icon

Sú tieto šaty vhodné na pohreb?

karin19971
3. mar 2025

Ahojte, sú tieto šaty podľa Vás vhodné na pohreb?

Sú tieto šaty vhodné na pohreb?
radula17
3. mar 2025

Ja si myslím že sú v pohode.

simcas75
3. mar 2025

Určite áno. Sú úplne jednoduché a koniec koncov vieš ich neskor využiť aj na inú príležitosť. Sú veľmi pekné.

ika11123
3. mar 2025

@karin19971 podľa mňa nie

adulka07
3. mar 2025

V pohode by som ich zobrala,hlavne že sú čierne a ničím nepohoršuju okolie..však sa tam ide človek posledný krát rozlúčiť ..

kathhii
3. mar 2025

@karin19971 Farba vhodná, možno trochu lesklejšie, strih výborný... Ja by som si ich dala. Výborné je, že sú pod kolená a aj rukávy sú skoro po lakte... Ja som mala šaty s krátkym rukávom,ale rukáv nebol ani do polovice ramien, tak som si prehodila ešte šatku... Môžeš si k tomu dať aj čierne pančušky, nech to je viac pohrebné... A šperky decentné treba dať. Ale to určite vieš.
Keď som videla čo sú si niektorí ľudia schopní obliecť tak toto je úplne v pohode.

mironka
3. mar 2025

Áno, sú vhodné až, až. Elegantný strih, lesklejší materiál tu neprekáža,ani mne osobne. Sú dôstojné na poslednú rozlúčku.

anita6666
3. mar 2025

Ak by som nemala nič iné čierne,tak by som ich zobrala,na pohreb skôr čierny nohavicovy kostým,než šaty či sukna.

lienka.7
3. mar 2025

@karin19971 aj keď sú čierne, sú to spolocenske/plesové saty.

glorikarebeka
3. mar 2025

Sú vhodné

lienka.7
3. mar 2025
zuzanka.zuzu
3. mar 2025

dnes chodia ľudia hocijako dogabaní takže kľudne si tento lesklý župan obleč na pohreb 😜

iwesska
3. mar 2025

Su cierne,su vhodne a este aj vynositelne na ine prilezitosti. Snad si nebudes kupovat saty specialne na pohreb a nikam inam. Ludia tam aj tak budu mat ine starosti ako riesit tvoje saty.

milanemila
3. mar 2025

Urcite su vhodne

maja22
3. mar 2025

@anita6666 mám kolegyňu, pre ktorú by to bolo riadne faux pas, keby si dala na pohreb nohavice… Ona sa vie vždy obliecť pekne na rôzne príležitosti - divadlo, koncert, oslava narodenín, pohreb… Aj do práce vždy upravená. Inšpirovala ma a odvtedy sa na pohreboch nohaviciam aj ja vyhýbam.

tamvtme
3. mar 2025

Podla mna ano, su dost dlhe, slusne, zahaluju, co treba….

bielasovicka
3. mar 2025

Áno. Tieto sú vyslovene na pohreb. Inde by som ich ani neobliekla.

lienka.7
3. mar 2025

@zuzanka.zuzu niektoré by si tu obliekli aj neglize, hlavne že by bolo čiernej farby 🙈

zuzanka.zuzu
3. mar 2025

@lienka.7 veď ak sa na tom obrázku odstránia lodičky, tak to je ako župan 😁 ale možno sa mi načítal iný obrázok 🤷

nelca84
3. mar 2025

@lienka.7 tak to ani omylom nie su plesove saty

nynia
3. mar 2025

@oblecenieavecicky podla mna nejake take su vhodne na pohreb https://www.favab.sk/saty/saty-kaliman-3-4/ a neviem, ci pozerame na 2rozne fotky ja na autorkinej vidin mierny vystrih aj ked nie uplne vulgarny ale tam je 🤔 rovnako aj ten pas mi skor pride na nejaku spolocensku akciu na pohreb si predstavujem nieco naozaj jednoduche take viac "mature".

lenkakravcova
4. mar 2025

@karin19971 ja myslím, že vpohode, ale dala by som pod ne ešte čierne pančuchy alebo aspoň čierne silonky.

cacianka
4. mar 2025

Krásne , elegantné, vhodné - veď si dáš aj niečo iné na nohy , je chladno tak asi pančuchy čierne, čižmičky, a hore šatku a kabát, takže krásne a dôstojné.

adulka07
4. mar 2025

Podľa mňa je rozdiel keď idete na pohreb nečakane a doma nemate nič dopredu pripravené a ani čas behať po obchodoch....ja som už tiež požičiavala kabát známej lebo potrebovala čierny na pohreb ...

zooeynka
4. mar 2025

Su uplne vhodne. Dlzka ok, plecia zakryte, farba ideal. Ze sa nemusia kazdemu pacit je nepodstatne, na pohreb su vhodne.

ema22270
4. mar 2025

Neviem su take leskle tak skor nie. Inak strihovo ano.

martinka_z_turca
4. mar 2025

Sú fajn možno to vyzerá zvalstno lebo modelka sa usmieva aké inak za mňa vhodne, hlavne všetkým bude jedno ako ste oblečená hlavne sa v tom musíte dobre cítiť vy

pikachu999
5. mar 2025

@karin19971 sú čierne.. sú...to stačí si myslím

klotildabazarik
5. mar 2025

@karin19971 su cierne to staci ked sa ti pacia daj si ich,

ela_79
5. mar 2025

@karin19971 zvolila by som niečo jednoduchšie, ideš tam prejavit úctu zosnulému, nehodí sa výraznými kúskami pútať pozornosť. Čierne
formálne oblečenie, ak šaty tak pod kolená, dlhy rukav, bez výstrihu ...

sono2
5. mar 2025

Ak tam idete tancovať tak áno