Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?
Čo poviete, nosili by ste tieto topánky ako 40tnicka? Skúšala som si ich v obuvi,veľmi pohodlné,akurát vedla si ich skúšala aj 70 ročná pani tak teraz neviem...

Proti gustu.... Pokial by si mala zdravotne problémy, sú ôk. Inak skôr pre staršie ročníky. Ka si pre pohodlie kupujem mokasiny kozene s hrúbkou podrážkou. Sú super pohodlné a pekné. Radšej si priplat a kúp niečo aj pekné, nue len pohodlné.
Podla mna ked sa ti pacia a boli pohodlne, tak si ich kúp. Ja mam 40 a az v tomto veku som zacala nosiť tenisky. Dovtedy nieco podobne ako na fotke. 😊 Ale mam napr.aj celocierne tenisky take "slusnejsie". Treba len popozerat na nete.
@dorota57 dáš prosím typ na tie tenisky?
Ja si nekupujem topanky podla krasy, lebo mam uplne nestandardnu nohu, takze beriem, co mi je ako tak dobre a ako tak sa mi paci aj s odretymi usami.
Mam 41 rokov a keby mi boli dobre, tak si ich kupim aj v 20-ke, uplne v pohode.
Su zn. Guess, kupila som ich pred 2 rokmi na About you za super cenu, fotku uz poslat nemozem, nie su v ponuke. Hlavne, aby mali aj podrazku čiernu a nie bielu, vtedy posobia sportovo. Teraz sa take mohutne mokasiny nosia, ale to sa mi napr.nepaci. Je to vsetko len o tvojom vkuse.
Mám 30 a ku rifliam by som si takéto elegantné úplne v pohode obula. O to viac ak sú aj také pohodlné,ako vyzerajú 😍
Pozri značku Legero - sú úžasné pohodlné, maju brusenu aj hladkú kožu. Nosievala som ich ked som robila čašníčku, bolo treba švih a hodiny na nohách. Nosím ich doteraz, mam ich už cez 8 rokov, stále pohodlné, už som si kúpila aj v inej farbe.
@svetlonos ja som nemala lepsie goratexove cizmy na zimu ako od Legero. Skoda, ze po asi 5 rokoch mi praskla podrazka.
Za mňa tie čierne úplne v pohode . Dokombinujes to s nejakým modnejsim oblečením a super.
takto podľa obrázka sa mi vyslovene nepáčia,sú babkovské,aj keď ja sama som v babkovskom veku.Záleží na tom,ako ukážu na nohe a či sú pohodlné.
Ani moja 73 ročná mama by ich nechcela
Podľa mňa sú úplne v pohode (lebo bielo biele všade a na každom prítomné tenisky - ideálne obrovské s nápisom CARL s bonusom tej postavičky - na každú príležitosť a ku všetkému od svadobných šiat, cez elegantný nohavicový kostým po ľanové nohavice sú "lepšie"... 🙄).
Tak v prvom rade, športovo-elegantná móda neexistuje. Keď tak lezerna... Po druhé, topánky sa podľa veku nekupuju. V 40tke si môžeš dat na nohu co chceš, co sa ti páči, co ti je pohodlné... Na leto ti odporúčam platené espadrilky s vyššou podrážkou. Priedušné a zvýšená platforma ti opticky predĺži nohu
Taketo topanky su teraz uplne trendy. Vidiet na nich ze su drahe a kvalitne, k sukni, k nohaviciam, tip top. Nie su ohranicene vekom a podla mna praveze maju taky mladicky smrnc a vkus!
Hrozne
@autorka - Podla mna su uplne ok - take, ja tomu hovorim sterilne, nie je na nich nic pekne a ani nic rusive/gycove. Ono su to boty - obvykle si k nim nieco beries a ak to nieco je rozne - nohavicove, tak tieto boty to podporia - nebudu sa “bit” a ani nijako rusit styl. Tiez tu su fotene z divneho uhla, obvykle ich neobzeras zhora, ale vidis na nohe. Ak maju byt tvoje a su pohodlne, tak na sirsiu nohu budu ok a budu ok aj za 3-4 roky, ak su kozene.
A preco chces cierne kozenne topanky na leto? Ja by som v tom umrela, ved na leto sa daju kupit aj pekne a prakticke, pohodlne lahucke sandale, espadrilky, aj univerzalne farby ako je napriklad bezova, to ti pojde ku vsetkemu a nevyzera v lete na nohe tak tazko ako cierna. Ake farby si si zvolila do kapsuloveho satnika?
Ja mam problem s haluxami takze preferujem nie len modnu obuv ale aj prakticku, vysoke topanky takmer nenosim. Pohodlne topanky tenisky maju napriklad sketchers to je tiez ako papuce, aj na sirsiu nohu a aj poltopanky a sandale robia, aj vacsie cisla, aj to hodis do pracky a operies. Aj ecco maju teraz pekne veci.
@duppka13 tieto nechcem na leto,ale jar/jesen
@prasiatko30 na nej to vyzerá super,asi preto že je aj pekné oblecena
@atinkaa presne také nie i chcem,nerusive,univerzalne
Chapem a mas nohu uzku? Siroku? Ja vzdy ked chcem fajne a pritom jednoduche a chic, tak chcem hogl 😅ale ak by som mala nozku viac sirsiu tak by som brala rierker✌️
vsak to je ten trik - ked to dokazes dobre skombinovat tak to nemusi byt az take rusivé ako sa na prvy pohlad zda. ale treba to vediet a nebat sa ani kombinácii slusackych outfitov so sportovymi prvkami - tato zena skoro 20 rokov nosievala na vsetky mozne akcie, okrem ciest medzinarodnej spoluprace s cervenym krízom - len 10cm stekle, az jej nohy povedali dost a teda za posledny krok pouzíva uz len kitten heels a aj to nie vzdy vydrzí, teraz si este prerazila prst na nohe a mala to jasne, proste zo zdravotnych dovodov nemoze pouzivat inu obuv, ale ju skombinuje tak aby to nebol rusivy faktor
@atinkaa takú normálnu nohu mám, nie širokú.

Vyzerajú pohodlne