Výber správnej podprsenky pre väčšie prsia
5. mar 2025
Ahojte, potrebujem poradiť s výberom. Som po pôrode a na prsiach je to poznať. Padli dole a koža ostala taká prázdnejšia. Manžel mi prvýkrát povedal svoj názor že v mojom prípade by som asi nemala chodiť len tak bez von. A tak ma dotlačil kúpiť si po rokoch podprsenku aby mi sadla. Vždy som kupovala obyčajné a očividne ani nie moje číslo. Podla tabuliek a meraní mi vyšlo 80 G ale teraz som tehotná v 3 mesiaci tak som radšej zvolila obvod 85. Košíky si myslím že budú dobré. Tak mam tu pár druhov ktoré mi vyšli ako vhodné na astratexe. Myslíte že je to dobrý typ podprsenky? Aby podržali padnuté prsia a zároveň keď sa predklonim tak mi nevypadnu. Foto pridám do komentárov 🙂 ps: mám 24 rokov takže tieto mi prídu byť Celkom mladistvé🙂
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@tarvika ja rozumiem tomu co pises aj tomu co si pisala vyssie. Mozes mat akokolvek vacsie prsia, akokolvek tazke.. to je uplne jedno. Ak ta tlaci kostica, bud nie je na svojom mieste alebo mas zlu velkost, alebo mas zly strih, alebo mas zlu velkost aj zly strih, alebo mas zlu velkost, zly strih a kostica nie je tam kde ma. Ina moznost tu proste nie je...