icon

Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?

6. jún 2024

Čo poviete, nosili by ste tieto topánky ako 40tnicka? Skúšala som si ich v obuvi,veľmi pohodlné,akurát vedla si ich skúšala aj 70 ročná pani tak teraz neviem...

Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?Sú tieto topánky vhodné pre štyridsiatničku?
Strana
z4
adaluc338
7. jún 2024

Vekovo su v poriadku, urcite su pohodlne ale rozhodne nic co by naznacilo zenskost. Moja svagrina nosi takyto typ obuvi, a vie to pekne zladit, zamna to neni skarede ale ja by som si nekupila. Takze ak sa ti pacia, kludne. Co sa tyka tej dochodkyne co si to skusala ak to vie pekne zladit takeprenu mega in 😁

hanaxxx
7. jún 2024

Tieto topanky su pre 20tnicku aj 60tnicku. Komentovat, ze su otrasne je od veci, kedze kazdy ma iny vkus a ak sa tebe pacia, kup si ich. nie su nijako vystredne, nikoho neurazia (a ak ano, moze ti to byt sum a fuk).

gwendolyn
7. jún 2024

Ja mám také čierne camper a je mi srdečne vieš kde, či sa iným páčia alebo nie, hlavne, že sa páčia mne a sú mi pohodlné. Tiež som nosila opätky, keď som bola mladšia, ale už mám z úzkych topánok kŕče v chodidlách po pol hodine, ktoré potom trvajú niekoľko dní, tak sa hádam nebudem trápiť v úzkej obuvi kvôli vkusu niekoho iného.

autor
7. jún 2024

@gwendolyn tie camper sú barefoot?

iwesska
7. jún 2024

@mk1111111111 Na mna ta teniska posobi vycaptane aj ked je nova. Obyc.cinska bota,ktora bola kedysi na urovni cvicky na telesnu sa nalepkou Converse povysila na modny hit. Mam take biele platenky a nosim ich v aute,v lete si ich prezuvam na soferovanie a zas ich vyzujem. Lebo vizualne su to clny. A nepisem kazdej co ich ma,ze fuj,ako to mozes nosit k satam alebo este lepsie na svadbu🙈. Ale tak kazdeho vec preco ma clovek topanky,ake ma.

iwesska
7. jún 2024

@gwendolyn Presne,hlavne,ze maju La Bouitin, uzke topanky na 15cm opatkoch, slapa v pravom uhle,chrbtica prsty placu,ale vsetci ostatni nad nimi hikaju. A este ten dodatok,ze pre krasu treba aj nieco vydrzat🙈

gwendolyn
7. jún 2024

Záleží od modelu, ale tieto čierne kožené tenisky od nich sú označované ako kompromisný barefoot. Potom na teplejšie počasie mám od Anatomic látkové tenisky a keď doslúžia camper, tak chcem od nich skúsiť aj ten kožený model, lebo sú o dosť lacnejšie. Tam mám ale skúsenosť, že treba brať o číslo väčšie, ako normálne nosím.

kassandra25
7. jún 2024

Áno, urcite.

princezna_bosorka
7. jún 2024

podla mna uplne v pohode

777januska777
7. jún 2024

Mam tesne po 30tke 😀

simca06022011
7. jún 2024

vsetky tie topanky su pre mna skarede, ALE vela urobi aj k comu ich clovek nosi atd, ludia dnes nosia naozaj cokolvek na nohach. A popravde, ja som tento rok nevidela ani JEDNY pekne topanky, ked neratam vysoke opatky. A tie nemozem :DDD cize zvacsa idem na pohodlie a myslim na to aby ma nohy neboleli v tom.

autor
7. jún 2024

Ďakujem všetkým za komentáre 😉

lalu_sk111
7. jún 2024

tieto topanky nie su moj styl ale pre niekoho, kto ich vie vynosit mi nepridu take strasne..ani tam nevnimam vekovu kategoriu, pre ktoru by boli vhodne. Su len dost specificke, pre kazdy vek. Ak sa pacia tebe a citis sa v nich ako ryba vo vode potom budes aj dobre vypadat / posobit

Strana
z4