icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu na zámku?

monymony1
7. apr 2025

Ahojte. Mysliste si ze tieto saty su vhodne na svadbu ako host? Svadba bude na zamku

Sú tieto šaty vhodné na svadbu na zámku?Sú tieto šaty vhodné na svadbu na zámku?
basulaak
7. apr 2025

@monymony1 pre mladu zabku okolo 19-22 rokov su ok podla mna. Pre starsie slecny/damy by som povedala, ze su uz trosku moc.

lasona
7. apr 2025

Si mladá, krasna a mas peknu postavu. Áno hodia sa a sú pekné, i keď nie moj štýl. Nerozumiem poznámkam ze tie šaty sú vhodné pre 20 ročne. Co ma ist ako mníška?? Do kostola jasne, prehodiť niečo cez plecia.

kiki68
7. apr 2025

Za mna velmi pekne, ak mas na to takto postavu, neni problem. Zohnala by som k nim pekne bolero, nech mozes do kostola bez problemov, alebo dlhsiu satku bez vzoru v napr smotanovej/ vanilla farbe.

zuzubb007
7. apr 2025

Nedaj sa odradiť sú brutálne, keby máš aj 40 a takú postavu hor sa do toho, budeš za hviezdu naozaj vyzerajú skvele, a kto vraví, že to nieje na tvoj vek len závidí ✌️, mať dve deti a vyzerať takto je sen ostatných 🤣

eternity24
7. apr 2025

Áno, ak sa ti páčia sú vhodne.

patka06
7. apr 2025

@lasona Rozumiem to mu tak, že šaty sú také barbinkovské - pre mladé slečny
Ale ak má aj staršia postavu ako Barbie, aj sa tak cíti - sú ok.

really8
7. apr 2025

@lasona jak vies?

sulavikova
7. apr 2025

@monymony1 šaty sú určite vhodné na svadbu, pokiaľ máte štíhlu postavu. Aj farba je pekná. Známa sa v bielych vydávala pred 3 rokmi.

monymony1
autor
7. apr 2025

@basulaak ja sa necitim kao starsia dama este😀

monymony1
autor
Autor odpoveď zmazal
gabrielkaa
7. apr 2025

@monymony1 podľa mňa nevyzerá to lacno ako ti tu niektoré píšu. 🙂

annm81
7. apr 2025

Spodok je krásny. Ale teda ten korzetový vrch... ak túžiš po tom, aby si o tebe všetci na svadbe, aj po svadbe šepkali, ako lacno a vulgárne si pôsobila, tak smelo do toho. Daj na rady vyššie a radšej hľadaj ďalej.

zobaka
7. apr 2025

krásne šaty aj farba, pristanu ti

huxy
7. apr 2025

Podľa mňa veľmi pekné, hlavne tú poslednú fotku čo si dala. No a čo že máš 35? Len aby si nebola krajšia ako nevesta 🤓

really8
7. apr 2025

@monymony1 super, chvalim ta vyzeras krasne. Uz iba korunka chyba a hotova disney princezna. Taka 35 rocna

007marianna007
7. apr 2025

Krásne..smelo do toho🙂

unicornlady
7. apr 2025

Mne tiež ten vrch pripadá vulgárnejšie.
Ale aj ak si odmyslím to "spodné prádlo" vršok, tak sa mi to zdá príliš trblietavé. Sukňa je pekná, tá napr. môže byť trblietavá. Ale potom ten vrch by bol plná, nepriesvitná látka netrblietavá. Proste nejak vyvážené. Takto je to too much.

monymony1
autor
7. apr 2025

@really8 prajem ti aby si sa citila tak dobre ako ja v 35 🙂)

mk1111111111
7. apr 2025

Ja Ti neviem. Spytaj sa radsej nevesty, ci nie su uz moc. Dnes je uz zamok bezny ako svadobny priestor. My sme boli uz viackrat, ale, takyto typ siat veru nemal nikto. Neviem, kam a ci vobec sa tento typ siat este nosi. Neber to v zlom, postavu mas krasnu, ale ten ligotavy material, priesvitny korzet a do toho romanticke rukaviky. Daj nieco jednoduche elegantne na Tvoju krasnu postavu.

beataxxx
7. apr 2025

Saty su krasne, aj Ty mas super postavu, mna tam velmi rusi ten priesvitny korzet, to posobi trosku lacno, keby si to podlozila nejaky jemnym hodvabom,alebo aspon spredu, aby tam nebol taky kontrast s presvitajucou podprsenkou a suknou

really8
7. apr 2025

@monymony1 dakujem, neviem ako sa citis ale asi celkom neisto ked konzultujes jedny saty s verejnostou.
Zhodou nahod budem mat tento rok 35 a tiez mam dve deti ale nejak sa nepotrebujem chvalit na internete a pytat si poklony. Mozno pochopis az budes maozaj spokojna

monymony1
autor
7. apr 2025

@really8 ja nepotrebujem poklony len nazor ci su tiensazy proste vhodne a ci niesu az moc lsavnostne uplne beriem to co mi tu baby pisu v dobrom poradit nechcem aby som moc “kricala” to je vsetko

monymony1
autor
7. apr 2025

@beataxxx dakujem za nazor🙂

liusa82
7. apr 2025

sú pekné aj postavu máš fajn do toho podla všetkého.Ja mám 36 a v pohode by som si to dala na takúto udalosť.Tiež som štíhla.Ale iba ten spodok.Dačo iné tomu podobné zohnať ako vrch.Baby tu majú pravdu.Nehcú ti zle s tým vrchným dielom. Keby sa dá sukňa taká zohnať podobná a vrch nejaký iný.Vtedy by to bolo super

sisska96
7. apr 2025

Podľa mňa super, nepočúvaj závistlivých žien ;)

monymony1
autor
7. apr 2025

@liusa82 ja to beriem dakujem 🙂

monymony1
autor
7. apr 2025

@sisska96 dakujem

really8
7. apr 2025

@sisska96 kritika nie je vzdy zavist 🙂

liusa82
7. apr 2025

@sisska96 prečo by mali byť niektoré zavistlivé? nemyslím že chcú zle. Ten vrch je úplne iný na prvej foto hore na modelke a zas uplne iny ako na autorke na foto čo potom pridala.Mne to príde také,ako ked si objednáš dačo z netu čo vyzerá na foto uplne inak a domov pride niečo uplne ine.Alebo z polovice podobne.Teda neviem či sú to úplne echt tie isté šaty na nej a tiež na foto na modelke hore alebo len inšpirované tým

monymony1
autor
7. apr 2025

@liusa82 su to saty zo salonu paneboze nie z sheinu. Baby kaslite na to fakt