Ako dlho môže trvať necitlivosť po umrtvení zuba?
Ahojte bola som na trepanacii zuba hornej trojky asi pred hodinou a pol ,no necítim si ďasno a polovicu pery a líca.Je to dosť čudné lebo naposledy dokym som došla domov tak som cítila všetko.Moze to takto dlho trvať ?
Naposledy horný medzizubný kaz mi robil pred mesiacom a kým mi to úplne opadlo bolo to 6 hodín. O 9 vpichol, po 15 som to mala ok, najdlhšie bola stŕpnutá pera. Ale čo som si zisťovala od kamošiek im po 2-3hod zvykne opadnúť.
@kavicka12 mne vacsinou 3-4hodiny , niekedy aj dlhsie.
moze to trvat tak dlho, zalezi kolko vam pichli. ale netreba robit paniku, ja som bola minule hned rano na trhani a citila som si poriadne usta az po obede.
Ďakujem vám ukludnili ste ma,ide o to že nedávno mi trhali osmičku už 2 x a dokým som došla domov všetko som cítila aj bolesť tak preto sa čudujem
ako kedy,niekedy mi to prešlo do 1-2 hodín úplne a raz som mala necitlivé ústa skoro do večera.
Po jednom zákroku som mala necitlivú špičku jazyka niekoľko týždňov
Mne len vŕtali, krátko po 14.00 dali injekciu a až po 18.00 som mala už pocit, že mi to opadlo a už nemám "krivé ústa". Takto dlho som to mala prvýkrát, tiež som už mala obavy..
Ahojte,tak už mám fakt obavy..vôbec to nezoslablo.Akoby som len teraz dostala injekciu.Neda sa mi ani jesť len,necítim či mám niečo na ľavej strane keď jej ani sa nedá len na pravej strane trocha ,polovica hornej pery a nad perov je strpnuta
Ahojte,tak už mám fakt obavy..vôbec to nezoslablo.Akoby som len teraz dostala injekciu.Neda sa mi ani jesť len,necítim či mám niečo na ľavej strane keď jej ani sa nedá len na pravej strane trocha ,polovica hornej pery a nad perov je strpnuta
@kavicka12
Uz lepsie?

Väčšinou to trvá do 3 hodin 🤷♀️