Ako dlho sa hojí prepichnuté ucho?
Ahojte. Včera som si dala prepichnúť ucho, 2x do laloka a 1x Helix. Som taký trošku stresor tak by ma zaujímalo ako ste to mali vy alebo čo je ešte "normálne" čo sa týka "hojenia".
Včera ma to asi hodinku po vpichu bolelo a bolo to také opuchnutejšie, potom bolesť zmizla. Teraz ma to začalo trošku svrbieť a mám len pocit že je to také navreté. Tak som si to v rámci večerného čistenia vyčistila už teraz.
Keď som si tam striekala ten prípravok na starostlivosť o piercingy, na tamponiku a tyčinke som ešte videla dosť stôp po krvi.
Dokedy je normálne že budem vidieť krv? Môžem ešte očakávať nejakú bolesť a opuch alebo je to najhoršie za mnou? Ďakujem.
Helix som mala aj ja a po pol roku nehojenia som ho vybrala. Potom som si dala tragus a conch, co je toez chrupavkaa teda hojí sa to fakt dlho. Teraz uz to mam ok. Striekala som si na to morskú vodu. Žiadny alkohol, lebo to len predlžuje hojenie (ten prvý helix som si iba alkoholom striekala a nikdy sa nezahojil)
@independent_woman tabuľky som videla sú to mesiace a mesiace.
Ešte mi tak napadlo, že ako zistím či to mám dobre vyčistené? Tá baba, ktorá mi to robila hovorila, že chrastičky nemám nasilu olupovať, ani vyťahovať a hýbať s náušnicami. Ale kde je proste tá hranica že si tam poriadne nastriekam ten prípravok a on to všetko vydenzifikuje a do akej miery mám ja okolo vpichu sa snažiť dostať s tyčinkou.

Krv mozes mat este dlho, je to cerstva rana, zakazdym ked sa do toho buchnes alebo pootocis nausnicu mozes mat krv, pozri na nete tabulky ako dlho sa co hoji, lalok je myslim ze 4-6 mesiacov, helix este dlhsie