icon

Výber farby šiat a doplnkov na venček

4. apr 2025

Ahojte , poradte mi..su vhodne tieto šaty pre mňa na venček? Ak ano ktoru farbu si zobrať? Staroružovu alebo šmaragdovu? Su jemne trblietave a ake dplky ktomu? Strieborne či zlate? Dakujem za každu radu 🙏

Výber farby šiat a doplnkov na venčekVýber farby šiat a doplnkov na venček
Strana
z2
viestta
4. apr 2025

Pre mamu zelene, pre slecnu ruzove

autor
4. apr 2025

@viestta potrebujem to ja, mama 40 ročna 🙂

viestta
4. apr 2025

Tak tu zelenu. Svetle farby su urcene pre mlade damy na ich prvy "ples"

autor
4. apr 2025

@viestta a k zelenemu ake doplnky? Strieborne alebo zlate? Topanky atd..

viestta
4. apr 2025

ja by som dala strieborne, mne sa zlate nepacia, ale ty si daj take ako tebe sedia

guudy
4. apr 2025

Autorka, si si vedoma, ze latka je trblietava, hej? My sme ich skusali pre dceru (17), ale mali prilis velky vystrih, tak sme ich vratili nakoniec 🙂

nynia
4. apr 2025

Ja by som na vencek vybrala uplne nieco ine. Ale zalezi ako ti sadnu, na fotkach mi pride dost ten vystrih (aj ked si odmyslim tie prsia) pre tak mladu babu keby pre 17+ tak nemam problem, no ja ani jedny z nich by som svojej dcere nedovolila na vencek.

autor
4. apr 2025

@guudy
@nynia
@viestta poradte mi potom ake by ste odporučili,lebo ja sa vôbec neviem rozhodnuť ani vo farbe 😔

guudy
4. apr 2025

Farba je dobra (zelena), len to chce podla mna dlhsie saty a menej vystrihu. Zalezi aj od tvojej velkosti a typu postavy 😊

viestta
4. apr 2025

Ked mas na nich postavu tak si ich kup. Vencek je vecerna udalost, ta znesie aj vacsi vystrih bez toho aby to vyzeralo lascivne

viestta
4. apr 2025

@nynia vsak to je pre mamu, nie pre dceru.

demodun
4. apr 2025

@guudy nedal sa ten výstrih nejako prichytiť jedným stehom? Keď sú tak nazberane?

kavasmliekom
4. apr 2025

Tie zelene kľudne môžu byť. Ale lodičky by som dala nude, žiadne zlaté, ani strieborné.

demodun
4. apr 2025

Aj podľa mňa by tie zelené by mohli byť.

autor
4. apr 2025

@kavasmliekom
@demodun
@viestta
@viestta
@guudy
@nynia dievčata tieto? alebo čierne radšej nie?

viestta
4. apr 2025

Za mna tie zelene

guudy
4. apr 2025

@demodun vies co, nie, dcera je nizka a ten vystrih mala fakt velky. Vystrih bezne zmensujeme stehom, ale toto bolo too much, ona sa necitila dobre 🙂

autor
4. apr 2025

alebo tieto? Len pod to aku podprsenku?

autor
4. apr 2025

joj tieto už nie su len xs 🙂 ale su ešte v inej farbe..

nynia
4. apr 2025

@viestta nevsimla som si ten koment az teraz ale aj tak vies si predstavit, ze medzi takymi 15rocnymi bude s takym vystrihom? Ale tak na kazdom inak vyzneju tie saty...

Autorka mne sa pacia bud tie prve cierne alebo tretie cierne nieco take by som hladala na ten styl len inu farbu

palicka
4. apr 2025

Mne sa páčia všetky prezentované. Ak máš na nich postavu, výber si podľa ľubovôle. U mám by vyhrali prvé čierne alebo posledné zelené

guudy
4. apr 2025

Aj mne sa pacia prve cierne alebo posledne zelene 🙂

kavasmliekom
4. apr 2025

Mne sa páčia posledné čierne. Jednoduché.

demodun
4. apr 2025

Mne sa páčia posledné čierne aj tieto zelené.

nevenka
4. apr 2025

Tie prve su take moc dievcenske podla mna. Skor nieco puzdrove alebo dlhsie. Farbu uz podla typu, aky si. Mne nejde zelena ani modra. Ja by som si dala aj ruzove, take pudrove, ale iny strih, hoci postavu mozno na ne Ty mas.

nevenka
4. apr 2025

Taky strih, ako su tie posledne cierne, ale keby boli v dakej inej farbe...👌

mandarinka555
4. apr 2025

@viestta Ja som pochopila, že to je pre to dievča, na jej venček, aj to tam tuším píše. Mama má 40 rokov.

viestta
4. apr 2025

@nynia áno, viem si predstaviť aj medzi 25rocnymi taky výstrih. Asi nie som puritanka

viestta
4. apr 2025

@mandarinka555 vsak píše, potrebujem to ja, mama 40 ročná.

normab
4. apr 2025

Zalezi ake mas prsia, ja mam mini cize ten vystrih by mi este padol nizsie😅 inak prve zelene su fajn, okrem tej striebornej blbosti na pase, neviem co to je

Strana
z2