Kde kupujete oblečenie pre škôlkarov?

1. feb 2025

Prosim kde kupujete oblecenie skolkarom? Ja som zvykla kupovat z H&M - nove alebo bazarove, ale mam taky pocit, ze sa uz pohorsili. Na teplakoch aj ponozkach sa robia zmolky, tricka su uplne tenke ako papier, akurat mikiny, bundy a nohavice su ok. Rada nakupujem viac kusov rovnakych napr teplakov alebo podobnych napr tricka. Kde zvyknete vy kupovat oblecenie ktore nieco vydrzi ale zase nestoji vela a ste spokojne? Dakujem pekne

banalu
1. feb 2025

U nas prevazne next, F&F a tchibo.

lusyc
1. feb 2025

Tchibo, lidl.

petamich
1. feb 2025

Tricka HM, Next, Lindex a teplaky Lindex, Next, nieco ma aj z Tchibo

andrejka1974
1. feb 2025

Do škôlky v pohode stavia veci z f&f v tesku alebo pepco sú dosť kvalitne a za super cenu

catherinah
1. feb 2025

Next, Lindex

lucia13022023
1. feb 2025

Next, H&m, zara

mofa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira236
1. feb 2025

Chlapcovi som kupovala prevazne next zaru dcerke lindex pomp next..

loliska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
1. feb 2025

F&F mi vydrzi aj susicku a este posuvam dalej kamoske.

miriamzba
1. feb 2025

Najradšej C&A, viackrát do roka, vždy počkám na akcie. Velmi spokojná som s tou kvalitou.

simona20201309
1. feb 2025

Na zaru nedám dopustiť. Tričko v zľave aj za 4e, legíny 6e. Nakupim z každej farby. Len musíš sledovať akcie.

kristina2412
1. feb 2025

Name It, ( about you, zalando), next, Tchibo, nohavice v HM

banalu
2. feb 2025

@nafka0483 suhlasim
Ale v podstate vsetko co ma drzi aj susicku.
V lete mala dost triciek z pepca a na prekvapenie, tiez podrzali.
A to ja periem a susim dookola, lebo nema kvanata siat. Vacsinou ma v pravidelnom kolobehu cca 6-8 triciek + 6-8 legin a tocime dokola, kym sa nieco neznici alebo nepodrastie. Cize v pracke a susuicke 2-3x do tyzdna.

camelie12
2. feb 2025

Lindex, Tchibo a trochu Next.

pato88
2. feb 2025

Tricka, spodne pradlo, mikiny Lindex, nejake tricka obrazkove z Next, teplaky: Haky Baky teplaky pre chude deturence, Sijeme srdcem , Nosime Kiwi. Sergent Major je podla mna fajn, vo vypredaji dokonca dost lacny. Inak Coccodrillo, ale neviem, mne tam ta kvalita uz tiez nepride top, ale asi lepsie ako H&M

dadaaa87
2. feb 2025

Coccodrillo ale lepšiu kvalitu ,Reserved , Pepco , Sinsay to do škôlky úplne stačí na zničenie.
H&M som už dávnejšie prestala kupovať kvalita je otrasná. Veci stratili farbu, tvar a to zväčša po pár praniach.

radostka
2. feb 2025

Lindex a Next

kiki68
2. feb 2025

Erstnings family vacsinou a potom reserved, next, zara z druhej ruky. Lebo to aj tak znici

pato88
2. feb 2025

Este benetton ma napada, tricka a mikiny som bola spokojna.

sasitimi17
2. feb 2025

No ja nakupujem dcére v sinsay, lacné a teda nestalo sa mi ze by malo oblečenie žmolky alebo ze by nevydržalo pár praní.

emiw
2. feb 2025

@andrejka1974 este v pepcu som na kvalitne detske oblecko nenarazila 🙈

andrejka1974
2. feb 2025

@emiw ja ich mám veľa a bohaté poslúžia

tinus89
2. feb 2025

@sasitimi17 tak to asi ja mám ,,šťastie,,dvoje body zo sinsay, jedno diera ani neviem z čoho a druhé roztahane rukávy a scrvkrnute o dve čísla...sú aj kvalitnejšie značky vo výpredajoch za tie peniaze

sasitimi17
3. feb 2025

@tinus89 ktoré?

tinus89
3. feb 2025

@sasitimi17 lindex vo výpredaji sa dá super nakúpiť, next na zalan.o, AY máva Benetton, Gap veci, akurát minulý týždeň mi prišla za 10e gap súprava, úplne že neskutočný materiál...inde ju majú za 50e..Zara keď ma konečné výpredaje, veci po 3-4,5e, páperove bundy deťom som po 12e k roku kúpila...

jesenzima
3. feb 2025

Do škôlky väčšinou pepco .. ale rada kupujem veci v Decathlone a Sportisime, odtiaľ má hlavne dcéra ...

eskop
4. feb 2025

Ja zvyknem sinsay, aj pepco aj F&f aj hm sem tam lidl .. ale tiež som názoru ze hm ss dosť pokazilo, niektoré tie tričká sú už len jerseove ani nie ze bavlna.. keď bola menšia tak som zvykla zara ale už dlhšie som tam nevidela pekne kúsky pre deti

dory11
4. feb 2025

Rôzne HM,Lidl,Tesco,Kika pepco ,cocoridlo.niekdy kúpim aj značkové nové raz začas Adidas atď prípadne iné značky aj si dávame šiť či čiapky čelenky šaty .tak že tak rôzne

laskonka_lasky
5. feb 2025

C&A, H&M, Sinsay, Kik mne to je vlastne jedno aj tak v škôlke všetko poničia a asi jediná napíšem,že aj v sekáči😄