icon

Ako často je potrebné chodiť na chemoterapiu?

majkabr
27. nov 2025

ako často sa vlastne berie chemoterapia? Každy deň. Alebo jeden cely den potom tri tyždne nič . Alebo ako dlho to steká?

viestta
27. nov 2025

Kazda inac, presne ti to povie lekar

balerina2025
27. nov 2025

@majkabr su rozne druhy.

anonym_72d003
27. nov 2025

@majkabr Záleží od štádia aký druh rakoviny.

euka210
27. nov 2025

@majkabr kazdy to ma inak. Svokra mala raz 3t pauzu, raz 2t. Asi 6 ci 8 cyklov. A teta ma uplny iny system .

majkabr
autor
27. nov 2025
@euka210

@majkabr kazdy to ma inak. Svokra mala raz 3t pauzu, raz 2t. Asi 6 ci 8 cyklov. A teta ma uplny iny system .

@euka210 ale každý deň to brala? alebo jeden den zobrala a potom pauza 3 t?

simca115
28. nov 2025

@majkabr mama mala raz do troch týždňov sedela tam 4 hodiny v priebehu pól roka . Každý pacient ma iné cykly záleží od diagnózy

guudy
28. nov 2025

@majkabr velmi zle si formulovala otazku. Ak chces presnejsiu odpoved, treba napisat konkretnu diagnozu. Bez toho sa na tvoju otazku neda odpovedat.

anonym_a925a0
28. nov 2025
@guudy

@majkabr velmi zle si formulovala otazku. Ak chces presnejsiu odpoved, treba napisat konkretnu diagnozu. Bez toho sa na tvoju otazku neda odpovedat.

@guudy
Nie je chemo ako chemo, jeden rok som chodil 9 mesiacov nikdo ani nevedel ziadna PN normalne som uradoval chodil do roboty.
Dalsi rok ina chemo take daco ako najhorsi covid, horucky, stratil som cuch, chut, vlasy 25 kg.

rozculena
28. nov 2025

@majkabr kamarátka chodí 1x za týždeň už niekoľko rokov

guudy
28. nov 2025
@anonym_a925a0

@guudy
Nie je chemo ako chemo, jeden rok som chodil 9 mesiacov nikdo ani nevedel ziadna PN normalne som uradoval chodil do roboty.
Dalsi rok ina chemo take daco ako najhorsi covid, horucky, stratil som cuch, chut, vlasy 25 kg.

@anonym_a925a0 a preco si oznacil mna? ;)

marca12
28. nov 2025

Ako casto sa berie,to stanovuje lekar. Chodi sa aj kazdy den potom je par dni prestavka,potom znova kazdy den. A robia sa krvne testy,ak by boli zle vysledky,tak sa stopne chemo na cas. Na tvoju otazku ti odpovie jedine osetrujuci lekar

euka210
28. nov 2025
@majkabr

@euka210 ale každý deň to brala? alebo jeden den zobrala a potom pauza 3 t?

@majkabr no to uz neviem, ci len jednu dostala ci viac dni. Ale bola asi tyzden v nemocnici a kym sa doma dala ako tak dokopy, tak uz bolo treba ist zase do nemocnice.