Upravené pravidlá bazáru

bob
19. nov 2007

Ahojte,

trochu sa zmenili pravidla Bazaru. Bol upraveny posledny bod a pridany novy. Po novom:

- Nevkladaj do inzerátov reklamu alebo odkazy na webové stránky (ani do priložených fotografií - t.j. ani žiadne logo).
- Nepíš VEĽKÝMI PÍSMENAMI, ani nevkladaj "ozdobné znaky", ktorých účelom je graficky odlíšiť inzerát od ostatných (napr. výkričník, rôzne pomlčky, hviezdičky atď.)

Myslim, ze k tomu vela vysvetlovat netreba. V poslednej dobe je tu vela inzetov, ktore sa stavaju skoro necitatelnymi, kvoli pouzivaniu roznych technik na zvyraznenie. Inzerat ma obsahovat normalny, citatelny text, ktory popisuje danu vec a nic viac. Co sa tyka reklamy v inzerate, iba som pre istotu pridal, ze tato reklama nesmie byt ani v prilozenom obrazku.

Poprosim vas preto, co najrychlejsie si zmenit inzeraty, ak nespnaju tieto pravidla. Nevyhovujuce inzeraty budu stopnute.

emjee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emjee
19. nov 2007

🙂

melory
20. nov 2007

pre porozumenie, ked chcem predat znacku chicco mozem uviest ze chcicco?, len Nevkladaj do inzerátov reklamu alebo odkazy na webové stránky (ani do priložených fotografií - t.j. ani žiadne logo).

emjee
20. nov 2007

melory - samozrejme mozes napisat o aku znacku kocika sa jedna 😉 ide o to, aby v texte nebol odkaz na web firmy, ktora ich vyraba, ani na iny web (vela bab pridava odkazy na bazare inych stranok) resp. aby na obrazkoch nebol vodoznak firmy a pod.

melory
20. nov 2007

dakujem za vysvetlenie. inak tych linkov je na fore dost...ide len o inzeraty?

emjee
20. nov 2007

nerozumiem celkom otazke 😅 ci sa tieto pravidla tykaju len bazaru? ano, na fore mame zvlast pravidla 🙂 ktore su ale podobne
na fore takisto nesmu byt linky na firmy a firemne prezentacie
co sa tyka linkov na clanky, paragrafy a pod. to je vo fore zatial pripustne

melory
20. nov 2007

myslela som to tak, ze si mamicky vymiename linky na kociky

pho
7. jún 2008

Příjde mi to teda jako nemístná buzerace. Tady jsou pro někoho nečitelná velká písmena? Nebo pomlčky, vykřičníky atd? Pokud chci něco prodat, tak to zvýrazním, aby si toho někdo všiml, ne?

emjee
7. jún 2008

pho jenze kdyz to delaj pak vsichni, jaky to ma smysl?

hajanka
11. jún 2011

@bob chcem sa opytat, ako admini chapu rozdiel medzi slovom "nenoseny" alebo "nepouzity" a "novy" 😀 😀 😀
Nie je ten vyznam nahodou rovnaky? Ved ked je vec nenosena, alebo nepouzivana, tak to predsa znamena ze je nova! Mate nejaky konkretny problem so slovickom "novy"? Rada by som poznala odpoved. Dakujem.

kiara08
11. jún 2011

hajanka 🙂

silvia0111
13. jún 2011

ahojte, chcela by som sa spytat, ci sa da v bazare vyhladavat podla mesta, zeby som si pozrela len inzeraty z urcite mesta, a odber by sme si dohodli osobny a nie postou.
dakujem

benne
13. jún 2011

@silvia0111 ked si zadáš mesto do toho rámčeka v bazáre: "či hladáš niečo špeci", tak ti vyhodí inzeráty od najnovších z danej oblasti.. ale asi to záleží, či sa daný inzerent priznáva k miestu bydliska.. 😉

silvia0111
13. jún 2011

@benne dakujem, vyskusam 😉

bob
autor
15. jún 2011

@hajanka Slovo "Novy" sa typicky v bazaroch pouziva na popis tovaru, ktory je tzv. "z prvej ruky". Predajca ho nekupil na vlastnu potrebu ale kupil ho (napr. z velkoskladu) za ucelom dalsieho predaja.
Takyto "Novy" tovar sa u nas nesmie predavat.

Aby sme odlisili takyto tovar od tovaru, ktory si niekto kupi na vlastnu potrebu a nasledne chce predat, rozhodli sme sa namiesto "novy" v tychto pripadoch pouzivat "nenoseny", "nepouzity".

Je to viac popisane v pravidlach bazaru, bod 3: https://www.modrykonik.sk/ako-funguje/bazar/

hajanka
16. jún 2011

@bob Dakujem 🙂

majka12
13. sep 2011

Může mi někdo poradit jak smažu ze svých oblíbených inzerátů ty inzeráty, které již neexistují? 😕 😕 😕 😅 Pořád se mi tam motají a nevím jak se jich zbavit. 😅

danu
13. sep 2011

@majka12 kliknes na ten inzerat potom kliknes na tu hviezdicku a tym sa ti inzerat odstrani z oblubenych 😉

majka12
14. sep 2011

@danu díky 😵 😵

mirip
22. okt 2011

😠 "Milí" admini,asi zase nemáte čo robiť a nudíte sa že????????????????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Zase ste mi stiahli inezráty ktoré prav idlá splnali!!!!!!!!!!! Už toho začínam mať plné zuby, niekomu inzeráty necháte a má tu xy nových vecí dokonca inezráty ktoré sú zaradené do kategórií kam vôbec nepatria a inému nie, prečo nemáte jednotné pravidlá pre všetkých!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠