Aké sú časté vedľajšie účinky Lexaurinu?
ahojte, mal niekto nejaky vedlajsi ucinok?
berem denne uz mesiac.
stale zle na tom
Lexaurin nie je liek na dlhodobu liecbu.
To po prve. A po druhe vytvara zavislost. Takze ak ti nie je lepsie, smer psychiater. A neboj sa. Pol naroda potrebuje psychiatra. Ak nie tristvrte....
@guudy beriem este duloxetin
@derdia chodim ale som totalne na hospitalizaciu ale nemozem opustit a nechcem svoje dieta. mam chodit dakam denne? existuje daky stacionar kazdy den?
Ak sa citis na hospitalizaciu, tak na nu chod. Lepsie, ako keby sa ti stav zhorsil. A volaj este dnes psychiatrovi a ries to.
@guudy ano idem tento tyzden to s nim prebrat
@derdia tak sa asi pohybuješ medzi takými ľuďmi, lebo ja vlastne ani nepoznám ľudí, čo chodia psychiatrovi. a popravde by som sa nerád nimi obklopoval, lebo človeka môžu stiahnuť na dno.
@sleepy_joe stiahne ta smrt blizkeho a znasilneniem atyranie par rokov. lieky beriem roky ale teraz mi este umrel blizky som na dne
@sleepy_joe nepohybujem sa nikde leebo ludia okolia mna su uplne v inej sfere ako ja nemam chut s nimi s abavit
@sleepy_joe a ako by ťa taký ľudia stiahli na dno? Asi si nie celkom v poriadku. Niekto zvláda stres a iné veci v živote inak. A keby si sa dozvedel, že niekto blízky má problémy, tak by si ho odstrihol? No mal by si sa nad sebou zamyslieť. Nie posudzovať ľudí, ktorý si sami nevedia pomôcť.
@momo00 vlastna rodina ked ti umiera? ano prepac ale citim sa zle
@momo00 prepac ty si pisala inde, uz ani nevidim :(
Aké veľké dieťa máš?
@sleepy_joe zda sa, ze sam by si potreboval pomoc…
@sleepy_joe Mozno by si bol prekvapeny kolko ludi, ktorych poznas tomu psychiatrovi chodi. Len o tom nehovoria presne kvoli takym predsudkom, ake tu prezentujes.
@sleepy_joe AHA TAKZE PRETO SA so mnou nik nebavi? to je kamratstvo?
Existuje aj denné psychiatrické stacionare, skus pozrieť ci je v tvojom meste
@adriena85 pozriem dakujem
@mata90 5 rokov
Ak chceš napíš ip, aj ja mám 5 ročné dieťa. Ak sa potrebuješ poradiť alebo vyrozprávať, tak kľudne napíš.
Dobrý deň beriem dlhé roky lexavrin 1.5rano a večer mávam.strasnw úzkosti neviem ani prečo žalúdok mi zviera nemôžem spávať alemchcela by som lexavrin vysadiť viete mi niekdo poradiť?máte také skúsenosti?

Beries iba Lexaurin a nic dalsie? AD?