Sú tieto šaty vhodné na pohreb?
Ahojte, sú tieto šaty podľa Vás vhodné na pohreb?

@zuzanka.zuzu áno to čo sa ráno oblieka v tých filmoch, na pyžamo.
Ináč, mne prídu také nepoužiteľné. Na oslavu vonku mi prídu pohrebné, lebo veď ist niekde celá v čiernom je aspoň pre mňa veľmi smutné, kombinovať sa s inými farbami nedajú. No a na pohreb mi prídu zase moc slávnostné. Takže neviem.
3 strany o tom, ci su nejake saty vhodne na pohreb? to som teda este nevidela. su cierne, nie su vulgarne, co este treba riesit? ci pre niekoho to je spolocenska akcia roka?
@karin19971 môžem vedieť odkiaľ sú. Veľmi sa mi páčia. Môže byť aj IP. Ďakujem. A áno hodia sa aj na pohreb.
Za mňa ano
Neviem si predstaviť ako inak by mali vyzerať šaty vhodné na pohreb, snáď nie ako neforemné dlhé čierne tričko.. prídu mi úplne ideálne, sú pekné, zakrývajú ruky, kolená, nemajú výrazný výstrih, sú slušivé a príjemné.. nie je na nich nič nevhodné.. jednoducho - na pohreb majú byť jednoduche, čierne šaty, ktoré nezvyraznuju nič a toto úplne spĺňa účel..
@sono2 tá vyrehotana pani modelka asi nevedela, že si šaty niekto vyberie na pohreb.. 😉
ANO...elegantne aj s lodickami. Kludne pridat fascinator a zena je dokonala 👍👍👍👍👍
@joannita 😀 Presne
Áno určite sú 🙂
@zuzanka.zuzu
@lienka.7 len preto ze je to lesklý materiál to musi byt župan? Zaujímavé.
@karin19971 Ja mam celkom problem si ich predstavit na nieco ine ako na pohreb.
Pridu mi vyslovene smutocne.
@karin19971 ano, su
@karin19971 áno, v pohode na pohreb. A využijes aj pri inej udalostí s inými doplnkami.
@karin19971 jasne
Som tu iba preto, lebo ma zaujalo vyše 70 reakcii na takúto otázku 😄
Ináč, za mňa aj hej. Neviem sa rozhodnúť, či sa mi páčia alebo nie. Trošku mi pripomínajú satenovy župan. Ale zároveň sú aj slávnostné. Že na pohreb príliš slávnostné, na oslavu zase príliš pohrebné 🤔
za mňa podľa toho čo sa k tomu zladí ale skôr áno
mne sa tieto šaty veľmi páčia a nevidím dôvod prečo by neboli vhodné na pohreb, kľudne si ich zober

@lienka.7 mne tam asi vadí ta vyrehotana pani a hocičo čierne oblečie mi príde nevhodné😂