Temu a Shein - opätky
Baby, potrebujem radu, objednavali ste uz niekedy opätky z Temu alebo shein? Dcera ma velkost nohy 34, nakolko rozmery sedia ale neviem ci sadne velkost, tak ak mate nejake skusenosti budem rada ak sa podelite. Lebo velmi tazko sa mi kupi na taku velkost opätky, ak mate nejake ine stranky cez co sa da kupit elegantne opätky nie detske budem rada
Skúsenosť nemám, ale známa si kupovala na malé nôžky značku Gábor, napríklad takéto som našla online aj vo veľkosti 35:
https://eobuv.sk/p/sandale-gabor-41-700-12-soft...
@jahodka6655 tému je ako aliexpress. Rovnaký produkt predávaný mnohými predajcami, objednáš 2 rovnaké veci od 2 rôznych predajcov a môžu byť absolútne neporovnateľne.
@misanthropicdann a nemate nahodou skusenost s obuvou? Na opätku myslim...
@jahodka6655 Ja som si objednala sandále na leto 38 a super sadli. Možno som mala len šťastie.
@jahodka6655 Boli z Tému..
Ja som objednavala prechodne cizmy 40.5 a sadli .... objednajte ich ak nesadnu vratite a vratia vam peniaze. Niekolko krat som uz ziadala vratit a stale mi peniaze boli bez problemov vratene. Tovar zatial nepytali spat. A aj keby tak co s malymi topankami. ? Tak ich odnesiete do pakety na vratenie

este kolko krat