Ako mám večer zaspať?
Ahojte zienky, keďže vy ste tu take odborníčky na všetko musím sa vás niečo spýtať. Zajtra ráno musím skoro vstávať kvôli pracovnej ceste… Takze si pôjdem ľahnúť asi okolo 8 večer no a tu je ten problém už vidím ako sa budem prevracať v posteli a spánok nikde. Ja potrebujem byt vyspata lebo si nemôžem dovoliť byt unavená. Nevedeli čo by mi pomohlo zaspať respektivne čo mám urobiť pred spaním ? Lieky nie pretože žiadne doma na spánok nemám a úprimne sa mi ,už nechce lietať do lekárne🙂
Nemáš ani čaj medovkový alebo materinu dúšku? Alebo teplé mlieko s medom.. Relaxačná pokojná hudba, teplý kúpeľ, žiadny telefón a telka pred spaním.
@julca405 dlhú prechádzku vo svižnom tempe ešte stihneš
@julca405 Keď už teraz máš z toho stres, že nezaspíš, tak ani nezaspíš. O ôsmej je strašne skoro. Len sa budeš prehadzovať na posteli a budeš mať nervy, že by si mala spať a nedá sa ti. Choď si ľahnúť neskôr. Neviem, kedy vstávaš, ale pokiaľ normálne spávaš pravidelne a dosť, jeden deň s kratším spánkom zvládneš.
Guajacuran
normálne si ľahni ked budeš unavená ako bežne. Radšej kvalitný 2 alebo 3 hodinový spánok ako sa 8 hodín prevracať v posteli.
@julca405 zatazova prikryvka pomaha
Všetky rady sú dobré, len si vybrať. O koľkej rána vstávaš?
Ženy vy sa tu snažíte, radíte a ona nereaguje. Ona už asi spí😀
@zirafienka tiež dúfam, že už spí, ešte myslím, že dobrý sex tu nikto nespomenul, po ňom človek tiež odpadne ani nevie ako 😉
Daj potom vediet ci sa ti podarilo zaspat a ci si nebola unavena, pripadne co ti zabralo zaspat takto skoro 🙂

@julca405 čaj z medovky, tá perfektne upokojuje a navodzuje spánok 🙂