icon

Aké sú vaše príznaky pri tetánií?

laury77
11. júl 2021

Ahojte. Aké sú Vaše príznaky pri tetánií? Liecite sa iba s magneziumom?
Ďakujem za odpoveďe...

Strana
z2
denisaaairdacova
24. okt 2023

Dobrý chcem sa spýtať od kedy sa mi narodili dvojičky sa stresujem tŕpne mi celé telo rýchlejšie mi bije srdce bolia ma kĺbi točí sa mi hlava je mi na vracanie
Bojím sa ako keby sa niečo stalo .
Mám taký tlak na hrudi .
Myslím na najhoršie už si domýšľam že môžem mať aj Rakovinu
Bola som u obvodného aj u neurológa nič také mi nezistili že to je dres prosím vás kto má tie isté príznaky môžem mať tetaniu prosím pomôžte mi ako to mám riešiť poraďte mi neviem sa poriadne starať o detičky plus mám 2 ročného syna ďakujem za odpovede.

lucinda010
13. mar 2024

@zuzu586 a ako to je teraz?užívaš niečo?

miruskamy
6. sep 2024

@denisaaairdacova
@denisaaairdacova je Vám už lepšie? Potvrdili Vám tetaniu? Ja mám tieto isté príznaky, bola som poslaná na EMG na tetániu tak uvidím, moja neurologicka je presvedčená o nej tak som zvedavá. Inak som mala aj slabú boreliózu snad dobre preliečenu. Mám za sebou MR hlavy v pohode, tam vraj nič iné vážne mi určite nie je vravela a zaplatila som si aj týždňový Holter na srdce ktorý ukázal iba komorovu extrasystolu čo má vraj veľa ľudí a nie je to nič život ohrozujúce, vraj všetko v poriadku. Začali mi vsetky tieto príznaky toto leto tak nejako postupne sa nabalovalo, dlhodobé stresy, pnutie či brnenie jednej časti sánky, slabosť v nohách, v noci keď si ľahnem brnenie celých rúk a nôh a búšenie srdca, zle na zvracanie, únava, pridúšanie, atd. Inak čítam že by to mohla byť tá latentna tetania, strach či to nie je niečo vážne, úzkosti až Panické ataky to by mi sedelo. Jedine čo som nemala vyšetrené ešte CT alebo MR chrbtice.

lucinda010
8. sep 2024

@miruskamy dobrý večer aj tu si určite dajte vyšetriť aj tá veľa narobí zlého 😉

Strana
z2