Aké máte skúsenosti s augmentáciou?
ahojte zienky..
premyslam nad tymto zakrokom a chcela som sa opytat ake mate skusenosti...mam vybrate tri kliniky, v mojom pripade zohrava rolu cas,kedy je mozne zakrok vykonat a samozrejme aj suma..ak ste niektora podstupili zakrok v mediklinik(ba) alebo u svehlika (ke) ta tretia klinika je v brne,takze tu spominat ani nebudem..budem len a len rada ak mi napisete svoje skusenosti, dojmi a spokojnost s pracou, pripadne odporucite aj ine kliniky..no nechcem dat viac ako 2200eur za opku..dakujem
rask: ahoj, moc sem uz nechodim, v pohode, uz sa citim fajn, a ty ako??? ty si bola teraz vsak???
rask: ahooj, nechodim na toto forum, prepac ze som sa neozvala...no v celku je to pohoda, ale nie som az tak spokojna po pravde, ako ty? ty si spokojna??
ahooj. hej chodím. napíšem ti súkromnú správu....
Caute baby,prave som volala do medikliniku v Leviciach na konzultaciu.Mam ist 10.7. a operovat by ma vedel uz v auguste ale nechcem cez leto,radsej cez zimu.Viete mi napisat nejake skusenosti s touto klinikou?Inak som bola prekvapena ze za tyzden mozem prist na konzultaciu,volala som aj do Bystrice a tam by som cakala tristvrte roka na konzultaciu a dalsi tristvrte rok na opku...to je sila...A ozaj kolko vas to vyslo baby?Ja ratam tak do 2600 max. duuufam 😒
Ahoj horalkalv ako dopadla konzultacia?Jat tiez uvazujem nad operaciou na klinike v Lv ale zatial zbieram info a tak
U doktora Csendesa - vybral dobre ;o)
na konzultáciu cca týždeň a operáciu som mala do mesiaca
@vendy18
No tak moje pocity z konzultacie boli zmiesane.Najprv ma prekvapilo ze som musela hodinu cakat na konzultaciu aj ked sme boli dohodnuty na presnej hodine.Konzultaciu som mala s majitelom kliniky,ci kto to bol doktor Csendes.Navrhol mi mentor 375ml stredny profil.No kamoska ma 350 ml mentor stredny profil,ma pekne 3-ky,na ja by som prijala nieco este vyraznejsie,preto by som chcela min 400ml.Operovat ma ma nejaky doktor z Budapesti Peter Vancso.Este som o nom nepocula,no dufam ze sa s nim skorej stretnem ako na operacnej sale.Ved predsa on je ten co sa vyzna a vykonava zakrok,pre to by ma mal vidiet skor,pomerat a navrhnut mi implantaty.No neviem.A ked som sa pytala na cenu tak mi povedali uplne inu ako maju na svojej stranke ktoru nedavno menili.A ked som sa na to ozvala tak povedali ze sa budu riadit cenou na stranke,to je sila akoze.200 eur hore dole 🙂
Neviem,chcem ist az v polovici februara...dovtedy mam casu dost popozerat aj ine kliniky ale nechcem vela cestovat po operacii.
No a co sa tyka ich prace som si pytala nejake foto pred a po operacii a oni mi tvrdili ze nemaju ziadne,aj to mi prislo take zahadne...az mi nakoniec ukazali jedno 21 rocne dievca s rovnakymi implantaty ako chcu dat mne,no pravdupovediac cakala som nieco viac od 375 ml....
Uvazovala som nad operaciou na tejto klinike ale teraz mam pochybnosti :( Vobec sa mi nepaci ze konzultaciu vedie doktor ktory vas vobec nebude operovat a este k tomu on vybera aj implantaty je to zvlastne.Dalej tie zmätky okolo ceny operacie ako pisala horalkalv im tiez nepridavaju na dôveryhodnosti,asi si vyberiem inu kliniku...
Ahojte, nemáte niektorá skúsenosti s Dr. Očenášom? Budem vďačná za každé info.

baby, bol niekto na opke u Marsala?