Ako je to so stravou v Hornom Smokovci?
Dobrý večer, chcela by som sa spýtať kto má skúsenosti s kúpeľmi v Hormom Smokovci, ako to tam je so stravou? Formou švédskych stolov na raňajky obedy a večere sú na výber aspoň z dvoch možností a su tam aj polievky? Hotel neviem aký ale dcéra ide to hotelu sama. Ďakujem
Ďakujem za odpoveď a nevie niekto prosím ako to tam je teraz?
Ide do kúpeľov? Kúpele horny smokovec?
Ak ide tam tak urcite ziadne švédske stoly.
Vsetci majú to isté.
Ako v skole je jedálniček raňajky obed vecera a to jedlo majú vsetci.
Ak ma intoleranciu tak to prisposobia. Ale nie je možnosť výberu.
Vďaka a to mate z vlastnej skúsenosti a ak áno ako dávno ste tam boli
Pretože niekto povie ze majú na výber a niekto že všetci majú to isté. A na raňajky som sa dozvedela ze tam majú na výber ale obedy a večere by ma zaujímali. A čo je na výber na raňajky ci aj jogurt, tvaroh, vločky, ovocie, kefir.
Pretože niekto povie ze majú na výber a niekto že všetci majú to isté. A na raňajky som sa dozvedela ze tam majú na výber ale obedy a večere by ma zaujímali. A čo je na výber na raňajky ci aj jogurt, tvaroh, vločky, ovocie, kefir.
@zuxu11 na raňajky býva pečivo + nátierka alebo maslo alebo paštéta jedine co si vieš "vybrat" je ze je tam zelenina tu si mozes nabrať a cereálie myslím s mliekom.
No volali sme priamo tam s nejakou tetou odtiaľ, ktorá povedľa aze áno na raňajky bývajú na výber vločky, jogurt,......

@zuxu11 v Smokovci sme boli pred pár rokmi. Deti mali určenú diétu, podľa toho bol výber stravy a zapisovalo sa. Teraz neviem ako to tam funguje