Ako dlho byť na PN so stentom v obličke?
Dobrý deň, minulý týždeň mi zaviedli stent kvôli obličkovému kameňu. Prvé dva dni som cikala krv a potom to ustúpilo už cítim iba pálenie pri močení čo je normálne. Včera som robila ľahšie domáce práce a už som moč mala ružovkastý a cítila v boku miernu bolesť. Chcem sa opýtať ako dlho ste boli na PN-ke so stentom? Mám fyzicky náročnú prácu a lekar mi dal pn do konca januára.
@jaruska1992 chvalabohu dnes som cely den nepocítila ze by ma palilo pri cikani klop klop klop …a lekar mi predpísal tabletky proti krvácaniu ze v pripade potreby si ich mam dat…ale uvidim zajtra ako to bude, lebo budem trosku viac chodit tak som zvedava co vycikam
@ma_xx pracovala som na urologickom oddelení, tiež by som pockala do kontroly urologa, obvodný sa do toho tak nerozumie. Ale zavolaj mu pre istotu, on pozná tvoj stav lepšie. A dupľom keď máš fyzicky náročnú prácu, radšej sa dať poriadne dokopy ako mať potom zhoršený stav atd
@lneviemmeno ahoj prosím ta ked si pracovala na urológii,mam zavedený stent a pôjdem na rozbitie kamenov uspavaju pritom?ďakujem za odpoveď
@lneviemmeno ahoj prosím ta ked si pracovala na urológii,mam zavedený stent a pôjdem na rozbitie kamenov uspavaju pritom?ďakujem za odpoveď
@slavka1988 ahoj, ak ti to idú robiť laparoskopicky - litotripsiou, takými razovymi vlnami tak neuspavaju, maximálne dávajú spinalnu anestezu ale si pri vedomí
@slavka1988 ahoj, ak ti to idú robiť laparoskopicky - litotripsiou, takými razovymi vlnami tak neuspavaju, maximálne dávajú spinalnu anestezu ale si pri vedomí
@lneviemmeno práveže mi nic nepovedali iba ze mam prísť ráno o 8

@jaruska1992 nezachránia? To ma mrzí :( prajem všetko dobre ❤️