Ako dlho trvá MRI hypofýzy?
Ahojte, čaká ma MRI hypofýzy. Neviete niekto, ako dlho asi trvá toto vyšetrenie?
Ahoj, ja som bola vždy 45 minut, 30 min, potom ma vytiahli, pichli kontrastnú latku a este asi 15 minut v tuneli
ja som bola teraz v maji v topolcanoch v nemocnici.. urcite som tam bola tych cca 45 minut.. cca v polke mi pichli kontrastnu latku..
ach, to je dlhoo, ja mám klaustrofóbiu a ešte aj alergiu na kontrastnú látku 🙄 Ďakujem vám za odpovede
ach, to je dlhoo, ja mám klaustrofóbiu a ešte aj alergiu na kontrastnú látku 🙄 Ďakujem vám za odpovede
@roxy2 aj ja mam alergiu na kontrastnu latku, konkretne na nikel.. mala som predtym protialergicku pripravu a chvilu pred samotnou mri mi nieco pichli.. tiez bol v ambulancii pristroj na resuscitaciu spolu s lekarom, keby nahodou.. po celu dobu som mala sluchatka s hudbou a zavrete oci.. nebolo to prijemne, ale dalo sa to zvladnut..
@roxy2 Ja som bol síce MR celého mozgu asi aj hypo a ešte aj CT ciev.Da sa to aj keď MR hlava sa každý boji ako MR brucha či panvy.Zaleži aj či je 1.5t či 3t MR teda výkon ale ten čas nebude moc veľký rozdiel.Kontrasna látka v pohode.Mal som trocha nervy hlavne tesnotka kde je to na tesno nos sa mi skoro dotýkal steny MR.Plus cievka či fixácia hlavy každý jeden človek má blby pocit.U mňa hlavne bol strach iba s toho keď by náhodou skolaboval pracovník MR čo ma mal na starostí.Že čii by som dokázal vyliezť nejak s MR.Čo asi každý dostať sa sám s MR keď niečo zlyhá.Proste také blbé fantasmagory pocíti.

Cca 20 min