Kde kupujete zimné oblečenie a obuv pre deti?

19. nov 2024

Ahojte,

prosím, napíšte mi, kde kupujete zimnú obuv a oblečenie pre deti, aké konkrétne zimné nepremokavé nohavice sa vám osvedčili, poradte značku, prípadne obchod.
Koľko párov obuvi kupujete deťom, aké konkrétne a kde.
Ďakujem.

vahcaac
19. nov 2024

Lindex čo sa týka búnd 2x a kombinézu 1x. Zimné topánky Bundgaard 1x, oteplene gumáky bundgaard 1x. Tie topánky sú tak kvalitne, že mu vydržia celu zimu a stále sú potom pekné pre ďalšie vynosenie. Má tri roky a zatiaľ vždy vydržal sezónu. Nikdy mu nepremokli a ak by náhodou, mám na výmenu čižmy. Odmietam si zapratavat dom viacerými kusmi. Teraz som mu dala ešte k bunde ušiť nepremokavé nohavice podšité barancekom k bundám. Značka DARJA.

vahcaac
19. nov 2024

Ešte mám skúsenosti s Reima značkou, tiež veľmi dobre, ale drahé, Lindex mi príde úplne dostačujúci pre takto malé dieťa ako mám ja.

viestta
19. nov 2024

Topanky kupujem roky len v Sportissime a na kazdu zimu mal len jedny topanky. Oblecenie ako kedy, asi vsetko niekde inde

autor
19. nov 2024

@viestta mate nejake konkretne overene, ktore kupujete kazdy rok? Dakujem
@vahcaac dakujem, popozeram to

viestta
19. nov 2024

Kazdy rok kupujeme ine, mame osvedcenu znacku AlpinePRO ale mali sme aj ine znacky. Od troch rokov ma topanky len zo Sportissima, na kazdu sezonu

simona92101
19. nov 2024

Vek deti? Je rozdiel ci skolkarovi alebo pubertakovi.5r v obuvi kupujem len jednu znacku,a to Primigi,ma uzku velku nohu,snehule aj zimne s goratex upravou-vyborne vydrzia aj mokro aj sneh.mladsej 2r zase Froddo.

miniatura14
19. nov 2024

@vahcaac Ahoj, ktoré konkrétne Lindex bundy kupuješ? Mne prídu všetky nejaké tenké...

ailiba
19. nov 2024

Neviem, odkial si, ale ja detsku obuv kupujem vyhradne v detskej obuvy. Ano, su drahe, ale perfektne sedia, najma, ked je nozka este vo vyvine. Je to okolo 50-60 eur. Kazdemu dietatu jedny. Inak maju vzdy jedny fakt kvalitne a jedny, take alternativne, lacnejšie (pre istotu).
Zimny overal (aj v Lidli maju dobry). A zimnu bundu, ked niekam ideme, povedzme na navstevu. Nepremokave nohavice (tenke, pod to teplaky, pancuchy...).

autor
19. nov 2024

@ailiba z Bratislavy, ano minuly rok sme mali Protetiky a DD stepy ale po chvilke nosenia vyzerali hrozne, hlavne tie protetiky.
Nepremokave nohavice odkial kupujete?

vahcaac
19. nov 2024

@miniatura14 práveže vôbec, sú super, ak žiješ ale na mieste kde je naozaj zima, tak odporucam Reima.

vahcaac
19. nov 2024

Toto je Lindex

letfenixa
19. nov 2024

Na oblečenie Didriksons, topánky Keen a DDstep.

oceanahory
19. nov 2024

My sme mali doteraz Lindex, ale tento rok som kupila pre 2,5 rocneho syna Reima overal, ciapku aj rukavice a Didrikson kabat s nohavicami, kedze chodime velmi vela von, skoro za kazdeho pocasia aj v zime a do tuhej zimy su naozaj vynikajuce, uplne neporovnatelna kvalita s ostatnymi. Sice su naozaj cenovo drahsie, takze sa oplati kupovat iba ak niekto travi vela casu s dietatom vonku. A teda mame aj barancekovu handmade softshellku, ktora tiez casto postaci v zime s termo pradlom.
Obuv sme tento rok siahli po znacke Bartek, zatial spokojnost. Mame dvoje vodeodobne, jedny zateplene s barancekom a druhe vhodne do snehu.

lentilka78
19. nov 2024

Väčšinou kupujeme v sportissime a v decathlone. Posledné 2 roky hlavne v decathlone, aj tak im topánky vydržia len jeden rok, lebo z nich vyrastú, tak sa neoplatí kupovať drahé značky.
A zimné bundy väčšinou v sportissime, na konci minulej sezóny sme kúpili všetkým 3 nové za polovičné ceny, väčšie o číslo, včera si ich skúšali a sedia akurát 😊

euka210
19. nov 2024

Topanky 2ks bud Deichmann alebo Spotisimo

ailiba
19. nov 2024

Ked ste z Bratiskavy, tak v karlovke je v Ceresniach detsky obchod Bombini. Tam kupujem aj topanky a maju tam aj velmi kvalitne detske oblecenie a nie je ani predrazene. Tak tam aj kupujem softselove nohavice na von.

ailiba
19. nov 2024

DDstepy budu vzdy po par mesiacoch vyzerat hrozne. Je to barefoot. No, ja kupujem, co im sedi... Nemam oblubene znacky. Oj dana znacka mava viac modelov. Pripadne od isteho cisla maju iny tvar... Takze mne tam vzdy nazhrnaju kopec topanok a ja skusam a pozeram ako sedia a co na to deti. V predajni maju kopec hraciek pre deti, takze tie sa tam zatial mozu hrat a volne pohybovat (pocas toho ich sledujem). Ale mam male deti, takze oni z toho aj tak za par mesiacov vyrastu... Pre vacsie deti sa kludne oplatia celorocne topanky a v zime sa do nich da vlnena vložka. Take topanky tam tiez maju.
Oblecenie si davaju sit, oni navrhuju modely. Nohavice maju siroky vysoky pas (kvoli ladvinam, nech nema dieta holy chrbat) a patent na clenkoch. Su nepremokave. Maju aj viac typov.
Za mna urcite odporucam.

autor
19. nov 2024

@ailiba dakujem, ten obchodik poznam, kupovali sme tam v lete sandalky pre deti ale mame ho strasne daleko... Skusime asi obchodik Minifutky, tam sme uz tiez viackrat kupovali, mladsiemu (3 r) sedia DD stepy kvoli vysokrmu nartu a starsiemu sme dnes kupili v Sportisime jeden par.

cecilia29
19. nov 2024

Topánky zimné za mňa protetika. Naša nosila 2.sezony a sú ako nove. DD steps sa skoro zničí. Protetika sedi aj na vyšší nart. Ale tuto zimu som pri cene už skoro zaplakala

ivanavin
19. nov 2024

Perfektné oblečenie majú na Dupeto, hlavne čiapky sú ušité úplne dokonale. Aj softshelky majú perfektne, len si človek priplatí. No keď už to kúpiš, zistíš, že ani nič iné dieťaťu nebudeš obliekať, lebo tie veci sú fakt krásne a kvalitné.

smilingwoman
20. nov 2024

@ailiba nie všetky DD step sú barefoot. Maju aj klasické s oporou klenby. Ja som kupila tie .plus plánujem ešte dokúpiť nejaké snehule alebo také niečo.

anna_anicka83
20. nov 2024

Na zimu topánky Superfit alebo Primigi s goretexom. DD step nám bolo úzke. K tomu nejaké snehule - Decathlon, Sportissimo. Syn má iba dva páry, dcéra má aj športové s goretex - Decathlon, keďže tie Primigi má také slušácke, tak na von nosí tie športové. My sme západ, väčšinu zimy vydržíme iba v zateplených softshellkách (pod tým, legíny, keď je chladnejšie termo prádlo). Zimnú bundu z normálnych obchodov (Reserved napr.). Na sneh kupujem buď kombinézy z Lidlu, ale najčastejšie už len cez bazár značku Alpine PRO, pretože na týždeň lyžovačky a pár dní snehu sa mi na jeden rok toľko investovať neoplatí.

ailiba
20. nov 2024

Super, tak ste si nasli svoje.

ailiba
20. nov 2024

@smilingwoman ano, suhlasim... To som aj pisala, ze jedna znacka ma viac modelov. Preto nekupujem z internetu, ale vzdy skúšam....a nefixujem sa na jednu znacku.