icon

Aké opaľovacie krémy/mlieka používate?

djd
18. jún 2010

Ahojte "koníčkarky"! Zaujímalo by ma, aké opaľovacie prostriedky používate (značka a faktor). S ktorými ste spokojné, prípadne, s ktorými ste boli nespokojné a prečo?
Ja používam dlhé roky Astrid-mlieko na opaľovanie, akurát včera som kúpila 400ml balenie, faktor 10 😉 Príjemne vonia, ľahko sa rozotiera, dobrá cena. Len som váhala nad faktorom..

Strana
z4
maggieee
3. máj 2021

Ahojte mamičky, my používame celá rodina prírodné opaľovacie mlieka od Nobilisu SPF 30 , https://eshop.nobilis-tilia.sk/prirodna-opalova...

hana_halenarova
27. máj 2021

Ja som mala astrid teraz so sebou na dovolenke na Kanároch a prvý deň som sa úplne spálila 🤐 hold, to slniečko je tam úplne iné, keďže je to blízko k Afrike. Nobilis inak poznám, len som nevedela, že majú aj opaľovacie krémy 👏

incusa
31. máj 2021

ja mám 3 mesiace pred pôrodom, tak som práve zháňala opaľovací krém z prírodných zložiek...je fajn, že o tom zrovna píšete, ďakujem 🙂

klara_ku
11. jún 2021

ja používam aj v našich podmienkach faktor 30 , s tou 10tkou by som bola červená ako rak :D

incusa
22. jún 2021

tak som si kúpila Nobilis SPF 30, veľmi ľahko sa rozotiera a príjemne voní...presvedčilo ma ale hlavne to, že je šetrný k prírode 🙏 Koľko koralov už muselo vyhynúť, keď sa ľudia paplajú s toľkou chémiou 😕

Strana
z4