Sú tieto šaty vhodné na pohreb?
Ahojte, sú tieto šaty podľa Vás vhodné na pohreb?

Určite áno. Sú úplne jednoduché a koniec koncov vieš ich neskor využiť aj na inú príležitosť. Sú veľmi pekné.
@karin19971 podľa mňa nie
V pohode by som ich zobrala,hlavne že sú čierne a ničím nepohoršuju okolie..však sa tam ide človek posledný krát rozlúčiť ..
@karin19971 Farba vhodná, možno trochu lesklejšie, strih výborný... Ja by som si ich dala. Výborné je, že sú pod kolená a aj rukávy sú skoro po lakte... Ja som mala šaty s krátkym rukávom,ale rukáv nebol ani do polovice ramien, tak som si prehodila ešte šatku... Môžeš si k tomu dať aj čierne pančušky, nech to je viac pohrebné... A šperky decentné treba dať. Ale to určite vieš.
Keď som videla čo sú si niektorí ľudia schopní obliecť tak toto je úplne v pohode.
Áno, sú vhodné až, až. Elegantný strih, lesklejší materiál tu neprekáža,ani mne osobne. Sú dôstojné na poslednú rozlúčku.
Ak by som nemala nič iné čierne,tak by som ich zobrala,na pohreb skôr čierny nohavicovy kostým,než šaty či sukna.
@karin19971 aj keď sú čierne, sú to spolocenske/plesové saty.
Sú vhodné
dnes chodia ľudia hocijako dogabaní takže kľudne si tento lesklý župan obleč na pohreb 😜
Su cierne,su vhodne a este aj vynositelne na ine prilezitosti. Snad si nebudes kupovat saty specialne na pohreb a nikam inam. Ludia tam aj tak budu mat ine starosti ako riesit tvoje saty.
Urcite su vhodne
@anita6666 mám kolegyňu, pre ktorú by to bolo riadne faux pas, keby si dala na pohreb nohavice… Ona sa vie vždy obliecť pekne na rôzne príležitosti - divadlo, koncert, oslava narodenín, pohreb… Aj do práce vždy upravená. Inšpirovala ma a odvtedy sa na pohreboch nohaviciam aj ja vyhýbam.
Podla mna ano, su dost dlhe, slusne, zahaluju, co treba….
Áno. Tieto sú vyslovene na pohreb. Inde by som ich ani neobliekla.
@zuzanka.zuzu niektoré by si tu obliekli aj neglize, hlavne že by bolo čiernej farby 🙈
@lienka.7 veď ak sa na tom obrázku odstránia lodičky, tak to je ako župan 😁 ale možno sa mi načítal iný obrázok 🤷
@oblecenieavecicky podla mna nejake take su vhodne na pohreb https://www.favab.sk/saty/saty-kaliman-3-4/ a neviem, ci pozerame na 2rozne fotky ja na autorkinej vidin mierny vystrih aj ked nie uplne vulgarny ale tam je 🤔 rovnako aj ten pas mi skor pride na nejaku spolocensku akciu na pohreb si predstavujem nieco naozaj jednoduche take viac "mature".
@karin19971 ja myslím, že vpohode, ale dala by som pod ne ešte čierne pančuchy alebo aspoň čierne silonky.
Krásne , elegantné, vhodné - veď si dáš aj niečo iné na nohy , je chladno tak asi pančuchy čierne, čižmičky, a hore šatku a kabát, takže krásne a dôstojné.
Podľa mňa je rozdiel keď idete na pohreb nečakane a doma nemate nič dopredu pripravené a ani čas behať po obchodoch....ja som už tiež požičiavala kabát známej lebo potrebovala čierny na pohreb ...
Su uplne vhodne. Dlzka ok, plecia zakryte, farba ideal. Ze sa nemusia kazdemu pacit je nepodstatne, na pohreb su vhodne.
Neviem su take leskle tak skor nie. Inak strihovo ano.
Sú fajn možno to vyzerá zvalstno lebo modelka sa usmieva aké inak za mňa vhodne, hlavne všetkým bude jedno ako ste oblečená hlavne sa v tom musíte dobre cítiť vy
@karin19971 sú čierne.. sú...to stačí si myslím
@karin19971 su cierne to staci ked sa ti pacia daj si ich,
@karin19971 zvolila by som niečo jednoduchšie, ideš tam prejavit úctu zosnulému, nehodí sa výraznými kúskami pútať pozornosť. Čierne
formálne oblečenie, ak šaty tak pod kolená, dlhy rukav, bez výstrihu ...
Ak tam idete tancovať tak áno

Ja si myslím že sú v pohode.