icon

Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?

studentkakatka
3. okt 2025

Dobrý večer,
budem rada ak mi dáte svoj názor na tieto šaty. Podľa okolia sú moc obyčajné na stužkovú a mala som si kupit nieco “viac”🙂. Mne sa zo zaciatku pacili ale po vypočutí si reakcii uz tak spokojna niesom. Pytala som sa spoluziacok na ich saty a vsetky maju povedzme…krajsie? Jednoducho nieco co z nich naozaj spravi princeznu.

Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?
Strana
z2
anonym_8b0053
4. okt 2025
@zuzanita1609

@anonym_8b0053 tak to bolo fest netaktné 🙄. Buď si fakt frustrovaný nechcený chlap,alebo frustrovaná nechcená žena. Píš aspoň pod svojim nickom,frajer/frajerka 😏.

@zuzanita1609 ja za to nemôžem že je plocha ako doska a nenarástli jej prsia 😅

anonym_8b0053
4. okt 2025
@anonym_2f9a53

@anonym_8b0053 Tak toto bolo fest trápne. Prečo by si mala dať ponožky do podprdy? A čo keď má spolužiačky, čo síce možno majú prsia, ale majú 15 kg nadváhy? Majú ísť narýchlo na liposukciu? Vyzerá veľmi dobre a neviem kde si nabrala, že žena ,aby vyzerala dobre, musí mať veľké prsiská. Ja nemám a vydala som sa aj tak a manžel nebol prvý muž, ktorému som sa zapáčila aj s malými prisiami.

@anonym_2f9a53 lebo sú možno uchylaci a pripomínas im malé dievčatko

anonym_8b0053
4. okt 2025
@studentkakatka

@anonym_8b0053 uuufff tak tu musi byt niekto velmi nespokojný sam so sebou😁 ja si myslim ze moje prsia su umerne mojej vahe a urcite by som sa neozancila za plochu dosku. Na fotke mi prekryvaju prsia vlasy.

@studentkakatka raz dorastu maličká 😉

zuzanita1609
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@zuzanita1609 ja za to nemôžem že je plocha ako doska a nenarástli jej prsia 😅

@anonym_8b0053 zato tebe narástla "guráž" s voľbou anonymných príspevkov 😁. Čo tebe nenarástlo? 🤭

anonym_8b0053
4. okt 2025
@zuzanita1609

@anonym_8b0053 zato tebe narástla "guráž" s voľbou anonymných príspevkov 😁. Čo tebe nenarástlo? 🤭

@zuzanita1609 neboj mňa je všade akurát a dorastlo všetko čo malo 😉

zuzanita1609
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@zuzanita1609 neboj mňa je všade akurát a dorastlo všetko čo malo 😉

@anonym_8b0053 veď práve,ale možno je to iba sebaklam 😁.

anonym_8b0053
4. okt 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 neboj sa nieje 🤣

zuzanita1609
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@zuzanita1609 neboj sa nieje 🤣

@anonym_8b0053 ukáž hrdina/ka. Nabudúce píš pod svojím,inak ništ z tvojich rečí 😜.

anonym_2f9a53
4. okt 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Veď hovorím, úbožiak, čo slintá nad jej fotkou a o tohto alfasamca sa ženy priam bijú . O takom dievčati môže iba snívať tento hnusný pupkáč. Takéto názory majú u nás v dedine len smradliaci s pollitrom v ruke, ktorí majú presnú predstavu o ženskom ideále a okrem urážania nemajú žiadne iné eso v rukáve, tak aspoň niečo, keď na viac sa nezmôžu.

anonym_2f9a53
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@anonym_2f9a53 lebo sú možno uchylaci a pripomínas im malé dievčatko

@anonym_8b0053 Nie, ani môj manžel , ktorému nesiahaš ani po päty, ani moji bývalí nemali žiadnu úchylku ,zato však nemali v hlave nasrané , nemali potrebu ženu urážať a dokonca vedeli, že väčšina žien má v 18 rokoch vývin ukončený a najbližšie sa jej zmení veľkosť v tehotenstve, alebo v prechode , keď naberie kilá navyše. Taktiež ja som ich nikdy nesúdila , neurážala za ich centimetre, lebo mám iné kritéria pri výbere partnera a rovnako nie som pribrzdená, aby som niekoho vysmiala za vec, ktorú ovplyvniť nevie.

jeennyv
4. okt 2025

@studentkakatka bleducka si v nich, vyraznejsiu, krajsiu farbu by to chcelo, mlada si nemusis mat mega robu, ked ti strih vyhovuje len to chce farbu

anonym_8dc4ab
4. okt 2025

@studentkakatka mas peknú postavu, môžeš si vyberať. Závisí aj od teba aký si typ. Či chces vyniknúť alebo byť šedá myška. Pokiaľ to druhé tak tieto šaty áno. Mne prídu také že nenadchnu neurazia. Keby boli v inej farbe tak by to bolo super

zuzana76
4. okt 2025

neurazia, ale ani ani neohuria - tak by som ich charakterizovala ja. Ak nie su financie, isla by som takto, ale vyrazne doplnky - zlate a ylata kabelka, vlasy na nejaky zaujimavy sposob a nejaku ozdobu do vlasov.

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@studentkakatka raz dorastu maličká 😉

@anonym_8b0053 Bola by prosím dostupná tvoja fotka s vlastnou super sexy postavou ? Či radšej iba pourážaš mladé dievča, ktoré by ti na verejnosti v skutočnosti nevenovalo ani pohľad? Vopred dík za odvahu!

anonym_0f547f
4. okt 2025

@studentkakatka vrat ich.Ta farba ti nepristane a šaty su nevýrazné.Mas na viac si mlada...ako je riešený vrch hrubšie či tenké ramienka?Zelená, tyrkys, červená, cyklamen, losos, kráľovská modrá.Pred stužkovou choď pár krát do solária, alebo jemny nástrek, samoopalovaci krem

anonym_0f547f
4. okt 2025

@studentkakatka plocha nie si🤪ale šaty deformujú prsia, taký výstrih sa málokomu hodi

ankare
4. okt 2025

@studentkakatka ja by som skôr niečo výraznejšie. Si mladá, stihla a krásna, využi to!

pikachu999
4. okt 2025
@anonym_8b0053

@studentkakatka pôsobis v nich moc ako plocha doska a prsia žiadne , skôr niečo iné
Alebo si daj vypchavky ponožky aby si tam niečo mala

@anonym_8b0053 už len anonyma trapneho bude počúvať;)

pikachu999
4. okt 2025

@studentkakatka hodila by sa ti iná farba táto na tebe splýva inak postavu máš krásnu možno by som skúsila červené alebo smaragdové šaty 😊

personality
4. okt 2025

Sú pekné. Možno dať mega výrazné doplnky k nim.

Strana
z2