icon

Ako je to so stravou v Hornom Smokovci?

zuxu11
1. sep 2025

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať kto má skúsenosti s kúpeľmi v Hormom Smokovci, ako to tam je so stravou? Formou švédskych stolov na raňajky obedy a večere sú na výber aspoň z dvoch možností a su tam aj polievky? Hotel neviem aký ale dcéra ide to hotelu sama. Ďakujem

lenicka2506
1. sep 2025

@zuxu11 v Smokovci sme boli pred pár rokmi. Deti mali určenú diétu, podľa toho bol výber stravy a zapisovalo sa. Teraz neviem ako to tam funguje

zuxu11
autor
2. sep 2025

Ďakujem za odpoveď a nevie niekto prosím ako to tam je teraz?

marlent
2. sep 2025

Ide do kúpeľov? Kúpele horny smokovec?

marlent
2. sep 2025

Ak ide tam tak urcite ziadne švédske stoly.
Vsetci majú to isté.
Ako v skole je jedálniček raňajky obed vecera a to jedlo majú vsetci.
Ak ma intoleranciu tak to prisposobia. Ale nie je možnosť výberu.

zuxu11
autor
3. sep 2025

Vďaka a to mate z vlastnej skúsenosti a ak áno ako dávno ste tam boli

zuxu11
autor
3. sep 2025

Pretože niekto povie ze majú na výber a niekto že všetci majú to isté. A na raňajky som sa dozvedela ze tam majú na výber ale obedy a večere by ma zaujímali. A čo je na výber na raňajky ci aj jogurt, tvaroh, vločky, ovocie, kefir.

marlent
3. sep 2025
@zuxu11

Vďaka a to mate z vlastnej skúsenosti a ak áno ako dávno ste tam boli

@zuxu11 urcite nie su raňajky na výber.
Neviem odkiaľ to mas chodíme tam pravidelne uz 4 roky kazdy rok.
Naposledy november minulý rok a tento ideme opäť.
To nie je hotel ale liečebňa.

marlent
3. sep 2025
@zuxu11

Pretože niekto povie ze majú na výber a niekto že všetci majú to isté. A na raňajky som sa dozvedela ze tam majú na výber ale obedy a večere by ma zaujímali. A čo je na výber na raňajky ci aj jogurt, tvaroh, vločky, ovocie, kefir.

@zuxu11 na raňajky býva pečivo + nátierka alebo maslo alebo paštéta jedine co si vieš "vybrat" je ze je tam zelenina tu si mozes nabrať a cereálie myslím s mliekom.

zuxu11
autor
3. sep 2025

No volali sme priamo tam s nejakou tetou odtiaľ, ktorá povedľa aze áno na raňajky bývajú na výber vločky, jogurt,......