Aké sú príznaky problémov s krčnou chrbticou?
Už som sem písala snažím sa nájsť a vyriešiť problém.
Mavate alebo mali ste niekto problém s krčnou chrbticou? Ak ano aké príznaky ste mali?
Ahojte ake tabletky od bolesti vam pomahaju ?
Tiež som si prešla tie stavy, ktoré sa tu opisujú a tiež začala zlyhávať psychika, lebo to bol strach z toho čo sa so mnou deje… ja som však vedela z čoho, z nepodarenej thajskej masáže, kde masérka po mne skákala a rôzne neprirodzene ma vykrúcala, až mi povyskakovali stavce a potrhala mi nervy..
Ja som na lekárov nečakala, asi po mesiaci a pol som súkromne vyhľadala fyzioterapeuta( neskôr som sa dozvedela, že stále to nie je lekár a nemuselo to výjsť) a ten ma napravil, presne mi opísal ako k tomu prišlo na tej masáži😤 a do 2 mesiacov mi problémy zmizli vďaka bohu🙏🏼 lebo naozaj to šlo dolu kopcom, závrate, nevedela som sa predkloniť, lebo hneď strata sluchu, zahmlievanie pred očami, brnenie a takmer do bodky všetko tu spomenuté a bolo to ,,len,, z krčnej chrbtice,.
@sisamisaaa áno, možno aj preto, že som nečakala a riešila hneď a vedela som, že to bolo z tej masáže nešťastnej… už je to aj rok a pol a zatiaľ klop klop, nemám už tie stavy…
Tak ti moc držím palce🫶
@sisamisaaa vyliecilo sa vam to?
Dobrý deň baby čítam ako co tu píšete už som fakt zufala už druhý mesiac mávam také ako zavraty zvládnem triaska bola som na internom tak ze výsledky mam dobre co sa týka krvi až nato ze vraj sa mi robí v tele nijaká infekcia alebo zapal nastúpila som do práce prvýkrát ako upratovacka takže robota plus doma tiež bola som na neurologii tam mi bolo zistené pretazene svalstvo tak som brala guajacaran ale neprešlo to pri akej kolvek námahe ci zohnuti mam zavraty mam stoho aj paničky strach môj obvodny mi predpísal frontin lieky ktoré po týždni som musela vysadiť pretože som mala stoho hrozne stavy takže mením si aj obvodného nakoľko mi povedal ze som nemala tie lieky vysadiť ďalej som zašla na ortopediu poslal ma na rengen a bolo mi zistené ze mam skoliozu plus chronicky polytopny vas chcem sa vás opýtať či ste mala niektorá takéto stavy fakt sa bojím ci to nieje vážnejšie lieky trosku zaberajú ale nieje to bohviečo a v pondelok mam nastúpiť do práce takže neviem ako ďalej ďakujem za ktorúkoľvek odpoved
@zuzana33355 ja som pochodila tolko...a nikto mi toto nepovedal...aspon ze vam ano ked z toho cp pisete mate podobnu diagnozu....ake stavy ste mali po liekoch?
No mala som také ze som si chcela ublížiť niečo hrozné a nakoľko som volala obvodnému že som lieky vysadila tak mi povedal ze som ich mala ďalej užívať takže mením si aj obvodného nakoľko ma nevie dať do kopy dnes som išla na kontrolu endokrinológia a všetko je v poriadku už som fakt zufala ešte vyskúšam ct ale fakt sa bojím neviem ako ďalej mam aj dosť stuhnute svalstvo a cítim takú tazobu na krku takže zajtra si chcem vybaviť ešte rehabky poprípade masaze možno že je to fakt z krčnej no neviem vidím ako rozmazane proste ako opýta no neviem... a vy ako??? Ako ste to riešili???
@veja2208 budem rada ak mi odpíšte ako ste boli vy natom
@zuzana33355 teraz chodim ku oani na vilojtovku a robi aj makke techniky, a stabilozacne cviky a ja mam pocit stuhnytych svalov. Len ono toho je strasne vela co ovplyvnuje...aj napriklad mobil a jeho pouzivanie
@veja2208 a ako je vám lepšie pretože ja stačí ze akokoľvek sa namaham a už na druhý deň sa cítim ako opýta 11.11 mam ísť na rehabilitácie no ale bojím sa ci to somnou nebude horšie po tých masáž ach alebo rehabkam no uvidím ale chcela by som už normálne fungovať takto sa nedá...
@sisamisaaa ako ste na tom s odstupom casu? Mam podobne problrmy, tiez od krcnej: tuhnutie, zavraty, pocity nestability a na odpadnutie. Bolesti krcnej a hlavy, dvihanie zaludka.... dakujem za odpoved
@adulienka11111 dobrý deň jednoznačne rehabilitácie a cvičenie mne to veľmi pomohlo trva to dlhšiu dobu ale fakt to zaberá ešte niesom celkom fit ale zlepšuje sa to nakoľko doma cvičím každý deň
@vikusik231 zrazu z ničoho nič silná bolesť hlavy až taká pulzujúca musela som to stále pomaly predichat často keď som vstala tak som mal zavraty
@krasolienka1
Ono krcna vie urobiť dosť veľké problémy vyskúšajte rehabky a uvidíte ja som mala tiež to isté iba som nemala bolest hlavy ale tie tocenia boli hrozne keď som niekde išla alebo v práci priateľa hlavne pri predklone tak boli zavraty také ako keby som bola opýta bilo mi srdce rýchlejšie aj bleda som bola na tvari pri prvej rehabilitácii som fakt ožila tie zavraty môžu byť spôsobené cievami že sa vám neprekrvuje krv ja tak isto idem ešte k neurologovi zevraj cavington je na cievy a pomáha na zavraty
@sisamisaaa tak to mate super ibaže pri borelke niesu zavraty ono to môže byť aj psychika ja som tiež bola na interne neurologia ortopedia atiez mi povedali ze iba stuhnute svalstvo no nakoniec som sy vypýtala na rehabilitácie a pomalí to ide avšak problémy s krcnou chrbticou sú už nastalo niečo pominie ale stále sa to vráti a je to dlhodobá liecba
@zuzana33355 poslednú dobu mam také ze mq trosku pobolieva krk q potom začínajú tocenia hlavy no hneď začnem cvičiť nasla som si sobreho nwurologa nakoľko som bola pred mesiacom u jednej sedela som tam 2 hodiny nakoniec ma zobrala bola som tam cca 10 minút pobuchala s kladivom a to bolo všetko povedala mi ze si mam kúpiť guajacaran vitamíny ale absolútne to nič nepomohlo a stav sa mi nezlepsoval tak mením neurologa a uvidíme možno že mám niečo zablokované alebo pristiknuty nerv poprípade ak to bude niečo s toho rak jednoznačne fizioterapia
@zuzana33355 ano na rehabky som hodila cvičenie mi pomohlo
Ja som to mala keď som chodila do prace
V lete na mňa fúkala klima seklo ma tak ze som hlavu nemohla otočiť
@sisamisaaa a ako ste poriesili tu psychiku? Tiez bylinkami, ci ako? Dakujem.

@taynee mate aj rozmazane videnie ako často ja teraz riešim ci to z tetanie alebo krčná chrbtica mne sa tie priznaky nejako splývajú...