci sa mi to zda? Ja som na skusku vzala z V. jedny podobne, vyrobca Seba, polske, ale v 35 su mi velke, ale su take sirsie a keby boli 34, tak by mi sadli. Este Gabor vyraba sirsie, ale velmi ich nedostat, nenasla som u nas sirku H a velkost 35. Lebo asi sa predpoklada, ze mala noha je aj uzka 😔

wikira
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4