Vaše skúsenosti s kabelkami Wuch a Lara?
Ahojte, podelite sa prosim o skusenost s tymito kabelkami? Ste spoko?
Mám od Wuch dve kabelky, mala som aj peňaženku /tú som vymenila po xy rokoch/, ja som spokojná.
wuch kabelky pred rokmi som objednala 3ks naraz, ani jedna neprezila pol rok, dve isli v podstate velmi rychlo .... dokonca som jednu do mesiaca reklamovala a vymienala, ale nova urobila presne to iste. Teraz som si minuly rok objednala jednu, a je celkom ok, vidno ze zacali iny material pouzivat, nieco sa mi nepaci ale to su detaily :DDD penazenky nemam rada, su velmi obrovske tie velke, tie male mi nevyhovuju vobec. Lara bags penazenky mi vyhovovali viac.
lara bags kabelky sa podla mna velmi lahko poskodia, kupila som si dve cierne, kozene (kozenkove? ci co to je, mozno umela koza.. no rposte nie latkove), a to hned skrabance.. (mala som crossbody ciernu, a potom taku klasicku kabelku "office-vu" vacsiu .
od wuch mam batoh už vyše 4 roky a stále v super stave a to ho používam pravidelne.
Minule tu niekto písal, že wuch je aliexpress ale nemám ten pocit.
mam od wuch 4 ruksaky a 3 kabelky...vsetky drzia
Mam kabelku od lara a pohode drží, žiadne škrabance ani poškodenia. Mam ju zatiaľ dva roky cca

Kabelka neviem, ale mamine som pred pár rokmi darovala peňaženku Wuch a má ju doteraz, stále vyzerá ako nová 🙂 Čiže kvality by som sa tu rozhodne neobávala. A sú aj pekné, šla by som do toho istotne. 🙂