Ako odstrániť kŕčové žily?

stanuska28
22. máj 2013

caute baby,zacinaju sa mi robit krcove zily a potrebovala by som od vas radu ako sa ich zbavit....je na to nejaky uciny krem?.za skore odpovede dakujem

xlucia
22. máj 2013

krem neexistuje. treba ist na cievne. tam ti poradia. velke sa odstranuju sklerotizaciou, tmyslim, reba cvicit, hybat sa, zmenit zivotospravu, nemat nadvahu, ak ju pripadne mas...

katarinazh
22. máj 2013

Ahoj, urcite choj na cievne...presne ako ti radila xlucia, ja mam tiez krc.zily a nosim poctivo pancuchy. Som uz po dvoch sklerotizaciach penou...a to mam dve male dcerky.

stardust
22. máj 2013

Kremy existuju, ale neucinkuju 🙄 Smer cievny lekar, vela pohybu, treba si nechat predpisat kompresne pancuchy.

mamazem
25. máj 2013

Súhlasím s tým, že krémy samotné kŕčové žily nevyliečia. Problém treba riešiť komplexnejšie - cievna stena je oslabená, často je to spôsobené odplavovaním minerálov, ktoré telo posiela preč pri prekyslenom organizme (zlá strava). V prvom rade treba upraviť stravu, odstrániť alebo výrazne zredukovať cukor, bielu múku, mlieko. Jesť veľa zeleniny a piť napríklad zeleninové šťavy. Na podporu oslabenej cievnej steny odporúčam KOROLEN (čínska medicína) + RUTICELIT KRÉM (tiež čínska medicína). Tieto a ďalšie prírodné prípravky nájdete u nás na mamazem. Ale veľa urobíte predovšetkým správnym stravovaním.

jaja4444
22. sep 2013

dámy, najlepšie je sklbit zdravu zivotospravu, nepretazovat nohy, hlavne ich neprekrizovať, dávat ich casto hore. ja som vyuzila kompresne podkolienky a popritom uzivam Mobivenal micro. V tom baleni su aj tie specialne kompresne podkolienky.

stanislavao
23. sep 2013

ziadny krem, ani nic ine vas krcovych zil nezbavi. krcove zily je mozne odstanit jedine zakrokom. zmiernit priznaky je mozne kremami a kopresivnymi pancuskami, ale krcove zily z to nezmiznu. a nech vam hovori, kto chce, co chce, tak naozaj ziadny krema nepomoze. tak, ako sa neda schudnut tabletkami, tak ani krcove zily nezmiznu z masticky.

kvetka1234
15. dec 2013

aj mne pomohol vyzivovy doplnok mobivenal micro, samozrejme aj zdrava strava a pohyb k tomu

aelinka
15. dec 2013

Doporučujem riešiť kŕčové žily prírodným spôsobom / vnútorne/ . Viac na http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda

lenkapast
4. júl 2014

mame na kŕčové žily pomáhal priessnitz, uľavoval jej od bolesti a zmierňoval opuchy, veľmi si ho pochvaľovala 🙂

podkolienka951
4. júl 2014

Tiež doporučujem tie kompresívne pančusky.

katkaan
14. júl 2016

Ahojte, Ja som si pomohla laserom, ak chcete dám Vám kontakt v správe

emamaj
14. dec 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Baby, Blumental klinic estetické aj chirurgické zákroky, vyskúšate neolutujete

mariamaruska
14. feb 2019

@katkaan daj kontakt. dakujeme

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariska1989
13. júl 2020

Sa smejem ako radíte veľa pohybu . Alebo že treba schudnúť ak je nadváha ..nehnevajte sa ale ja mám kŕčové od 15r áno čítate správne od 15 rokov .mala som dostatok pohybu keďže rodičia sa rozhodli že chcú mať kravu 🙈takže nejdem písať čo je kolo toho behania a najviac v lete ..nehovoriac že som bola chudá 48kg ...teraz je to samozrejme väčšie po 3 tehotenstvách.. prekonala som aj zápal o ktorom som nevedela ...momentálne som na tie kŕčové naučená aj keď ma štvu je to neesteticke 😔 popravde nemám gule ist pod nože už som sa šla aj objednať no v tom som zistila že som tehotná ..... Krém nefunguje žiadny

nadielka
6. okt 2021

@katkaan Ahoj. Chvem sa ta opýtať kde si bola na laser. Ci staci jedno sedenie. A ci sa ti to nevratilo. Ďakujem