Sú tieto šaty vhodné na svadbu na zámku?
Ahojte. Mysliste si ze tieto saty su vhodne na svadbu ako host? Svadba bude na zamku

Za mna niesu vhodne. Toto nieje roba na zamok, ani nikam inam.
To je len predrazena nocna kosielka na hratky vo dvojici.
Ten vyslovene korzet ala spodne pradlo z nich robi nevkusny a vulgarny zdrap handry.
Za mňa nie, takéto korzetové podľa môjho názoru sa nehodia na žiadnu spoločenskú udalosť. Možno na ples gymnazistov, tam si ich viem predstaviť pre 16 ročne slečny, na formálnu spoločenskú akciu, akou svadba na zámku nepochybne je, nie. Pekné ale sú, nepisem, že nie.
@monymony1
pozri, ten korzet je pre mnohých bud diskutabilny alebo úžasný. Ja osobne som par krat doslova cumela, ked slečna presla v "tope" v tomto štýle. Na mba to pôsobilo akoby sa zabudla doma doobliekat. Co sa postavy jej týkalo- no mala teda hooodne odvahy.
Ale to je uplne jedno. Cítiš sa dobre? Svadba na zámku? Tak neries a obliekajú! Keby si videla moje saty po ukončení VŠ na slavnostny obed (bola som host), tiez sa pýtaš, ci to nie je príliš. Bolo!
A mne to zas bolo úplne ale uuuplne ukradnuté 🤪. Mala som o "par" rokov menej ako ty ale vôbec som s nikým neriešila, ci sa hodia. Jednej kamoske som ich ukázala, poznala cely pribeh okolo a len sa potmehutsky usmiala 🤭
Takže neries, nie sú to saty na bežné nosenie ale ani nič extrémne extravagantné.
pekne saty pre druzicku alebo pannu.... mladu peknu 15 rocnu si viem v nich predstavit´... nie zenu, matku s dvoma detmi. Jedine keby si bola fakt ta druzicka
Este citam, ze na zamok. No vobec..
Toto teraz frci medzi maturantkami inac

@monymony1 dobre nejeduj sa😀 aj v salone nemusí byť každý model tip top🙂 ja sa radšej porúčam lebo ma ešte aj cez net ubiješ😀