Ako mám prestať fajčiť?
Žienky ako sa vám to podarilo ??? Ja kašlem jak Turek sem tam pískam zistili mi astmu ale neviem s tým skoncovať každý večer zaspavam s tým že si nezapalim . Má aj cukríky nikotínové ale nepoužívam ich radšej si dám cigu . Chcem prestať lebo sa bojím toho kašlú ale neviem ako . Pomôžte
@essinna1 suhlasim s @pribinak Jedine tak ze si nekupis dalsiu krabicku... Ja som fajcila krabicku denne a chcela som to povodne obmedzit ale to bola kktina ked som mala cigy doma tak som ich jednoducho sfajcila😀potom som raz sla z prace ze treba mi cigy kupit, a len tak ma napadlo ze nekupim si.. A odvtedy nefajcim. Drzim palce😉
Popozeraj ceske videa o tom, nechytaju sa slovenské na ceské videa o tom ako prestat fajcit, aj lieky a psychicka podpora tam musi byt, ze ked si chces zapalit niekomu treba zavolat , tam to riesi dr Kraliková, fajcenie je choroba, vacsina ludi co si idu kupovat cigarety fajcit nechce ale su zavisly a je tazke s tym prestat. Asi rozumovo si ododvodnit, ze sa skracuje zivot, kazda cigareta 5 minut ( to mam z filmu nejakeho), ze 16 rokov menej sa dozivaju fajciari, je to opakovane chovanie nádych a výdych tabaku nad tym by som sa zamyslela, ze preco, aj kedy, mali by to zakazat predavat
@dagmarovita Dakujem ti idem pozriet . Veď to že je to hlúposť to fajčenie ľutujem ten deň keď som si zapálila
@essinna1 Eva Králiková doktorka, je s nou viac videí, ale aj v kazdom meste by mali byt štátne poradne ako prestat fajcit, treba vyskusat sa ist porozpravat.

@oli18 stačia ale až teraz chápem čo je závislosť