icon

Vyberte správne letné šaty pre plnšie postavy

8. jún 2024

Ahojte, prosím poradíte mi aké letné šaty sa hodia aby zakryli kila navyše? Hlavne aby ešte nepridávali kola navyše. Tie čo mám doma vyzerám v nich ako balón. Nestihla som zhodiť po deťoch a už asi ani nestíham. Niečo čo zakryje ruky, brucho. Ďakujem
Pripadne typ čo nosiť v lete a necítiť sa ako špekáčik

Strana
z2
lauricka
8. jún 2024

@veselo_neveselo veľké vzory sa, naopak, neodporúčajú, ale drobné...

meduzzzka
8. jún 2024

Za mňa určite strih do Ačka, ja mám tiež väčšie bruško všade radia takýmto ženám strihané pod prsiami alebo zavinovačka, čo nechápem pretože práve tieto zvýrazňujú napríklad väčšie bruško a vyzerajú "tehotenský". Zvýrazniť prednosti na postave, určite máte aj vy čo ukázať. Nie obtiahnuté, pekné ženské šaty, že určite nie tie "Uni vrecia" neforemné, kde sú odporúčané na "bacuľky". Skúste Bonprix a aj v Tescu sa nájdu pekné veci, hlavne dbajte na strih a kvalitný materiál, a vôbec nemusíte vyberať všetko v tmavých farbách, to každý ihneď vie že chcete zoštíhliť, farby ktoré sa vám hodia podľa vášho typu pleti. A keď chcete skryť nohy tak zvoľte maxi šaty dlhé, šaty po kolená veľmi deformujú postavu podľa mňa, opticky skracujú nohy a tiež prezradia ihneď čo chcete na sebe skryť. Veľa šťastia v hľadaní. Ja osobne si myslím že pre nás ktoré máme veľkosť 44 sú šaty v lete úplne najlepšia voľba, nič netlačí, nepadá nemusíte sa napravovať či vám niekde niečo nepretŕča 😉

amynka3110
10. jún 2024

Skús pozrieť na facebooku: Nina moletky live Italy. Určite si niečo vyberieš.Dievčatá predvádzajú šaty na sebe,človek má aspoň nejakú predstavu ako by asi v šatách vyzeral.😘

veronika2599
10. jún 2024

Skús sledovať na instagrame Lilka.Mackanic

zitaje
27. jún 2025
@jumama

Ja som citala radu, ze nema vsetko v jednej farbe, ze to pridava na velkosti, teda akoby si dat bluzkuútopútricko inej farby a suknu, nohavice inej. Teraz velmi letia aj take siroke nohavice a vela maju take komplety z bavlneneho muselinu, podla mna sa to hodi aj plnism zenam. A na Bonprixe teraz zmenili ponuku, maju trosku drahsie veci, ale pekne, prave take rozne bavnlnene komplety.

@jumama presne, ja som teda riadne xxl, isto viac ako autorka, a mám z Bonprix niekoľko ľanových a bavlnených nových vecí, aj šaty tam majú všelijaké rôzne.

Strana
z2