icon

Aké sú časté vedľajšie účinky Lexaurinu?

4. feb 2025

ahojte, mal niekto nejaky vedlajsi ucinok?
berem denne uz mesiac.
stale zle na tom

guudy
4. feb 2025

Beries iba Lexaurin a nic dalsie? AD?

derdia
4. feb 2025

Lexaurin nie je liek na dlhodobu liecbu.
To po prve. A po druhe vytvara zavislost. Takze ak ti nie je lepsie, smer psychiater. A neboj sa. Pol naroda potrebuje psychiatra. Ak nie tristvrte....

autor
4. feb 2025

@guudy beriem este duloxetin

autor
4. feb 2025

@derdia chodim ale som totalne na hospitalizaciu ale nemozem opustit a nechcem svoje dieta. mam chodit dakam denne? existuje daky stacionar kazdy den?

guudy
4. feb 2025

Ak sa citis na hospitalizaciu, tak na nu chod. Lepsie, ako keby sa ti stav zhorsil. A volaj este dnes psychiatrovi a ries to.

autor
4. feb 2025

@guudy ano idem tento tyzden to s nim prebrat

sleepy_joe
4. feb 2025

@derdia tak sa asi pohybuješ medzi takými ľuďmi, lebo ja vlastne ani nepoznám ľudí, čo chodia psychiatrovi. a popravde by som sa nerád nimi obklopoval, lebo človeka môžu stiahnuť na dno.

autor
4. feb 2025

@sleepy_joe stiahne ta smrt blizkeho a znasilneniem atyranie par rokov. lieky beriem roky ale teraz mi este umrel blizky som na dne

autor
4. feb 2025

@sleepy_joe nepohybujem sa nikde leebo ludia okolia mna su uplne v inej sfere ako ja nemam chut s nimi s abavit

momo00
4. feb 2025

@sleepy_joe a ako by ťa taký ľudia stiahli na dno? Asi si nie celkom v poriadku. Niekto zvláda stres a iné veci v živote inak. A keby si sa dozvedel, že niekto blízky má problémy, tak by si ho odstrihol? No mal by si sa nad sebou zamyslieť. Nie posudzovať ľudí, ktorý si sami nevedia pomôcť.

autor
4. feb 2025

@momo00 vlastna rodina ked ti umiera? ano prepac ale citim sa zle

autor
4. feb 2025

@momo00 prepac ty si pisala inde, uz ani nevidim :(

mata90
4. feb 2025

Aké veľké dieťa máš?

guudy
4. feb 2025

@sleepy_joe zda sa, ze sam by si potreboval pomoc…

lenka188
4. feb 2025

@sleepy_joe Mozno by si bol prekvapeny kolko ludi, ktorych poznas tomu psychiatrovi chodi. Len o tom nehovoria presne kvoli takym predsudkom, ake tu prezentujes.

autor
4. feb 2025

@sleepy_joe AHA TAKZE PRETO SA so mnou nik nebavi? to je kamratstvo?

adriena85
4. feb 2025

Existuje aj denné psychiatrické stacionare, skus pozrieť ci je v tvojom meste

autor
4. feb 2025

@adriena85 pozriem dakujem

autor
4. feb 2025

@mata90 5 rokov

mata90
4. feb 2025

Ak chceš napíš ip, aj ja mám 5 ročné dieťa. Ak sa potrebuješ poradiť alebo vyrozprávať, tak kľudne napíš.

veva10
21. aug 2025

Dobrý deň beriem dlhé roky lexavrin 1.5rano a večer mávam.strasnw úzkosti neviem ani prečo žalúdok mi zviera nemôžem spávať alemchcela by som lexavrin vysadiť viete mi niekdo poradiť?máte také skúsenosti?