Ahojte, hľadala som, ale nikde som nič na túto tému nenašla. Beriem AD paretin na panickú poruchu od septembra 24 stavy sa mi zlepšili povedala by som že to bolo tak o 70% lepšie ale posledný mesiac mávam zase úzkosti.. stalo sa to niekomu ? Ak ano ako ste to vyriešili ?
@karin183 ahoj áno párkrát sa mi to ešte vrátilo..Liečba našej duše je troška zdlhavejsia.Nefunguje to tak,že nám dali lieky a mu ideme už iba hore.Je to troška taká husenkova dráha.Bud trpezlivá,staraj sa teraz keď ti je horšie viac o seba,dopredaj si,relaxuj,uvoľňuj telo a konzultuj určite s lekárom.Vela zdravia prajem 🙏♥️
Tiez som uzivala Paretin a ked mi zabral, to bolo neskutocne dobry pocit zo zivota. Ale potom presne, mala som dni, ked som sa aj napriek AD citila horsie. Uz nikdy nastastie nie tak ako pred AD ale uzkosti tam boli. Na akutne veci, ked som ak vedela, ze ma prist nieco narocnejsie alebo som uz v tom stave bola, som preventivne vzala Spitomin - tiez predpisany liek od lekarky. A potom som to len prijala, ze mam proste len lepsie dni a horsie dni a lieky nie su vsemocne.
Ja beriem a keď sa mi zhorsili zvýšila mi dávku rano celú a večer polku. Ale treba to prebrať s lekárom on vie najlepšie čo pomôžem. Brala som tak pol roka a potom zase len celú rano. Teraz mam celú ale už som bola na polke asi rok. Len som po potrate tak po konzultácii ze to pre istotu zvýšime na celú a v lete opäť na polku
@gabsuska ďakujem pekne, nápodobne ❤️
@deti95060810 Ďakujem preberiem, ale až 21 idem k lekárke tak som sa chcela aspoň informovať
@elye11 ja teda neurol ani nič podobné nemám ani som nemala a na uzkosti trpím uz cez 3 roky len sa liečim kratšie a je to teda hrôza..
@ruzasipova asi máš pravdu aj zdravý človek ma dobré ale aj zlé dni .. a ak sa môžem spýtať užívaš lieky stále alebo si bez liekov a funguješ ?
@ronie338 ja beriem ráno celú večer polku no a teda mám viac problémov ako je napr. ťažké vstávanie niesom schopná ráno vstať musí ma niekto zobudiť na budík nereagujem a zase v noci neviem zaspať .. uvidím čo mi povie doktorka 🙂 snáď sa polepší ..
ďakujem všetkým za rady ❤️
@karin183 Ahoj, ako si to zvládla ? beriem AD už 7 rokov a napriek tomu mám zle stavy ktoré aa neustále vracajú, mám veľký strach že budem takto fungovat navždy, pred mesiacom a pól som mala hrozne stavy a zvýšila mi paretin no teraz sa to zase vrátilo, psychiatrická tvrdí že mi prišlo horšie kvôli antibiotikám ale nejako sa mi tomu nechce veriť, mám hrozne obavy že už mi nie je pomoc
@jaa00 ahoj no teda mne liečbu neupravila zatial, že to sa deje pri psychickom vypätí a ak by to neustupovalo tak budeme menit lieky .. ja som musela minule ísť na psychiatrickú pohotovosť tak zle mi bolo .. dali mi iniekciu a nastastie sa mi uľavilo .. doteraz som nebrala ziadne benzo no mam preistotu neurol predpísaný .. drzim palce nech ti je co najskor dobre
jednoznačne prebrať s ošetr. lekárom...
alebo sa zvýši dávka súčasných ad, alebo sa dajú nové ad...