Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Ahojte, prosím Vás, sú tieto šaty vhodné na svadbu? Aj čo sa týka farby a tak. Vopred ďakujem. 🙂

Ano jasne
Krásne
Ano su. Krasne a elegantne.
su krasne a elegantne
Áno, sú 🙂
Asi závisí od toho, akú máš postavu.
Nevidno síce materiál, ale su pekne aj farba
Ano
Urcite ano, ja im nemam co vytknut 🙂
Ďakujem krásne … nebola som si totiž istá tou farbou, či nie je veľmi tmavá 😊 a myslíte, že si mám dať klasické lodičky so silónkami alebo kľudne aj sandálky na opätkoch (bez silóniek samozrejme)? 🙂
@zzzzza 176cm 70kg, takže ak si dám ešte opätky, tých 180cm budem mať hocijak 🙈😂 postavu mám skôr chudšiu, ešte nájsť vhodnú podprsenku do nich, keďže po pôrode to tam nedrží tak ako by malo 🤭
Krasne, na moj vkus su dost tmave, napr v lete by som si zvolila radsej svetlejsi odtien, ale to je osobna preferencia. Su krasne a na svadbu vhodne 🙂
Ano . Su krasne.
@zzzzza pardon, to malo byť pre
@unicornlady 🙈
Ja by som si dala nejaké zlaté sandáliky aj kabelku a jasné, že opätky. Tiež som vyššia, aj od muža a vždy si dám opätky.
@vanilkovazmrzka svadba bude v apríli 😊 preto nejdem veľmi do svetlých farieb
tieto len v bledo modrej som mala na svadbe sestre v maji na Krete 🙂 a su to ozaj velmi pekne saty 🙂
@ina2405 no do zlatej veľmi ísť nechcem, nemám ani šperky zlaté, len strieborné a tá kombinácia zlatej so striebornou sa mi veľmi nepáči. Skôr som chcela klasiku - čierne topánky - šaty sú až po zem, takže na farbe mi až tak veľmi nezáleží 🙂 a čierna sa dá kombinovať s hocičím… len to som chcela, či môžu byť aj sandálky na opätku, na svadbe som totiž nebola sto rokov 😂
@monika315 a kvalita je dobrá? Ešte som si ich neobjednala, tak som rada, že sa tu našiel niekto, kto ich mal tiež 😊
kvalitne su velmi dobre usite . latka je tiez fajn, taka lahucka. len som si ich musela dat skratit lebo boli dlhe
Mne sa k takto tmavej fialovej viac hodia prave strieborne sperky. A aj sandalky radsej strieborne, sede. Kombinacia s ciernou mi pripada taka pohrebna
@monika315 aj veľkostne sedia? Nemusela si si kupovať o číslo menšie alebo väčšie?
@vanilkovazmrzka tak si pozriem nejaké strieborné sandálky … kabelku mám síce čiernu, ale so striebornou retiazkou, ale tú zase nebudem mať stále pri sebe 😀 ďakujem krásne ☺️
Aj strieborná farba sa hodí.
ja som si musela kupit o cislo vedsie ale krajcirka mi ich upravila. dcera aj sesternica ich mali ako uliate. brali si tu najmensiu velkost a bola im dobra.
Ak mas striebro a nosis strieborne sperky, daj si striebro.
Ak nechces strieborne topanky, tak cierny zamat.
Ak chces, tak pripichnut na topanky strieborne spony. V zamate sa dierka po vpichu strati, ked to das potom dole.
V pohode to budes mat 🙂 aj s tou ciernou, ak jej nebude prilis vela 🙂
Krásne sú.
ber ich 😍
Ked si štíhla a vysoká tak sú topka💯♥️

Myslím ze áno. Sú veľmi pekne